HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Doğum Günü Partisi İçin Süsleme Nasıl Yapılır?

12-11-2019 17:17
Doğum Günü Partisi İçin Süsleme Nasıl Yapılır?

Doğum Günü Partisi İçin Süsleme Nasıl Yapılır?

Doğum günleri, hayatımızdaki en önemli, keyifli günülerimizden biridir. Hangi yaşta olursak olalım partiler verip, kutlamalar yaparız. Sevdiklerimiz yanımızda olsun, yeni yaşımıza, onların iyi dilekleriyle birlikte girelim isteriz. Hem kendimiz, hem de gelen davetlilerimiz mutlu olsun diye de çeşit çeşit organizasyonlar düzenler, süse de bir hayli önem veririz. Doğru tercihler yapıldığında ise o süsler hep dursun isteriz. Kime hazırlanırsa hazırlanırsın, tarzı, türü ne olursa olsun doğum günü partisi özen, önem ve ilgi ister. Emek ve bilgi ister. Her konuda olduğu gibi, parti süsleme konusu da birazcık olsun bilgi ister. Hangi yaşa nasıl konsept hazırlamalı, kişiye özel olduğunda nelere dikkat etmeli, bilmek gerekir ki ortaya daha güzel, işin ruhuna uygun sonuç çıksın. 


Kişiye Özel Doğum Günü Partisi Süslemeleri

Doğum günü partisi kişiye özel yapılacaksa biraz daha zorlaşabilir. Kişiyi iyi tanımak gerekir. Zevkleri nelerdir, hangi renkleri sever, hangi müzikten hoşlanır, nasıl bir pasta sever, nasıl bir ortamda olmaktan keyif alır, gibi soruların cevapları net ve doğru olmalıdır ki, kişiyi yansıtsın ve mutlu etsin. O yıla ait fotoğrafları kullanılabilir, hediye seçimi, partisi yapılacak kişinin zevklerine uygun da olabilir, mizahi tarzda eğlenceli bir şeyler de tercih edilebilir. Denizi seviyorsa, sahil kenarında bir mekân ayarlanabilir veya doğal samimi ortam istenirse, kumsalda kokteyl veya piknik havasında geçirilebilir. Kapalı mekânda, yazlık gibi ev ve aile ortamında yapılacaksa evin girişinden duvarlarına kadar her yeri kişinin zevkine göre süslemelidir. 


Çocuklar İçin Doğum Günü Partisi Süslemeleri

Çocuklar için doğum günü partisi organize etmek, çok keyiflidir. Çocuklar canlı renkleri sever, uyum aramaz, bolca oyuncak ve rengârenk pastalar, süsler, balonlar görmek ister. Erkek çocukları için genelde mavi tercih edilse de, diğer renk alternatifleri de oldukça keyifli, zarif ve coşkulu duracaktır. İlle de mavi diyenlerdenseniz, maviyle harika uyum yakalayan bej, sütlü kahve tonlarını da kullanabilirsiniz. Yine partinin yapılacağı yere, mevsime, mekâna göre ihtiyaçlar da değişecektir. Kışın yapılacaksa ve kapalı bir alansa, kış, kar konsepti maviyle de oldukça uyumlu olacaktır. Kız çocukları içinse vazgeçilemeyen bir renktir pembe.. onların masum, temiz, saf dünyalarını çok iyi yansıtır. Pembeyle birlikte farklı renk kombinasyonları da çok hoş duracaktır.
Bir önceki yazımıza https://www.susle.com.tr/blog/icerik/yilbasi-kutlama-hazirliklari linki üzerinden ulaşabilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.