HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Yaş Günüm, Simli BANNER Yazı - 2,00 mt

Doğum Günü Partinize gelen misafirlerinizi İyiki Doğdun Yazıları, Bannerlar ve Parti Afişleri ile Hoşgeldiniz karşılamanız görsel şölene dönüşecektir.Online Susle.com.tr ile kapıda
20,90 TL
Kdv Dahil
Stok Kodu
231/T
* 2,79 TL den başlayan taksitlerle!!
Bu ürünü paylaş
Aynı gün kargo
Stoktan Gönderi

Doğum günü süsleri, doğum günü malzemeleri ve özel partileriniz için kullanabileceğiniz tüm süslemeleri fazlaca alternatif ürün ve uygun fiyatlar ile üye olmadan sipariş verebilir ya da dilerseniz mağazalarımızdan da satın alabilirsiniz.

"YAŞ GÜNÜM'' yazılı süs malzemelerini doğum günü partisinin yapılacağı mekanın süslemesinde kullanabilirsiniz.

Ürünümüz, kalın ve mukavim kağıt üzerine, yoğun şekilde renkli sim süslemeli olup harfler üzerinde ve arasında Şirin Hayvan Figürleri, kağıt Balonlar tamamlanmıştır.
 
Ürünümüzün en önemli özelliği resimlerde de göreceğiniz üzere ürünün baş kısmındaki parçaya sticker veya kalın kalem yazı ile ürünü istediğiniz yaşa göre uyarlamanız mümkün olacaktır.

ÜRÜN DETAYI :
Ürün, Ful Baskılı, Çift Taraflı ve Sim Süslemeli olan İSTENİLEN YAŞA GÖRE HAZIRLANABİLEN  YAŞ Konseptine uygun Kalın Kağıt Ürünüdür.
Ürünümüz paket içinde katlı halde sevk edilecektir. Harf ve figürlerden oluşan parçaları açmanız ile 2,00 mt uzunluğu sahip olan ürün baş ve son tarafında bulunan deliklerden istenilen mekana ve ortama ip, misina ve yapışkan kroşe yardımı ile rahatlıkla asılabilmektedir.

ÜRÜN ÖLÇÜLERİ :
Ürün Açıldığı zaman toplam 2.00 mt uzunluğunda olup, üzerindeki karakter ölçüsü ise ortalama  : 14,00 cm x 20,00 cm ebadındadır.
 
TESLİM SÜRESİ :
Aksi bir durum olmadığı sürece : Saat, 14:00 a kadar verilen siparişleriniz, aynı gün kargoya teslim edilmektedir.
 
NOT :
Sitemizde yer alan ürünlerin renkleri, kullanmakta olduğunuz bilgisayarın ekran çözünürlüğü ve bakış açısına göre farklılık göstermektedir. Buna bağlı olarak teslim aldığınız ürün ile ekranda gördüğünüz ürün arasında ton farklılığı oluşması bu sebebe bağlı olmaktadır. Kargo : Hasar görmüş ürünleriniz için, kargo görevlisine tutanak tutturunuz. Aksi halde kargo aşamasında hasar görmüş ürünlerinizin sorumluluğu tarafımıza ait değildir.
YASAL :
Sitemizde yayınlanan tüm tasarım, içerik ve görsellere ait haklar saklı olup, Fikri Sınai Mülkiyet Kanunu ile koruma altındadır. Nikah şekeri ve Bebek şekeri modelleri tescillidir. Yazılı izin alınmadan kullanılamaz, kopya edilemez ve benzeri çalışma yapılamaz. Taklit edilmesi halinde yasal işlem uygulanır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Doğum Günü Yazıları, Parti Afişleri, Doğum Günü Mesajları, Doğum günü Bannerları, Doğum Günü Banner modelleri, doğum günü parti setleri, bebek doğum günü süsleri, en ucuz doğum günü parti malzemeleri, bebek doğum günü partisi, ikiz bebek doğum günü süsleri, doğum günü partileri, 1 yaş doğum günü süsleri, doğum günü hazırlık malzemeleri, 2. yaş doğum günü süsleri, 3 yaş doğum günü süsleri, iyiki doğdun yazıları, iyiki doğdun bannerları, doğum günü asmalı süsler, doğum günü malzemeleri, Doğum Günü Harf Afişler,
Yaş Günüm, Simli BANNER Yazı - 2,00 mt Doğum Günü Partinize gelen misafirlerinizi İyiki Doğdun Yazıları, Bannerlar ve Parti Afişleri ile Hoşgeldiniz karşılamanız görsel şölene dönüşecektir.Online Susle.com.tr ile kapıda 231/T
Yaş Günüm, Simli BANNER Yazı - 2,00 mt

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.