HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

1 Yaş Figürlü Notluk - Pembe

10 x 5cm ölçülerindeki boyalı ahşap notluk ürünün,1 Yaş figürü arasında bulunan mandalına not veya resim sıkıştırılması mümkün olan 1 Yaş Figürlü Notluklar SüSLe Bebek ve Parti'de!
7,90 TL
Kdv Dahil
Stok Kodu
624/P
* 1,05 TL den başlayan taksitlerle!!
Bu ürünü paylaş
Aynı gün kargo
Stoktan Gönderi
1 Yaş Doğum Günü parti lerini eğlenceli ve unutulmaz bir hale getirecek olan, 1 Yaş Parti Malzemeleri SüSLe'de! Son zamanlarda oldukça popüler olan, 1. Yaş Doğum Günlerinde küçük armağanlar dağıtmak, o günü akıllarda daim kılmak ve bir bakımdan da gelen misafirlerinize teşekkür ikramı açısından oldukça önemlidir. 10cm x 5cm ölçülerindeki ahşap notluk ürünün, 1 yaş figürü arasında bulunan mandala not veya resim sıkıştırılması mümkündür. Ahşap 1 Yaş Figürlü Notluklar, 1 Yaş Doğum Günü Kutlaması için harika bir sürpriz olacaktır.

1.Yaş Doğum Günü, Bebeğinizin ilk ve en önemli Doğum Günü kutlaması. Çünkü artık onun 1 Yaşı var ve minik bebeğiniz, kendisi gibi tatlı, şirin mi şirin eğlenceli bir partiyi hak ediyor. Onun, bu 1.Yaş Doğum Günü Partisi çok özel olmalı. 1 Yaş Doğum Günü Süsleri ve 1 Yaş Parti Malzemelerine sahip olmak için detaylı resim ve açıklamaları inceleyerek, sipariş verebilir veya SüSLe‘den satın alabilirsiniz.

 ÜRÜN DETAYI :

Boyalı ve baskılı Ahşap ürün.
• Figür arasında mandal.
• 1 Yaş Figürü: 5,00 cm x 3,50 cm.
• Notluk toplam yükseklik : 10,00 cm.
• Detaylı ölçüler görseller üzerinde bulunmaktadır.

• Paket içeriği : [ 1 Adet ] - 1 Yaş Figürlü Notluk.

SüSLe Bebek, Doğum Günü ve Parti Malzemeleri

1 Yaş Doğum Günü ve Parti Malzemeleri SüSLe’de
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
TAMAMLAYICI ÜRÜNLER
1 Yaş Figürlü Notluk - Pembe 10 x 5cm ölçülerindeki boyalı ahşap notluk ürünün,1 Yaş figürü arasında bulunan mandalına not veya resim sıkıştırılması mümkün olan 1 Yaş Figürlü Notluklar SüSLe Bebek ve Parti'de! 624/P
1 Yaş Figürlü Notluk - Pembe

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.