HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Organze Kurdele, Boy / Girl - 1,0 cm x 23 mt - Renk Seçenekli -

Özel günleriniz ve hobileriniz için uzman dokunuşu olacak, Bebek Baskılı, % 100 Polyester, 1,00 cm genişlik ve 23,00 mt uzunluğundaki Flok baskılı Organze Kurdele renkleri SüSle'de
25,90 TL
Kdv Dahil
Stok Kodu
7125
* 3,45 TL den başlayan taksitlerle!!
Seçenekler
Renk
PEMBE MAVİ
Bu ürünü paylaş
Aynı gün kargo
Stoktan Gönderi
Özel günleriniz ve hobileriniz için uzman dokunuşu olacak, Baskılı Organze Kurdele renkleri SüSle'de. Kanserojen boya içermeyen, % 100 polyester iplikten dokunan, 1,00 cm genişlik ve 23,00 mt uzunluğundaki, Flok kabartma baskılı Şifon Organze kurdelelerin bebek süsleri ve baby shower kutlamaları gibi bir çok kullanım alanı vardır. Pratik olması ve aynı zamanda kolayca şekil verilmesi en büyük tercih sebebidir. Renk seçenekli üründür, sipariş verecek olduğunuz rengi seçenekler menüsünden tercih edebilirsiniz.

 Ürün Özellikleri :          
% 100 birinci kalite polyester iplikten dokunan Şifon Organze Kurdele.
Parlak ve canlı renkli ipeksi tuşede kurdele.
Organze kurdele üzerinde flok kabartma baskı.
Renk seçenekli üründür, sipariş verecek olduğunuz rengi seçenekler menüsünden tercih edebilirsiniz.
İTKİP tarafından gerekli testlerden geçerek onay almıştır, kanserojen boya ve madde içermez.
Karton kapaklı makarada, 1,00 cm genişliğinde ve 23,00 mt. uzunluğundadır.
Makine de hassas 30°C yıkanabilir, ütülenmez.
1 Adet Karton kapaklı makarada, 1,00 cm genişliğinde ve 23,00 mt uzunluğunda kurdele.

Süsleme : Bebek şekeri, bebek hediyelik, bebek mevlüdü, baby shower, çiçek süsleme ve bebek partileriniz için ihtiyacınız olan baskılı süsleme kurdele çeşitleri.
Hediyelik Eşyalar : Hediyenizi çeşitli renklerde kurdeleler ile sararak daha şık bir hale getirebilirsiniz. Hediye paketinizi koyduğunuz çantanın saplarını kurdeleden yapabilirsiniz.
Dekoratif Alanlarda : Çeşitli renklerdeki kurdeleleri, banyo perde veya penceresine asıp banyonuzu renklendirebilirsiniz. Bardak veya kavanozların etrafına sarabilirsiniz. MuMlukların etrafına sarabilirsiniz. Havlu ve bornozları dikebilirsiniz. Masa örtüsüne dikebilir, peçeteliklere bağlayabilirsiniz. Yastık battaniye ve yorganlarda kullanabilirsiniz. Köşe lambalarına takabilirsiniz. Evdeki çiçek saksı veya vazoların çevresine sarabilirsiniz.
Tekstil ve Hazır Giyimde : Saçınıza takabilirsiniz. Kemer yapabilirsiniz. Şapka, çorap ve ayakkabılarda kullanabilirsiniz.Takı yapabilirsiniz. Bebeğinizin oyuncaklarında kullanabilirsiniz.
Kırtasiye  : Fotoğrafların etrafına veya duvara asmak için kullanabilirsiniz. Kağıtlarınızı delip, spiral cilt yapmak yerine kurdele ile bağlayabilirsiniz. Fotoğraf albümünüz açılmasın diye bağlayabilirsiniz. Fotoğrafınızın arkasına fon olarak kullanabilirsiniz. Kalemliklere veya kalemlerinize bağlayabilirsiniz. Arkadaşlarınız için hazırlayacağınız davetiyelerde kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla oynayacağınız oyunlar için rozet ödüller hazırlayabilirsiniz.

