HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Baby Shower Kutlamaları

18-03-2019 21:48
Baby Shower Kutlamaları

Baby Shower Kutlamaları

Hamilelik döneminin heyecanlı bekleyişi finale yaklaştığında ailenize yeni katılacak bebeğinizin gelişini kutlamak oldukça heyecan yaratır. Son yılların en popüler etkinliklerinden olan Baby Shower kutlamaları için sizin de hayal ettiğiniz şeyler mutlaka vardır. Güzel bir kutlamayı hak ediyorsunuz ve bunun için planlamaya ihtiyacınız var. Baby Shower kutlamaları hamilelikte yaşayabileceğiniz en heyecan verici ve asla unutmayacağınız deneyimdir. Doğacak bebeğiniz için yapılacak bu muhteşem karşılama partisi sizin, ailenizin ve dostlarınızın unutulmaz bir anı olacaktır. İşte bebeğinizi karşılarken yapılabilecek en muhteşem partinin ipuçları;

Baby Shower Kutlaması Kimler Tarafından Düzenlenir?

Kutlama aileye yeni katılacak minik birey için düzenlenir ve genelde aile dışından birileri tarafından organizasyonu yapılır. Genelde büyükanneler, teyzeler veya kuzenler tarafından organize edilir fakat anne adayı da bu partiyi yapmak istiyorsa bunda bir sakınca yoktur. Önemli olan bu heyecan verici ve eğlenceli kutlamayı yapmaktır.

 

Baby Shower Hazırlıklarında İzlenecek Yol

Geldik kutlama için sırasıyla neler yapılabileceğini gösteren izlenecek yol haritasına. Yapılacak çok iş var. Öncelikle yapacaklarınızı sırayla not alarak bitirdiğiniz işin üzerini çizerek karışıklık ve panik yaşamadan şahane bir parti oluşturmayı hedefleyin. İlk hazırlık bütçe belirlemeyle başlar ki bu da davetli listesine göre belirlenmelidir. Kişi sayısını dengede tutun ve çok açılmayın. Bu şekilde yakın arkadaşlarınız ve ailenizle daha sıcak ve eğlenceli bir program hazırlarsanız ikram ve Baby Shower süsleme malzemelerine daha çok özen gösterebilirsiniz. Ayrıca bu parti için mekan da gerekiyor. Eviniz de buna uygun olabilir ya da küçük bir kafede veya özel bir mekanda da kutlamayı yapabilirsiniz. Önemli olan partiyi yapacağınız mekanı Baby Shower parti malzemeleri ile zevkinize göre süsleye bilmektir. Davetliler listesine mutlaka anne ve babayı dahil etmelisiniz. Onların isteğine göre partinin sadece kadınlarla mı yoksa karma mı yapılacağına karar verilmesi gerekir. Her iki şekilde de yapılabildiğinden danışmakta yarar vardır. Hazırlayacağınız davetiyeleri en az 15 gün önceden ayarlayıp dağıtın ya da telefonla arayarak davet edilen kişilerden geleceklerine dair teyit alın. Bu hazırlık yapacağınız Baby Shower Kutlama partisi için katılım sayısını bilmeniz açısından önemlidir.

Unutulmaz Bir Partiye Baby Shower Süslemeleriyle Damga Vurun

Partinin genel amacı anne ve bebek için ihtiyacı olan malzemelerin misafirler tarafından karşılanmasıdır. Kısacası Baby Shower bir hediye partisidir. Bu güzel etkinliği unutulmaz ve eğlenceli hale getirmek için de anne-bebek için toplanan ihtiyaç malzemelerinin bu parti aracılığı ile takdim edilmesi üzerine yerleşmiştir. Adeta bir hediye yağmurudur ve bu yüzden Baby Shower denilmektedir. Aileye yeni katılacak bebeğiniz için bu mutlu anı unutulmaz kılmak adına birçok organizasyon ürünü bulunmaktadır. Hoş geldin bebek kutlamaları, hastane odası süslemeleri ve birçok organizasyon için bebeğinizin cinsiyetine göre pembe ve mavi renklerden oluşan süsler partinize apayrı bir güzellik katacaktır.

 

Bebeğinizin Cinsiyetine Göre Özel Mekan Süsleri Ve İkram Masası

Partinin yapılacağı mekanın süslemeleri ve dekorasyonu doğacak bebeğin cinsiyetine göre renk belirlenmesi ile başlar. Hoş geldin bebek süsleri özenle seçilerek mekan güzelleştirilir. Bunun için parti aksesuarları, balonlar, parti taçları, konfetiler, led mumlar, kullan at ürünler, hediyelik sabun ve mumlar kullanılabilir. Konuklara ikramın yapılacağı masalar süslenerek aralara ikramlık bebek şekerleri yerleştirilir ve gelen konuklara ikram edilir. Bu konuda seçebileceğiniz birçok alternatif bebek şekeri modelleri mevcuttur. Zevkinize uygun bir tercihle bu seçeneklerden birini değerlendirebilirsiniz. Bu günü unutulmaz kılmak adına da misafirlere minik hediyeler de hazırlanmalıdır. Bu konuda da birçok hediye çeşidi içerisinden en beğendiniz modelde hediyelikleri tercih edebilirsiniz.

Parti Zamanı Konukların Çocuklarını Sakın Unutmayın

Baby Shower partisi sırasında düzen ve izleyeceğin yol önemlidir. Amaç davetlilerin hem eğlenebilmesi hem de rahat olmasıdır. Gelen konukların çocuklarını da sakın unuttum demeyin. Çocuklar bu partilerin en çok eğlenen ve cıvıl cıvıl ortalarda koşan misafirleridir. Çocuklu ailelerin onlarla birlikteyken rahat etmelerini sağlamak da sizin elinizdedir. Birbirinden hoş desenlerde balonlar, şeker külahı içine koyulmuş olan ikram şekerleri ve pata börekler için kullan at ürünler çocuklar için mutlaka bulundurulmalıdır. Çocukların eğlenmelerini sağlayacak birkaç fikir üretmeniz oldukça gerekli bu konuda küçük hediyeler ve eğlenceli süslemeler onların ilgisini çekecektir.

Bir önceki yazımızda sünnet odası susleme önerileri konusundan bahsettik dilersen orayı da okuyabilirsin.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.