HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Metalik Parlak Balon, 10 Adet - Çok Renkli

Sevdiklerinizle geçireceğiniz mutlu anlarda ihtiyacınız olabilecek Balon çeşitleri SüSle'de. Şişirildiğinde 30 cm ebadında, 10 Adet Metalik Balonlarda indirimin adresi susle.com.tr
50,00 TL
Kdv Dahil
Stok Kodu
0003/6M
* 6,67 TL den başlayan taksitlerle!!
Bu ürünü paylaş
Aynı gün kargo
Stoktan Gönderi
Sevdiklerinizle geçireceğiniz mutlu anlarda ihtiyacınız olabilecek balon çeşitleri SüSle'de. Şişirildiği zaman 30 cm (12'' inç) ebadında olan parlak metalik renklerdeki, 10 adet çok renkli lateks balon helyum gazı ile doldurulduğu zaman ortam sıcaklığına bağlı olarak, ortalama 8-10 saat arasında havada kalmaktadır. Çok renkli balonlarda renk seçeneği bulunmamaktadır, karışık renk olarak gönderilecektir.

Balonlar, insanlar üzerinde yaratmakta olduğu yoğun mutluluk hissiyatı nedeni ile oldukça yaygın bir şekilde her türlü organizasyonda kullanılan eğlence ürünleridir. SüSle'de birbirinden farklı model, tema ve renklerdeki Balonlar ile parti alanlarınızı süslerken, Harf, Rakam ve Kalp Folyo Balonlar ile sevdiklerinize mesajlar gönderebilir, temanıza uygun baskılı balonlar ile konseptinizi tamamlayabilirsiniz. İhtiyacınız olan lateks balon ve folyo balon modellerine sahip olmak için, detaylı resim ve açıklamaları inceleyerek sipariş verebilir veya SüSle'den satın alabilirsiniz.

 Kullanım Talimatı :  
Sekiz yaşından küçük çocuklarda, şişirilmemiş veya patlamış balonlardan dolayı tıkanma veya nefes alamama durumu oluşabilir, yetişkin gözetimi gereklidir. Şişirilmemiş balonları çocuklardan uzak tutunuz ve patlamış balonları biran önce atınız. Balonlar, doğal kauçuk lateks den imal edilmiş olup, alerjiye sebep olabilir. Tek seferlik olarak kullanılması tavsiye edilir, nadiren de olsa 2. kullanıma uygundur.

 Ürün Özellikleri :          
Yerli üretim, %100 doğal geri dönüştürülebilir lateksten imal edilir.
Parlak metalik renk tonlarında kaliteli üretim kanserojen boya ve madde içermez.
Şişirildiği zaman, ortalama ve yaklaşık olarak: 30,00 cm ebadındadır. ( 12'' inç )
Paket İçeriği : 10 Adet inik vaziyette ( şişmemiş ) Balon.
Çok renkli balonlarda renk seçeneği bulunmamaktadır, karışık renk olarak gönderilecektir.
Balonlar nefes ile şişirilmesi halinde uçmaz ve sabit kalır, ancak helyum gazı ile şişirtildiği zaman uçan balon olarak kullanabilirsiniz.
Ortam sıcaklığına bağlı olarak helyum gazı ile doldurulduğu zaman, ortalama olarak 8-10 saat arasında havada kalma süresi.
Tek seferlik olarak kullanılması tavsiye edilir, nadiren de olsa 2. kullanıma uygundur.
Balonları, SüSle'de İSO 9001, İSO 14001 OHSAS 18001 belgelerine sahip Helyum Gazı ile şişirtebilirsiniz.

