HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Nişan Merasimi İçin Süsleme Önerileri

10-04-2019 23:11
Nişan Merasimi İçin Süsleme Önerileri

Nişan Merasimi İçin Süsleme Önerileri

Evlenmeye karar verecek olan çiftlerin evlilik öncesi yaptıkları çok özel bir kutlamadır nişan merasimi. Aslında çiftlerin ömür boyu birlikte yaşamaya adım atmalarının ilk ve en özel partisidir de diyebiliriz. Henüz birbirini tam olarak tanımayan ailelerin kaynaşmasını, birlikte nişan alışverişi yapmasını ve aile bireylerinin birbirini tanıma aşamasının ilk filizleri böylece atılmaya başlar.

 

Nişan Merasimi İçin Mekan Planlama

Nişan için yapılan hazırlıklar bir yandan sürerken bir yandan da kız ve erkek tarafı heyecanla çocuklarının bu özel gününe hazırlık yapmaya başlarlar. Çok tatlı bir heyecanla başlayan hazırlıklar için genelde mekan için ortak bir karar alınır. Ya da genç çiftin belirlediği bir organizasyon için hazırlıklara hız verilir. Günümüzde çoğunlukla mekan olarak ev tercih edilir. Nişan süsleme malzemeleri sayesinde evlerde yapılan kutlamalar oldukça güzel olduğu kadar sıcak ve samimi geçmektedir. Hatta kendi zevkinizi de kattığınız bu süsleme organizasyonu ile
çok daha eğlenceli, samimi ve misafirlerinizin rahatlıkla eğlenebileceği ortamlar bile
hazırlayabilirsiniz. Bütçenizin durumuna göre bazen kafe, salon veya restoran bile nişan
merasimi için kiralanabiliyor. Yine bu mekanlar için de birbirinden güzel nişan süsleri kullanarak mekanınızı unutulmaz güzellikte bir geceye hazırlayabilirsiniz. Önemli olan nişanın olacağı mekanın hayalinizdeki partiyi size yaşata bilmesidir. Nişan süsleme malzemeleri ile hayal ettiğiniz her türlü dekoru hazırlayabilirsiniz. Kişisel zevk ve fikirleriniz ile harmanladığınız bu süsleme işlemi size evlilik öncesi gerçekleştirdiğiniz nişan partinizde çok büyük tecrübe kazandıracaktır. Böylece gelecekte yapmayı planladığınız düğün partisi için de önceden büyük bir deneyim ve parti süsleme fikirleri sahibi olacaksınız.

Nişan Masası Süsleme Fikirleri

Nişan masasının üzerini süsleme fikirlerine geçmeden önce nişan masası arka fonu nasıl süsleyebiliriz? Biraz buna göz atalım. Masanın arka kısmını yani fonu süslerken bunu çok özen göstermeyi sakın ihmal etmeyin. Çünkü gece boyunca bu fon tüm çekilen fotoğraflarda en güzel görselliği sağlayacak kısım olacaktır. Kristal tül veya simli tül malzemeler ile muhteşem bir arka fon oluşturabilir, bu tülleri aynı şekilde masa, sandalye ve kapı süslemelerinde de
kullanabilirsiniz. Harf, rakam ve kalp folyo balonlar, Çarkıfelek süsler, kırmızı kalp çubuklar ve birçok süsleme ürünleri ile tül üzerine süslemeler yapabilirsiniz. Zevkinize uygun birçok ürünü hayal dünyanızda yaşattığınız şekle dönüştürebilmek için birçok nişan süsleme malzemesini dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Nişan masasına geldiğimizde ayrıntılar detaylarda gizlidir sözünü hatırlamakta yarar vardır. Küçük detaylara önem vererek muhteşem bir nişan masası hazırlamanız imkansız değildir. Nişan masası arka fonu ve masa örtüsünün renkleri oldukça önemli. Masa örtüsünü nişan kıyafetinize uygun bir tonda tercih etmeniz hoş bir görüntü verecektir. Arka fondaki kristal veya simli tül seçeceğiniz masa örtüsü rengine uyum sağlayacaktır. Lila, gold, somon ve pudra renkler genelde tercih edilenler içindedir. Masadaki aksesuarları minimal boyutlarda seçerek masa üzerine yerleştirebilirsiniz. Kalp şeklinde ve çiçek desenli led mumlar, jel mumlar, uğur böceği stickerlar, masa üstü serpme konfeti ve canlı çiçeklerle süslü bir masa şahane olacaktır. Elbetteki masada olması gereken en özel ayrıntı da nişan yüzüklerinin içinde olduğu süslemeli bir nişan tepsisidir. Nişan pastası ve ikramlıklar da masanın üzerine güzel bir konsept ile yerleştirilince harika bir geceye hazır olursunuz.

 

Nişan Hediyelikleriniz Hazır Mı?

Nişan merasimi için konuklarınıza hazırlayacağınız küçük hediyeler de olacaktır. Bu hediyeler için birçok alternatif fikirler vardır. Hediye olarak verebileceğiniz örnekler içinde altın ve gümüş karton kutu içine koyarak güzel bir sunum yapabileceğiniz cam şişeler, nişan şekerlemeleri, özel Kutusunda renkli sabun güller, anahtarlıklar, minik sevimli objeler hediye edebilirsiniz. Zevkinize hitap edecek birçok hediyelik ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz.
Eğlenceli Nişan Partisi İçin Konuşma Balonları En Son Trendler Arasında Son yılların partilerinde oldukça trend olan konuşma balonları özellikle nişan merasimlerine oldukça eğlence ve espiri katıyor. Nişan partisine katılan arkadaşlarınızla çok eğleneceğiniz ve espirilerin havada uçuşacağı çok hoş anlara imza atabilirsiniz. Ayrıca konuşma balonları sayesinde çekilecek fotoğraflar ve videolar da unutulmaz anlarınızı ölümsüz hale getirecek. Konuşma balonları geceye damgasını vuracak en eğlenceli anlarınız olabilir. Bu nedenle mutlaka gelen konuklar için bu ayarlamayı mutlaka yapın pişman olmazsınız.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.