 Ürün Görselleri Hakkında  :   Ürünlere ait görsellerde bulunan, ürünün sunum şeklini ve vasfını daha iyi ifade etmek için kullanılan ; Drajeler, Sunum Stantları, Kekler, Sepetler ve Tepsi modelleri teşhir amaçlı kullanılmakta olup, fiyata dahil değildir ve ayrıca buradan satın alabilirsiniz. Ürünlere ait görseller tarafımızca çekilmiş olup, tarafınıza gönderilecek olan ürün ile, görseller deki ürün bire bir aynı olacaktır. Bazı resimlerde ölçü ve detaylar belirtilmiştir. Burada yer alan ürünlerin renkleri, kullanmakta olduğunuz bilgisayarın ekran çözünürlüğü ve bakış açısına göre farklılık gösterebilmektedir. Buna bağlı olarak satın aldığınız ürün ile ekranda gördüğünüz ürün arasında ton farklılığı oluşması bu sebebe bağlı olmaktadır.
 Gönderi Süresi Hakkında  :   Aksi bir durum olmadığı sürece satın aldığınız ürünler, en geç 2 iş günü içinde taşıma firmasına gönderilmektedir. Ürünlerin tarafınıza ulaşması ise, gönderim tarihimizden itibaren geçerli olmak üzere: İstanbul içi + 1 gün, İstanbul'a 600 Km uzaklık + 2 gün, İstanbul dan 600 Km den uzak bölgeler ise + 3 iş günü içinde teslim edilmektedir. ( Taşıma firmasının, tarafımıza verdiği bilgiler doğrultusunda belirtilmiş olup, büyük şehirler dışında kalan bölgelerde Nahiye, Kasaba veya Köyler de bu süre uzayabilmektedir.) Lütfen bu durumu göz önüne alınız.
 Ürün Gönderimi  Hakkında  :   Taşıma esnasında olası, hasar görmüş ürünlerinizi, taşıma görevlisinin yanında Tutanak tutturunuz. Aksi halde taşıma aşamasında hasar görmüş ürünlerinizin sorumluluğu tarafımıza ait değildir. Lütfen ürünleri teslim aldıktan sonra kontrol ediniz. Tüm ürünler tarafımızca dikkatlice ve titiz bir şekilde hazırlanmakta olup, taşıma ve teslimat aşamasında zarar görmemesi için; özel karton kolimiz, taşıma firmasına ait paket, koli içinde balon naylon veya kırpıntı dolgu malzemeleri ile sağlamlaştırılarak eksiksiz ve özenle paketlenerek gönderilmektedir.
Neden SüSle?   SüSle Bebek, Doğum Günü ve Parti Süsleri ; Her zaman uygun fiyatlarımız, kaliteli ürünlerimiz ve % 100 müşteri memnuniyeti prensibi ile; Bebek Süsleri, Diş Buğdayı Parti Malzemeleri, 1 Yaş Doğum Günü Süsleri, Doğum Günü ve Parti Süsleri, Parti Malzemeleri ve Hediyelik Ürün çeşitleri gibi binlerce ürün ile hizmetinizdeyiz. 
 SüSle Telif Hakkı :   SüSle Bebek, Doğum Günü ve Parti Süsleri adına, Alp Tekstil ve Dış Tic. Ltd. Şti.nin 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Telif Hakları) firmamızın isim hakları, içeriği, şablonu, tasarımı ve bu sayfa içindeki tüm dokümanlara ait hakları saklıdır. Burada yer alan sayfalarda aksi belirtilmediği sürece, bu sayfa içindeki hiçbir doküman, sayfa, grafik, tasarım unsuru ve diğer unsurlar izin alınmaksızın kopyalanamaz, başka yere taşınamaz, alıntı yapılamaz.İnternet üzerinde veya her ne şekilde olursa olsun yayınlanamaz ve kullanılamaz (arama motorlarının dizinleri için kullandıkları geçici bellek kayıtlarından alınmış olsalar dahi) SüSle Bebek, Doğum Günü ve Parti Malzemelerini ziyaret eden misafirlerimiz, firmamızın bu mecradaki telif hakkı konusunda tüm talep ve açıklamalarını kabul ettiklerini beyan ve taahhüt ederler. Hakları saklı tutulmuş eserler, sahiplerinin muvafakati olmadan hiç bir suretle çoğaltılamaz, alıntı yapılamaz, yayınlanamaz, başka bir yerde kullanılamaz.
Kurdele Renkleri ve Çeşitleri, En Uygun Fiyatları ile SüSle'de
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
TAMAMLAYICI ÜRÜNLER
Organze Kurdele, Boy / Girl - 1,0 cm x 23 mt - Renk Seçenekli - Özel günleriniz ve hobileriniz için uzman dokunuşu olacak, Bebek Baskılı, % 100 Polyester, 1,00 cm genişlik ve 23,00 mt uzunluğundaki Flok baskılı Organze Kurdele renkleri SüSle'de 7125
Organze Kurdele, Boy / Girl - 1,0 cm x 23 mt - Renk Seçenekli -

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.