HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

En Güzel 1.Yaş Doğum Günü Etkinliği İçin Öneriler

10-02-2019 14:11
En Güzel 1.Yaş Doğum Günü Etkinliği İçin Öneriler

En Güzel 1.Yaş Doğum Günü Etkinliği İçin Öneriler


Bebeğinizin ilk yaş günü heyecanı bambaşkadır. İleride yaşayacağı hiçbir doğum günü onun 1. Yaş doğum günü heyecanı kadar olmayacaktır. Onu kucağınıza aldığınız gün minicik parmakları , ayakları ve bedeninin her köşesine o kadar itinayla dokunuyordunuz ki! Günler akıp geçti ve artık 1. Yaş doğum günü kutlama zamanı bile geldi.

1.Yaş Doğum Günü Etkinliği Hazırlıkları Başlıyor

Kızınız veya oğlunuz hiç fark etmez onun bu özel gününde ona özel ve unutulmaz bir güne hazırlamanız gerekiyor. Herkes bir fikir veriyor, her kafadan bir ses çıkıyordur. Anneniz, babanız ve eşinizin anne babası ve belki de ailenin tüm diğer fertleri planlar kuruyordur. Bu özel gün için herkes size bir fikirle geliyordur. Sakın ne yapabilirim diye kafanız karışmasın çünkü bebeğiniz için yapabileceğiniz en güzel 1. Yaş doğum günü partisi için son derece güzel önerileri sizin için paylaşacağız. Bu önerilere kulak vermenizi tavsiye ediyoruz. Amacımız size ve bebeğinize en güzel doğum günü partisinin küçük tüyolarını vermek ve nelere ihtiyacınız olduğunu hatırlatmak.

 

1.Yaş Doğum Günü İçin Mekan Seçimi Nasıl Olur?

Şimdi plan zamanı ardından da parti zamanı. Acaba nereden başlasam diyorsunuz? Öncelikle hayalinizdeki doğum günü konseptini gözünüzün önünde canlandırın. Mekan olacak yeri belirlediniz mi? büyük ihtimal evinizin rahat oturma odasını tercih edeceksiniz. Çünkü 1. Yaş doğum günü için hem bebeğinizin ve yaşadığı ortamın onun için daha rahat ve uyumlu olacağını düşünüp hem de evinizin sıcaklığını gerçekleştireceğiniz süsleme ve dekorlarla daha da sıcak ve samimi yapabileceğinizi düşünmüş olabilirsiniz. İlerideki doğum günlerinde zaten prensiniz veya prensesiniz size doğum günü için kendi hayal ettiği mekanı söyleyecektir. Büyüdükçe etrafındaki arkadaşlarına özenip belki bir kafede, belki de bir çocuk eğlence merkezinde parti yapmak isteyecektir. Fırsat bu ya henüz daha sizden taleplerde bulunacak yaşa gelmeden kendi hayalinizdeki doğum gününü hazırlayın ve bu güzel heyecanın mutluluğunu doyasıya yaşayın.

1. Yaş Doğum Gününde Neler Yapabilirim?

Vakit geldi doğum gününe sayılı günler kaldı. Pasta siparişi verildi. Yiyecek ve içecekle belirlendi. Geriye gelecek olan konuklar, yakın akrabalar ve arkadaşlar için onların hayranlık duyacağı muhteşem partinin hazırlıkları kaldı. Alışveriş dünyasının birçok 1.yaş doğum günü süslemeleri, hayal bile edemediğiniz hoş tasarımlarla donatılmış ürünler ve dahası sizin zevkinizle birleştiği zaman ortaya muhteşem bir doğum günü konsepti çıkacaktır. Süslemeler koleksiyonu oldukça geniştir. Palyaço motifli uzayan kağıt süsler ile evin belli yerlerini süslemekle başlayabilirsiniz. Balonlar her zamanki gibi olmazsa olmazıdır süs dünyasının. Hele de üzeri doğum günü motifleri ile dolu rengarenk folyo balonlar ve şeffaf balonlar evinizin doğum günü odasında harika bir görüntü sağlayacaktır. Gelen misafirlerinizin çocuklarının hayran kalacağı bu balonlardan biraz fazla alırsanız çocuklar çok mutlu olacaktır. Çünkü her çocuk balonla oynamayı sever. Hayal etsenize ne kadar güzel bir görüntü öyle değil mi?
 
Rengarenk balonlarla etrafta koşuşan çocuklar. Ortalarında sizin tatlı bebeğiniz onları kahkahalar atarak izliyor. Happy Birthday baskılı, pilli led mumlar da çağımızın en çok tercih edilendir. Doğum günü odasını bu güzel ürünlerle donattığınız zaman çocuğunuzun 1.Yaş doğum günü için harika bir görünüm kazandıracaksınız. 1.Yaş gününü simgeleyen mumlar da partinizin mutlaka olması gereken parçasıdır. Parti taçları da son yılların gözde aksesuarlardandır. Kızınız veya oğlunuz için dilediğiniz rengi seçerek hatta bu taçlardan gelen çocuklar için hediye alarak onlara tatlı sürprizler de yapabilirsiniz. Kızların pamuk prenses erkeklerin de Kral edasıyla etrafta dolanmaları ne kadar eğlenceli olur öyle değil mi? Bir diğer seçeneğiniz de doğum günü dekor seti ürünleri olabilir. İçerisindeki süslemeler ile harikalar yaratabilirsiniz. Serpme konfeti ve birçok aksesuar süs ürünleri ile rahatlıkla hayalinizdeki en güzel 1.Yaş doğum günü etkinliğini yapabilirsiniz. 
 

1.Yaş Gününde Konuklara Sürpriz Hediyeler Vererek Teşekkür Edin

Birbirinden güzel doğum günü hediyeleri ile partinize katılan dostlarınıza sizin de bu özel günü hatırlayacakları bir hediyeniz olsun istemez misiniz? Gelen misafirlere büzgülü kese içerisine minik şekerler, çikolatalar koyup hediye edebilirsiniz. Doğum günlerinde misafirlere küçük hediyeler dağıtmak günümüzde oldukça popüler. Onlara bu özel gün için kolonyalı ve süslü kral tacı cam şişe de hediye edebilirsiniz. Ayrıca çok hoş konseptlerde hediye paketleri hazırlayabilir anlamlı bir jest yapabilirsiniz.
 
Bir önceki yazımızda diş buğdayı hazırlıkları hakkında bilgiler verdik dilersen orayı da okuyabilirsin.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.