HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Sünnet Süsü

Sünnet Süsü Sünnetime Hoşgeldiniz Süsü En Uygun Fiyatlarla Süsle.com.tr'de! Sünnet Süsü Sünnetime Hoşgeldiniz Süsü Gibi Daha Birçok Ürün İçin Şimdi Sayfamızı Ziyaret Edin!
15,90 TL
Kdv Dahil
Stok Kodu
239
* 2,12 TL den başlayan taksitlerle!!
Bu ürünü paylaş
Aynı gün kargo
Stoktan Gönderi
 
Sünnet töreni yaklaşırken çocuğunuz için en iyisini yapmak istediğiniz bir hazırlık sürecinde, tören alanını süslemek için gerekli olan SÜNNET SÜSLERİ ve gelen misafirlerinize dağıtacak olduğunuz tüm hediyelikler ve Sünnet Şekerleri Süsle de bulunmaktadır.
Simli ve büyük boy olan ürünümüzü arka tarafındaki yapışkan bant sayesinde istediğiniz ortama yapıştırabilir veya asabilirsiniz. Töreninize gelen misafirlerinize bu ürünümüz ile çok şık ve gösterişli bir karşılama yaratmış olacaksınız.
 
ÜRÜN DETAYI :
3 Boyutlu, Ful Baskılı, Çift Taraflı ve Sim Süslemeli Karton Süs Ürünüdür.
Paket içerisinde bulunan çift taraflı bant sayesinde  türlü mekana rahatlıkla asılır ve çift taraflı olduğu için de her açıdan ve yerden görünmesi mümkündür.

ÜRÜN ÖLÇÜLERİ :
40,00 cm x 35,00 cm ebadındadır.
 
PAKET İÇİ ADET :
Ürün : 1 Adet
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
TAMAMLAYICI ÜRÜNLER
Sünnet Süsü Sünnet Süsü Sünnetime Hoşgeldiniz Süsü En Uygun Fiyatlarla Süsle.com.tr'de! Sünnet Süsü Sünnetime Hoşgeldiniz Süsü Gibi Daha Birçok Ürün İçin Şimdi Sayfamızı Ziyaret Edin! 239
Sünnet Süsü

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.