 Ürün Görselleri Hakkında  :   Ürünlere ait görsellerde bulunan, ürünün sunum şeklini ve vasfını daha iyi ifade etmek için kullanılan ; Drajeler, Sunum Stantları, Kekler, Sepetler ve Tepsi modelleri teşhir amaçlı bulunmakta olup, fiyata dahil değildir. Ayrıca sipariş verebilirsiniz. Ürünlere ait görseller tarafımızca çekilmiş olup, tarafınıza gönderilecek olan ürün ile görsellerdeki ürün bire bir aynı olacaktır. Bazı resimlerde ölçü ve detaylar belirtilmiştir. Burada yer alan ürünlerin renkleri, kullanmakta olduğunuz bilgisayarın ekran çözünürlüğü ve bakış açısına göre farklılık gösterebilmektedir. Buna bağlı olarak teslim aldığınız ürün ile ekranda gördüğünüz ürün arasında ton farklılığı oluşması bu sebebe bağlı olmaktadır.
 Teslim Süresi Hakkında  :   Aksi bir durum olmadığı sürece siparişleriniz, en geç 2 iş günü içinde taşıma firmasına teslim edilmektedir. Siparişinizin tarafınıza ulaşması ise, teslim tarihinden itibaren geçerli olmak üzere : İstanbul içi + 1 gün, İstanbul'a 600 Km uzaklık + 2 gün, İstanbul dan 600 Km den uzak bölgeler ise + 3 iş günü içinde teslim edilmektedir. ( Taşıma firmasının, tarafımıza verdiği bilgiler doğrultusunda belirtilmiş olup, büyük şehirler dışında kalan bölgelerde Nahiye, Kasaba veya Köyler de bu süre uzayabilmektedir.) Lütfen sipariş verme aşamasında bu durumu göz önüne alınız.
 Ürün Teslimi  Hakkında  :   Siparişinizi teslim alırken, hasar görmüş ürünlerinizi, taşıma görevlisinin yanında Tutanak tutturunuz. Aksi halde taşıma aşamasında hasar görmüş ürünlerinizin sorumluluğu tarafımıza ait değildir. Lütfen siparişinizi teslim aldıktan sonra kontrol ediniz. Siparişleriniz tarafımızca dikkatlice ve titiz bir şekilde hazırlanmakta olup, taşıma ve teslimat aşamasında zarar görmemesi için; özel karton kolimiz, taşıma firmasına ait paket, koli içinde balon naylon veya kırpıntı dolgu malzemeleri ile sağlamlaştırılarak eksiksiz ve özenle paketlenerek gönderilmektedir.
Neden SüSle?   SüSle Bebek, Doğum Günü ve Parti Süsleri ; Her zaman uygun fiyatlarımız, kaliteli ürünlerimiz ve % 100 müşteri memnuniyeti prensibi ile; Bebek Süsleri, Diş Buğdayı Parti Malzemeleri, 1 Yaş Doğum Günü Süsleri, Doğum Günü ve Parti Süsleri, Parti Malzemeleri ve Hediyelik Ürün çeşitleri gibi binlerce ürün ile hizmetinizdeyiz. 
 SüSle Telif Hakkı :   SüSle Bebek, Doğum Günü ve Parti Süsleri adına, Alp Tekstil ve Dış Tic. Ltd. Şti.nin 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Telif Hakları) firmamızın isim hakları, içeriği, şablonu, tasarımı ve bu sayfa içindeki tüm dokümanlara ait hakları saklıdır. Burada yer alan sayfalarda aksi belirtilmediği sürece, bu sayfa içindeki hiçbir doküman, sayfa, grafik, tasarım unsuru ve diğer unsurlar izin alınmaksızın kopyalanamaz, başka yere taşınamaz, alıntı yapılamaz.İnternet üzerinde veya her ne şekilde olursa olsun yayınlanamaz ve kullanılamaz (arama motorlarının dizinleri için kullandıkları geçici bellek kayıtlarından alınmış olsalar dahi) Süsle Bebek ve Parti Malzemelerini ziyaret eden misafirlerimiz, firmamızın bu mecradaki telif hakkı konusunda tüm talep ve açıklamalarını kabul ettiklerini beyan ve taahhüt ederler. Hakları saklı tutulmuş eserler, sahiplerinin muvafakati olmadan hiç bir suretle çoğaltılamaz, alıntı yapılamaz, yayınlanamaz, başka bir yerde kullanılamaz.
Balon Modellerinde % 25 İndirim SüSle'de
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Metalik Parlak Balon, 10 Adet - Çok Renkli Sevdiklerinizle geçireceğiniz mutlu anlarda ihtiyacınız olabilecek Balon çeşitleri SüSle'de. Şişirildiğinde 30 cm ebadında, 10 Adet Metalik Balonlarda indirimin adresi susle.com.tr 0003/6M
Metalik Parlak Balon, 10 Adet - Çok Renkli

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.