HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Keçe Araba Çerçeve

Keçe Araba Çerçeve En Uygun Fiyatlarla Süsle.com.tr'de! Keçe Araba Çerçeve Gibi Daha Birçok Ürün İçin Şimdi Sayfamızı Ziyaret Edin!
5,90 TL
Kdv Dahil
Stok Kodu
534/P
* 0,79 TL den başlayan taksitlerle!!
Bu ürünü paylaş
Hızlı Teslimat
Stoktan Gönderi

Bebeğinize kavuşmadan önce ya da ona kavuşmayı kutlarken, en mutlu zamanlarınızı sizin için eğlenceli ve unutulmaz hale getiriyoruz.  Hamilelik kutlamaları, Hoşgeldin Bebek Kutlamaları (Baby Shower), Hastane Odası süsleme, Hayata Merhaba Kutlamaları (Doğum ertesi), Bebek Mevliti gibi kutlamalarınızda, Pembe ve Mavi süsler ile hizmetinizdeyiz.

Çerçeve, BEBEK ürünümüzü istediğiniz şekilde süsletebilirsiniz. Bu sayede davetinize gelen misafirlerinize bu ürünümüz ile çok şık ve gösteşli bir hediye vermiş olacaksınız.

Süslemeler ekstra ücrete tabidir,

ÜRÜN DETAYI :
Ürün,Ürün, Kalın Keçe ve Tekstil malzemeden imal edilmiş olup, Obje üzerinde : Keçedes süsler ve fiyonk bulunmakta olup, ürünün arka kısmında gene kalın keçeden imal çerçevenin ayakta durabilmesi için ayak şeklinde stand bulunmaktadır.
 
ÜRÜN ÖLÇÜLERİ :
Ürün : 11,00 cm x 8,50 cm olup, Çerçeve Kısmı ise : 5,00 cm x 4,00 cm ebadındadır.
 
SİPARİŞ SEÇENEĞİ :
Sipariş renginizi ve süsleme şeklini seçenekler menüsünden tercih edebilirsiniz.

Pembe : Pembe renk, obje hali ile yani süssüz olarak sipariş vermek için.

İsim Etiketi, ( 30 adet ve üzeri süslü modeller için )
 

TESLİM SÜRESİ :
Aksi bir durum olmadığı sürece : Saat, 14:00 a kadar verilen siparişleriniz :
Süslenmeyecek ve isim etiketsiz modeller aynı gün içinde kargoya teslim edilmektedir.
Süslenecek ve isim etiketli modeller en geç 2 iş günü içinde kargoya teslim edilmektedir.
 
PAKET İÇİ ADET :
Ürün : 1 Adet

NOT :
Sitemizde yer alan ürünlerin renkleri, kullanmakta olduğunuz bilgisayarın ekran çözünürlüğü ve bakış açısına göre farklılık göstermektedir. Buna bağlı olarak teslim aldığınız ürün ile ekranda gördüğünüz ürün arasında ton farklılığı oluşması bu sebebe bağlı olmaktadır.
Kargo : Hasar görmüş ürünleriniz için, kargo görevlisine tutanak tutturunuz. Aksi halde kargo aşamasında hasar görmüş ürünlerinizin sorumluluğu tarafımıza ait değildir.
YASAL :
Sitemizde yayınlanan tüm tasarım, içerik ve görsellere ait haklar saklı olup, Fikri Sınai Mülkiyet Kanunu ile koruma altındadır. Nikah şekeri ve Bebek şekeri modelleri tescillidir. 
Yazılı izin alınmadan kullanılamaz, kopya edilemez ve benzeri çalışma yapılamaz. Taklit edilmesi halinde yasal işlem uygulanır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Keçe Araba Çerçeve Keçe Araba Çerçeve En Uygun Fiyatlarla Süsle.com.tr'de! Keçe Araba Çerçeve Gibi Daha Birçok Ürün İçin Şimdi Sayfamızı Ziyaret Edin! 534/P
Keçe Araba Çerçeve

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.