HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Harf Sticker

Harf Sticker En Uygun Fiyatlarla Süsle.com.tr'de! Harf Sticker Gibi Daha Birçok Ürün İçin Şimdi Sayfamızı Ziyaret Edin!
10,90 TL
Kdv Dahil
Stok Kodu
5007
* 1,45 TL den başlayan taksitlerle!!
Seçenekler
Renk
PEMBE MAVİ
Bu ürünü paylaş
Aynı gün kargo
Stoktan Gönderi

Özel Günleriniz ve Hobileriniz için Uzman Dokunuşu olacak, SÜSLEME ürünleri. Sitemizdeki yüzlerce El işi, Süsleme ve Hobi Malzemelerini üye olmadan sipariş verebilir veya mağazalarımızdan temin edebilirsiniz.
 
Her türlü süslemelerinizde kullanabileceğiniz kendinden yapışkanlı Plastik Sticker ürünüdür.Kuvvetli yapışkanı sayesinde her türlü zemine rahatlıkla ve sağlıklı bi şekilde yapıştırabilir. Kapı Süsleri, Bannerlar, Çerçeveler, Balonlar, Kalp Çubuklar üzerine uygulanabilir.

Kartela üzerinde 26 Adet Harf Bulunmaktadır, İşinize yaramayan harflerin parçalarının kesilmesi ile yeni harfler oluşturulması mümkündür.
Örneğin X harfinden kesilecek bir parça ile - Ç - İ - Ğ -Ö - Ş - Ü veya bize gereken 2. bir E harfini oluşturabilirsiniz.


Kullanım Alanları :
Bebek Şekeri  Hazırlama,
Nişan ve Nikah Şekeri Hazırlama,
Sünnet Şekeri Keseleri Hazırlama,
Hobi ve El işi Hazırlama,
Ambalaj ve Paketleme,
Kişiye veya İsme özel ürünler hazırlanmasında,
Süs ve Süslemenin her aşamasında kullanıma müsaittir.

ÜRÜN DETAYI :
Plastik EVA Yapışkanlı HARF Sticker Modelidir. Harflerin ön kısmı tamamen SİM ile kaplanmış olup, arka tarafının tamamı sticker dır.
 
ÜRÜN ÖLÇÜLERİ :
Gümüş Renk Sticker harf boyutları ortalama ve yaklaşık olarak : 3,50 cm x 3,00 cm ebadında olup, 26 Harften Oluşan Kartela Boyutu ise : 30,00 cm x 11,00 cm ebadındadır.
Pembe ve Mavi Renk Sticker harf oyutları ortalama ve yaklaşık olarak : 2,50 cm x 2,50 cm ebadında olup, 26 Harften Oluşan Kartela Boyutu ise : 24,00 cm x 10,00 cm ebadındadır.
 
PAKET İÇİ ADET :
Ürün : 1 Adet Kartela. ( Seçmiş olduğunuz renk harf sticker kartelası )
 
SİPARİŞ SEÇENEĞİ :
Sipariş renginizi, seçenekler menüsünden tercih edebilirsiniz.
 
TESLİM SÜRESİ :
Aksi bir durum olmadığı sürece : Saat, 14:00 a kadar verilen siparişleriniz, aynı gün kargoya teslim edilmektedir.
 
NOT :
Sitemizde yer alan ürünlerin renkleri, kullanmakta olduğunuz bilgisayarın ekran çözünürlüğü ve bakış açısına göre farklılık göstermektedir. Buna bağlı olarak teslim aldığınız ürün ile ekranda gördüğünüz ürün arasında ton farklılığı oluşması bu sebebe bağlı olmaktadır.
Kargo : Hasar görmüş ürünleriniz için, kargo görevlisine tutanak tutturunuz. Aksi halde kargo aşamasında hasar görmüş ürünlerinizin sorumluluğu tarafımıza ait değildir.
YASAL :
Sitemizde yayınlanan tüm tasarım, içerik ve görsellere ait haklar saklı olup, Fikri Sınai Mülkiyet Kanunu ile koruma altındadır. Nikah şekeri ve Bebek şekeri modelleri tescillidir. 
Yazılı izin alınmadan kullanılamaz, kopya edilemez ve benzeri çalışma yapılamaz. Taklit edilmesi halinde yasal işlem uygulanır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
TAMAMLAYICI ÜRÜNLER
Harf Sticker Harf Sticker En Uygun Fiyatlarla Süsle.com.tr'de! Harf Sticker Gibi Daha Birçok Ürün İçin Şimdi Sayfamızı Ziyaret Edin! 5007
Harf Sticker

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.