HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Anneler Günü

24-04-2021 22:52
Anneler Günü
Ailenin merkezi olan annelerimize yılda bir kere dahi olsa minnetimizi sunma fırsatı tanıyan, Anneler Gününe özel birçok dekoratif ürün ve Annenize yapacağınız sürprizin hazırlıklarına hemen başlayabilmeniz için ihtiyacınız olan, tüm ürünler SüSLe'de! Anne, 4 harfli o kutsal kelime... 9 ay boyunca bizi taşıyan, doğduktan sonra belli bir yaşa gelesiye kadar hayatından, uykularından fedakarlık yapmak zorunda bıraktığımız ve daha sonrasın da mutluluğumuzla, üzüntümüzle, doğrumuzla, yanlışımızla sürekli yanımızda olan, yanımızda olmadığı zamanlarda bile varlığını, desteğini, sevgisini, samimiyetini hissettiren, kızdığında bizim iyiliğimizi düşündüğü için kızdığını bildiğimiz aslında en kısa haliyle hayatını bize adayan hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz tek varlık annelerimiz, küçükken düştüğümüzde her zaman elimizden tutup bizi kaldıracak biri olduğunu bilirdik. Canımız yandığında kendi canı yanmışçasına üzülen annemiz yaşımız her ne olursa olsun yine düştüğümüzde yanımızda olacak yine canımız yandığında kendi canı yanmışçasına üzülecek.

Üzerimizde bu kadar emeği bulunan annelerimize ne yapsak ne söylesek azdır. Ona her gün bizi bugünlere getirdiği için yanaklarından öpüp, teşekkür etsek dünyanın en mutlu insanı olacaklarını biliyoruz. Çünkü onlar bizleri dünyanın en güzel hediyesi olarak görüyorlar. Fakat onlara daha fazlasını yapmak boynumuzun borcu. Belki her gün hediye alamayız ama senede öyle özel bir gün var ki o gün aldığımız hediye belki tüm günlere eş değer olacak nitelikte bir hediye olacaktır. Anneler günü hediyesi... Bildiğiniz üzere her sene mayıs ayının 2. haftası anneler günü olarak kutluyoruz. Bir sene boyunca gerek hayat şartlarından gerek iş güçten fazla ilgi gösteremediğimiz annemize bir nevi bir senenin özrünü dileme, aflarına sığınma günü. Onlara bu özel günlerinde elimizden gelenin en güzelini, en özelini yapmamız gerektiğini biliyoruz. Sabah ellerimizle hazırladığımız bir kahvaltı, bir bütün günü onun sevdiği şeyleri yapmaya ayırmak ve günün sonunda ellerini öperek o özel hediyeyi verip mutluluğunu paylaşmak. Asıl önemli olan o özel anneler günü hediyesini seçmek. Bugüne kadar hepimiz annemize bu klasik hediyeleri almışızdır. Takı, kıyafet, ayakkabı, çiçek, ev eşyaları vs. Artık sıra seçeceğimiz hediyelerin manevi değerinin de bulunması. Kendisine özel yapılmış, tasarlanmış bir hediyeyi gördüğünde mutluluğunu şimdiden tahmin edebilirsiniz. Bu yüzden de SüSLe Bebek ve Parti olarak sizlere anneniz için en özel hediyeyi bulmanıza, seçmenize yardımcı olmak amacıyla birbirinden özel anneler günü hediyelerimizi ve anneler günü süslerini sizinle paylaşıyoruz. Sonuçta annemizin mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur. Şimdiden tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor ellerinden öpüyoruz.
 
Anneler Günü Hediyeleri SüSLe'de !
 
SüSLe Bebek ve Parti'de yüzlerce çeşit ürüne 3 kategori altından ulaşabilirsiniz.
1 - Anneler Günü Süsleri kategorimizde: Anneler Günü Süslemeleri, Anneler Günü Dekorasyonu, Anneler Günü Kutlamaları, Anneler Günü Sürpriz Parti Malzemeleri, Anneler Gününe Özel Süs Ürünlerinde uygun fiyatları ile ulaşarak ister sipariş verebilir veya isterseniz SüSLe Mağazalarından satın alabilirsiniz.
2 - Anneler Günü Süsleme Setleri kategorimizde: Anneler Günü Süsleme Setleri, Anneler Günü Dekorasyon Setleri, Anneler Günü Kutlama Setleri, Anneler Günü Parti Setleri, Anneler Gününe Özel Set Ürünlerinde % 20 indirim fiyatları ile ulaşarak ister sipariş verebilir veya isterseniz SüSLe'den satın alabilirsiniz. 
3 - Anneler Günü Hediyeleri kategorimizde ise: Anneler Günü Hediyelik Setler, Anneler Günü Hediyeleri, Anneler Günü Kutlama Hediyeleri, Anneler Günü Süsleri, Anneler Gününe Özel Hediyelik Ürünlerde indirim fiyatları, aynı gün kargo ve kapıda nakit ödeme avantajları ile ister sitemize üye olarak ya da üye olmadan da sipariş verebilir veya SüSLe mağazalarından satın alabilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.