HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Hoşgeldin Bebeğim Kürdan - Pembe - 20 Adet

Hoşgeldin Bebeğim Kürdan Pembe En Uygun Fiyatlarla Süsle.com.tr'de! Hoşgeldin Bebeğim Kürdan Pembe Gibi Daha Birçok Ürün İçin Şimdi Sayfamızı Ziyaret Edin!
15,90 TL
Kdv Dahil
Stok Kodu
0112-03-P
* 2,12 TL den başlayan taksitlerle!!
Bu ürünü paylaş
Aynı gün kargo
Stoktan Gönderi

Doğum günü partilerinizde, özel kutlamalarınızda hazırladığınız leziz yiyecekleri cup cake kapsül ve kürdanları ile misafirlerinize sunabilirsiniz.
Partinizin konseptine göre belirlediğiniz renk ve desendeki cup cake kürdanları sitemizde yer almaktadır. Özel günleriniz için hazırladığınız lezzetli kekleri, kurabiyeleri, şekerlemeleri ''Cupcake Kapsül ve Kürdanları'' ile şık bir şekilde misafirlerinize sunabilirsiniz. Lezzet kadar görselliğe de önem veren misafirleriniz cup cake kapsül ve kürdanlarına bayılacak.
 
Seçtiginiz cup cake temalarına uyumlu bardak, tabak, peçete, masa örtüsü gibi parti malzemeleri ve doğum günü süsleri fazlaca alternatif ve uygun fiyatları ile sitemizde.
 
ÜRÜN DETAYI :
Ürün, tek taraf baskılı ince karton malzemeden imal edilmiştir.
 
ÜRÜN ÖLÇÜLERİ :
Ürün, Ortalama ve Yaklaşık olarak : 8,00 cm yüksekliğinde ve 4,00 cm enindedir.

PAKET İÇİ ADET :
1 Paket içerisinde 20  adet kürdan bulunmaktadır.
 
TESLİM SÜRESİ :
Aksi bir durum olmadığı sürece : Saat, 14:00 a kadar verilen siparişleriniz, aynı gün kargoya teslim edilmektedir.
 
NOT :
Sitemizde yer alan ürünlerin renkleri, kullanmakta olduğunuz bilgisayarın ekran çözünürlüğü ve bakış açısına göre farklılık göstermektedir. Buna bağlı olarak teslim aldığınız ürün ile ekranda gördüğünüz ürün arasında ton farklılığı oluşması bu sebebe bağlı olmaktadır. Kargo : Hasar görmüş ürünleriniz için, kargo görevlisine tutanak tutturunuz. Aksi halde kargo aşamasında hasar görmüş ürünlerinizin sorumluluğu tarafımıza ait değildir.
YASAL :
Sitemizde yayınlanan tüm tasarım, içerik ve görsellere ait haklar saklı olup, Fikri Sınai Mülkiyet Kanunu ile koruma altındadır. Nikah şekeri ve Bebek şekeri modelleri tescillidir.  Yazılı izin alınmadan kullanılamaz, kopya edilemez ve benzeri çalışma yapılamaz. Taklit edilmesi halinde yasal işlem uygulanır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hoşgeldin Bebeğim Kürdan - Pembe - 20 Adet Hoşgeldin Bebeğim Kürdan Pembe En Uygun Fiyatlarla Süsle.com.tr'de! Hoşgeldin Bebeğim Kürdan Pembe Gibi Daha Birçok Ürün İçin Şimdi Sayfamızı Ziyaret Edin! 0112-03-P
Hoşgeldin Bebeğim Kürdan - Pembe - 20 Adet

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.