HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Lohusa Şerbetliği Süsleme

18-08-2019 14:14
Lohusa Şerbetliği Süsleme

Lohusa Şerbetliği Süsleme

Hamilelik döneminin ardından doğum telaşı ve hastane süsleme telaşları derken bir önemli detay daha vardır ki ülkemizde yaşayan her insanın çok iyi bildiği doğum sonrası ikram edilen lohusa şerbeti geleneğidir. Çok renkli ve geniş bir kültüre sahip olduğumuz bir gerçektir. Hatta dünyada belkide bu sıralamada en üst sıralarda yer almaktayız. Hayatımızın her alanında var olan güzel gelenek ve göreneklerimiz içerisinde bazıları hiçbir zaman son bulmayacak değerler taşımaktadır. Bunlar içinde Lohusa içecek ikramı da en başı çekmektedir. Doğum sonrası yapılarak gelen misafirlere, akrabalar ve komşulara dağıtılan güne özel şerbet günümüzde de devam eden bir gelenektir. Özellikle anne adayının annesi veya kayınvalidesi tarafından organize edilen ve yapılan bu gelenek öyle sıradan şişeden veya sürahiden ikram edilemez. 

Muhteşem Lohusa Şerbetliği Süsleme Önerileri

Günün anlam ve önemine yakışır bir şekilde lohusa şerbetliği süsleme malzemelerinden yararlanılarak en güzel görüntüyle ikram edilmelidir. Bu konuda birçok süsleme ürünleri sizin zevkinize hitap edecek şekillerde online satış ayrıcalı ile satılmaktadır. Kısacası nasıl bir sunum yapabilirim diye düşünmenize gerek kalmadan bebeğinizin cinsiyetine göre renklere ayrılmış olan lohusa şerbeti için kullanacağınız şerbetliği süslemek oldukça kolaylaşmıştır. Görsellikten yana oldukça şık ve gösterişli modellere uygun desen ve renklerde birçok alternatif ürünü keyifle kullanabilirsiniz.

Süslemeli Lohusa Şerbeti Nasıl İkram Edilir?

Hazırladığınız bu özel içecek için farklı tatlandırıcılar ve baharatlar kullanabilirsiniz. Tamamen sizin tat zevkinize bağlıdır. Eksik bırakmamanız gereken en önemli tatlar karanfil ve tarçın olmalıdır. Mutlaka mis kokulu bu iki tadı eksik etmeyiniz. Ayrıca bu kokular anne ve bebeğin olduğu odaya da mistik ve rahatlatıcı bir hava katacaktır. En güzel şekilde süslediğiniz lohusa şerbetliği isteğinize göre veya mevsime göre sıcak ya da soğuk olarak ikram edilebilir. Çok şık bir sunum yapmak istiyorsanız lohusa şerbeti bardakları kullanabilir ya da küçük sevimli likör bardakları da tercih edebilirsiniz. Sadece dikkat etmeniz gereken renk uyumudur. Şerbetlik ve bardakların bebeğinizin cinsiyetine uygun renklerde süslenmesi gerektiği gibi farklı renklerde bardak ve sürahi kullanmaktan da kaçınınız. Birbirine uyum sağlayacak tonlar veya aynı renklerin uyumlu ahengini sağlamak görselliğinizi bir o kadar daha güzelleştirecektir. Online alışverişte ihtiyacınız olacak tüm hamile odası süsleme malzemelerini bulabileceğiniz süsleme malzemeleri ile sunumu yaparken kullanacağınız masa ve tepsi örtülerinden, farklı aksesuar ürünlerinden de yararlanabilirsiniz. Sizin için satışta olan tüm süsleme ürünleri çok uygun fiyat aralıklarında olup asla bütçenizi zorlamayacak niteliktedir.

Lohusa Şerbetliği İle Misafirlerinize En Güzel İkramlar

Bazı ürünler vardır ki sürekli kullanımı sayesinde oldukça yararlı ve gereklidir. Bu ürün aslında sadece özel dönemlere özgü kullanımı için değil her daim evinizde bulunması gereken ve misafirleriniz için ikram yaparken masanızda muhteşem süslemeler içerisinde bulunması gereken bir eşyadır. Farklı lohusa şerbetliği süsleme malzemeleri alarak birçok zamanda ikramlarınızı da değerlendirebilirsiniz. Görsel anlamda çok dekoratif bir eşya olmasından dolayı mutfağınıza çok güzel bir şıklık katacaktır. Cam olarak üretilmiş olan bu ürünün genellikle kapağı ve musluk kısmı gümüş renginde tasarlanır. İkram yaparken keyif verici mistik ve nostaljik bir hava yaratır. Gelen konuklarınız için limonata, meyve suları ve birçok içeceği en güzel şekilde ikram edebilirsiniz. Mis gibi bir bahar gününde bahar çiçekleri gibi süslenmiş bir şerbetlikle balkon sefası yapabilir veya sıcak bir günün ardından gelen akşam serinliğinde soğuk taze sıkılmış portakal suyu ikramı için bu sevimli modelleri kullanabilirsiniz. Şerbetliğin kullanımı da oldukça basit ve pratiktir. Cam olmasından dolayı sürekli yıkanabilen bir özelliğe sahiptir. Lohusa şerbetliği süsleme çeşitleri her daim kullanımı olacak bir ürün olduğundan doğum için alındığı zaman işi bitince asla bir kenara atılacak bir ürün değildir. Yukarıda da belirttiğimiz gibi sürekli kullanımı olacak bir ihtiyaçtır. Zevkli ve dekoratif hanımlar için oldukça keyif vericidir. Şerbetlik süsleme ürünleri sayesinde sürekli farklı süsleme modelleri yaratabilirsiniz. Sitemizden yaralanarak sürekli yenilenen ürün portföyünden zevkine göre birçok model seçebilir anında sipariş verebilirsiniz. Gelen misafirlerinizin her seferinde hayranlıkla karşılayacağı bu süslemeler ile belki de onları da heveslendireceksiniz belli mi olur.

Bir önceki yazımızda 30 Ağustos süsleme malzemeleri hakkında bilgiler paylaştık. Dilersen orayı da okuyabilirsin.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.