HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Bebek Cinsiyet Partisi Nasıl Düzenlenir?

10-07-2019 00:09
Bebek Cinsiyet Partisi Nasıl Düzenlenir?

Bebek Cinsiyet Partisi Nasıl Düzenlenir?

İlk olarak yeni yeni duyulmakta olan bu partinin ne olduğunu size açıklayalım dilerseniz. Çok yeni olan bu kutlama şekli ülkemizde de çok sevildi ve yeni anne baba olacak çiftlerin sevdikleriyle birlikte düzenledikleri eğlenceli bir parti haline geldi. Bilindiği gibi hamilelik sonrası yapılan birçok kutlama çeşidi var. 

Bebek Cinsiyet Partisi Nasıl Düzenlenir?

Özellikle son yıllarda birçok anne baba doğum öncesinde yapılan Baby Shower partisi ile heyecanlı bekleyiş bir kutlamayla karşılanıyor. Bebek cinsiyet partisi de bu kutlamalara yeni bir heyecan getirdi ve bebeklerini bekleyen ailelerin mutluluk ve heyecanlarına farklı bir boyut kattı. Orijinal adı dünya çapında Gender Party olarak geçiyor. Bu parti şekli o kadar çok tuttu ki ülkemizde de oldukça popüler bir hale geldi. Aslında bu kutlamanın ana fikri anne baba adaylarının bebeklerinin cinsiyetini hastane ortamında öğrenmek yerine güzel ve eğlenceli bir ortamda öğrenmek isteğidir. Sevdiklerinin olduğu bir ortamda bu mutlu anı paylaşarak bir yandan da bu güzel dakikalara eğlenceli bir atmosfer katmaktır. İşin kuralı şu; anne ve baba adayı bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek istemediklerini doktorlarına belirtiyor ve doktor da bebeğin cinsiyetini belirten notu bir zarfın içerisine koyarak kendilerine veriyor. 

 

Davetli Listesi Nasıl Oluşturulur? Kimler Davet Edilir?

Bu parti sadece bayanlar arasında düzenlenmez. Baby Shower’dan bir farkı da budur. Çünkü amaç biraz farklı. Bu partiye o özel anı sizinle birlikte öğrenmesini istediğiniz herkesi çağırabilirsiniz. Anne ve baba adayının anne ve babalarından tutun da kardeşler, yakın akrabalar, arkadaşlar ve kendinize yakın hissettiğiniz bu mutlu anı paylaşmaktan keyif alacağınız herkes partinizde bulunmalıdır. Yapacağınız eğlenceye herkesi ortak edip bebeğin cinsiyetini öğrendiğiniz andaki mutluluğu dilediğiniz herkesle paylaşabilirsiniz. Bebek cinsiyet partisi gerek kadınların gerekse erkeklerin sıkılmadan keyif alacakları bir partidir. Ayrıca çocuklar da bu eğlenceye çok renk katarlar. Konsepti, aktiviteleri ve sürpriz anını bekleme anı ve finaldeki mutluluk diğer partilerden biraz farklı olmakla birlikte duygusal anlara da sahne olan bir partidir.

Dekor Yaparken Renkleri Kullanmada Heyecan Yaratın

Partiye katılacak kişilerde bebeğin kız mı erkek mi merağı elbette ki hat safhada olacak. İşte burada size düşen onların meraklarını biraz daha çoğaltmaktır. Kız ve erkek renkleri olarak bilinen pembe ve mavi tonları öyle bir kullanın ki konukların merakları daha da çok artsın. Online alışveriş imkanı ile bu partide kullanabileceğiniz birçok sevimli aksesuar size çok büyük kolaylık sağlayacaktır. Örneğin pankartlar ve üzerlerinde yazılı olan sevimli ve esprili cümleler gelen konuklara oldukça keyif verecektir. Bu pankartlarda yazan "tarafını seç” veya "kız mı erkek mi?” gibi yazılar partinizin atmosferini daha da keyiflendirecektir. Partinizde süsleme malzemeleri konusunda oldukça rahat olabilirsiniz. Çünkü artık ülkemizde de bu parti oldukça ilgi görmüş ve online satın alabileceğiniz birbirinden güzel süsleme malzemeleri satış reyonlarında sizin için sergilenmeye başlamıştır. Yapmanız gereken sadece evinizde mi yoksa dış mekanda mı? bu organizasyonu yapacağınızdır. Mekan belirlendikten sonra sadece kullanmak istediğiniz süsleme ürünleri ve aksesuarları sipariş edebilir ve cinsiyet partisi süslemelerini yapabilirsiniz. 

 

İkramlarda Pembe Ve Mavi Renkleri Kullanın

Geldik ikramlıklara. İşte bu kısım da konukların kafasını karıştırmalı Kekler, poğaçalar, şekerlemeler ve tatlılar mı ikram edilecek? Pembe ve mavi renkleri bu ikramlarda kullanabilirsiniz. Örneğin kullan at malzemelerini her iki renkten seçebilirsiniz. Pastaların süslemelerinde hem mavi hem de pembe rengi kullanabilirsiniz. Mavi-pembe renkli cupcakeler de oldukça hoş olur. Bu ayrıntıları partinize katarak eğlence ve heyecanın dozunu daha da çok yükseltmiş olacağınızdan emin olabilirsiniz.

Bebeğin Cinsiyetini Öğrenme Anı

En heyecanlı an gelip çattı. Bu an için sizin de fikirleriniz önemlidir. Siz de bu ana fikir katabilirsiniz. Genelde bu özel an için yapılan uygulama ağzı sıkı bir kişinin finale imza atacak konsepti yapmasıdır. Pembe ve mavi renklerdeki balonlar süslemelerde en etkili aksesuarlardır. Hazırlanan bir koli içine bebeğinizin cinsiyetini belli eden renkteki balonlar doldurularak yüksek bir yerden kapağı açılarak balonların aşağıya düşmesi sağlanır. İşte bu balonların mavi veya pembe olması bebeğin kız mı erkek mi olduğunu öğrendiğiniz andır. Bir diğer sürpriz an da yapılan pastanın dışının beyaz oluşu ve kesildiği anda içindeki rengin pembe veya mavi oluşunu gördüğünüz andaki heyecan ve mutluluktur.

Bir önceki yazımıza 1. yaş doğum günü partisi hakkında bilgiler paylaştık. Dilersen orayı da okuyabilirsin.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.