HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

2023 Ramazan SüSLeri

26-02-2023 21:25
2023 Ramazan SüSLeri
Ramazan Ayının Anlamı Nedir? 2023 Ramazan Ayı Ne Zaman Başlar?
Müslümanların kutsal kitabı olan Kuran-ı Kerim'de Ramazan ayı, değerine vurgu yapılan en önemli ay olarak geçmektedir. Bu ay da Müslümanların oruç tutması farzdır. Aynı zamanda camilerde mukabele okunması ise bu aya özgüdür. İslam dünyasında her zaman sevinç ve coşku ile karşılanan Ramazan ayında birçok etkinlikler yapılmaktadır. Camilerde kandillerin yakılması, iftar davetleri, ihtiyaç sahiplerine yardımların yapılması, sahur vakti davulcuların maniler söyleyerek insanlara haberdar etmesi gibi uygulamalar yapılmaktadır. Hicri takvime göre belirlenen dini günler her sene miladi takvime göre 11 gün önce kutlanıyor. Ramazan ayı 2023 yılında Mart ve Nisan aylarına denk geliyor. 2023 yılında 23 Mart günü başlayan oruç 20 Nisan günü son bulacak. 21 Nisan 2023 Cuma günü ise Ramazan Bayramı’nın 1. günü.
Ramazan ayında önemli günler…
2022 Ramazan Başlangıcı - 23 Mart 2023 Perşembe
2023 Kadir gecesi – 17 Nisan 2023 Pazartesi
2023 Ramazan Bayramı Arifesi - 19 Nisan 2023 Çarşamba
2023 Ramazan Bayramı 1. Gün - 20 Nisan 2023 Perşembe
2023 Ramazan Bayramı 2. Gün - 21 Nisan 2023 Cuma
2023 Ramazan Bayramı 3. Gün - 22 Nisan 2023 Cumartesi

Ramazan SüSleri www.susle.com.tr'de!
 

2023 Ramazan Dekorasyonu, Ramazan Masaları ve Ramazan Bayram Süsleme Fikirleri!
 
Ramazan Dekor SüSleri :
Ramazan dekorasyonunun vazgeçilmez süs çeşitlerini sıralar isek Ramazan Bannerları, Ramazan Flamaları, Ramazan Tavan süsleri olmazsa olmazlardandır. Genellikle kapı, duvar ve masa arkalarında yerini alacak bu Ramazan Dekor ürünleri Ramazan coşkusunu taçlandıracaktır. www.susle.com.tr'de Ramazan Dekorasyon ürünlerini en güzel renkler ve çeşitleri ile bulurken, süslemeniz için birçok muhteşem ürüne sahip olabilirsiniz.

Ramazan SüSleri www.susle.com.tr'de!
 
Ramazan ve İftar Sofra Ürünleri :
Her bütçeye uygun fiyatları ile sipariş vereceğiniz Ramazan Kullan-At sofra ürünleri ile harika sunumlar sizi bekliyor. Hoş geldin Ramazan baskılı tabak ve bardak setleri, Eid Mubarak baskılı tabak ve bardak setleri, Ramadan Kareem baskılı tabak ve bardak setleri ile lezzet kadar görselliğe önem gösteren misafirlerinizi şaşırtmak istemez misiniz ?
 
Ramazan SüSleri www.susle.com.tr'de!
 
2023 Ramazan Trend Ürünleri :
Ramazan bayram süslemeleri, ile harika dekorlar yaratmak sizin elinizde. Ramazan süslemelerinin trendi olan asmalı süsler ile her açıdan fark edilecek olan dekorasyon elde ederken, misafirlerinizi karşılayacağınız giriş kapıları harika bir görünüm alacaktır. SüSLe atölyesinde hazırlanan ve başka hiç bir yerde örneği ve benzeri olmayan Püsküllü Ramazan Süsleri, Ramazan Kapı Süsleri ile farkındalık yaratabileceksiniz. Hoş geldin Ramazan baskılı balonlar ile hazırlanan duvar süslemeleri ise her sene olduğu gibi bu sene de trend olmaya devam edecek.
 
Sevdiklerinizle geçireceğiniz Ramazan Kutlamalarında ihtiyacınız olabilecek, Ramazan SüSleme ürünleri ve çeşitlerini sizler için toparladık. Ramazan ayının o muhteşem coşkusunu daha da renkli bir hale gelmesi için güzel bir ambiyans oluşturabilecek ürünlere sahip olmak için Ramazan SüSleri kategorimizi, detaylı resim ve açıklamalarını inceleyerek uygun fiyatlar, kapıda nakit ödeme ve aynı gün kargo fırsatı ile susle.com.tr 'den sipariş verebilir veya SüSle Bebek, Doğum Günü ve Parti Malzemeleri mağazalarından satın alabilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.