HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

İşinize Yarayacak En Güzel Bebek Odası Süsleme Önerileri

02-02-2019 01:34
İşinize Yarayacak En Güzel Bebek Odası Süsleme Önerileri

İşinize Yarayacak En Güzel Bebek Odası Süsleme Önerileri


Hayatı en anlamlı kılan duygulardan bir tanesi de çocuk sahibi olmaktır. Annelik duygusunun ilk kıvılcımları anne karnındaki o ilk kıpırtılarla başlar. Minicik bir beden içinizde büyüyerek hayata adım adım yaklaşır. Cinsiyetini öğrendiğiniz anda gözünüzün önünde onu hayal etmeye başlarsınız. Saçları, gözleri ne renk olacak? Bana mı benzeyecek? Yoksa babasına mı?

İşinize Yarayacak En Güzel Bebek Odası Süsleme Önerileri Nelerdir?

Bu heyecanlı hazırlık içinde birçok ihtiyaç için alışverişler yapılır, oda için gereken tüm eşyalar eksiksiz tamamlanır fakat bir bebeği karşılama sevincine yeterli olmaz. Ayrıca gelen ziyaretçilere de görsel bir şölen sunmak, mutluluğunuzu paylaşmak için harika tasarımlarla bebek odası süsleme malzemeleri kullanmaya ne dersiniz? Hemen harekete geçip bebeğinizin odasını güzelleştirin. Odanın klasik havasını dağıtmak için süslemelerle donatıp miniğinize layık sevimli bir oda hazırlayın. Bu aktivite doğum öncesinde size keyifli bir bekleme sağlayacaktır.

 

Aramıza Hoşgeldin Bebek Süsleriyle Fark Yaratın

Bebek odasının süslenmesinde birçok dekorasyon süsleri ihtiyacınıza cevap verecektir. Bebeğinizin cinsiyetini nasıl olsa biliyorsunuz artık, hazırlanmaya başlarken bu yönde başlanmalıdır. Fark yaratmayı hedefleyerek ziyaretinize gelen yakınlarınız zevkinize ve süslemelerinize hayran kalsın. Malzeme seçenekleri içinde duvarları kelebek desenli süslerle donatabilirsiniz. Süsleme malzemeleri içinde lohusa şerbetini ikram edeceğiniz bardaklar da unutulmamalıdır. Son yılların en popüler hediyelikleri arasında yer alan birbirinden tatlı motifleriyle magnet seçenekleri de unutulmamalıdır. Ayrıca tatlı renkler içerisindeki şeker külahları ile misafirlerinize şeker ikramı yapabilirsiniz. Süslemeler ve ayrıntıları düşünürken gelen arkadaşlarınızın veya ailenizin duygularını dile getiren sözlerini de yazacakları bir anı defteri de olsa çok hoş olmaz mı? Kesinlikle çok güzel bir fikir ve bunu mutlaka uygulayın. İleride sizin için ve hatta bebeğinize bırakacağınız harika bir hatıra olacaktır.


Bebeğinizin Odasına Şirin Bir Kapı Süsü Koymaya Ne Dersiniz?

Bebeğinizin odası tamam peki oda kapısı? Misafirler odaya daha girmeden bebeğiniz için hazırlanan kapı süsü hayranlık yaratmalıdır. Birçok kapı süsleme ürünleri içerisinden size ve bebeğinize özel olacak bir tasarımla gelen ziyaretçilere zevkinizi kanıtlayın. Kapı süsünüz bebeğinizin cinsiyeti ile ilgili mavi ya da pembe renkten olacaktır. Bu doğal bir uygulamadır. Siz öyle bir konsept uygulayın ki görenler zevkinize hayran kalsın. Birçok bebek kapısı süsleme ürünleri ile bunu uygulayabilirsiniz. Farkınızı burada da göstererek en güzeli yapabilir, gelenlerin "hiç bu kadar farklı ve sevimli bir model görmemiştim” demelerine şahit olabilirsiniz.

Bebeğiniz 1 Yaşına Geldiğinde Doğum Gününe Özel Süsleme Önerileri

Bebeğinizin 1. Yaş gününe sayılı günler mi kaldı? Kucağınıza alışınız dün gibi sanki. Uykusuz geceler, telaşlar, yaşadığınız panikler... Koca bir yıl geride kaldı ve doğum günü geldi çattı. Hatırladınız mı? doğum öncesi ne kadar da güzel süslemiştiniz odasını ve giriş kapısını. Şimdi doğum günü zamanı, harekete geçme vakti geldi. Peki nasıl bir süsleme yaparım ve bebeğime harika bir doğum günü mekanı hazırlarım diyorsanız işte önerilerimiz; Rengarenk uzayan süslü kağıtlar doğum günü mekanının en renkli temalarıdır. Özellikle de çocukların çok sevdiği palyaço motifli süsleme kağıtlar son derece hoştur. Üzerlerinde birbirinden sevimli doğum günü motifleri bulunan folyo balonlar ile şeffaf balonlar mekana apayrı bir şirinlik katacaktır. Tatlı renklerden oluşan şeker külahları da içine konan şekerlemelerle gelen misafirlere hoş bir sürpriz olabilir. Işıklandırmada led mumlarla dekorlar yaratabilir, çocuğunuzun birinci yaş gününe apayrı bir hava katabilirsiniz. Doğum günü banner seçeneklerini de dekorasyonda kullanabilirsiniz.

Yeni Doğan Bebeklere En Özel Hediye Önerileri

Dilerseniz biraz da yeni doğan bebekler için hediye önerileri verelim. Hediye seçenekleri genellikle kızlar ve erkekler için farklı renklerde hazırlanır. Pembe ve mavinin tonlarıdır bu renkler. Yapılan konseptler birbirinden hoş bebek figürleri ve bebek ürün temalarıyla hazırlanırlar. Alınabilecek birçok ürün içerisinde bebek albümleri çok tercih edilmektedir. Gelen misafirlerin duygularını kaleme aldığı ve ayrıca annenin de bebeğiyle ilgili anılarını kaleme aldığı albümler oldukça duygu yüklü hediye çeşitlerindendir. Hediye paketleri içerisinde hoş geldin bebek magnetleri, birbirinden güzel karton çantalar içerisinde yer alacak minik hediyeler önerilerimiz arasındadır. Yeni doğan bir bebek için hediye seçimi yaparken en önemli şey sizin zevkinizi ve farklılığınızı da ortaya koymanızdır...
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.