HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Noel Baba Süsleri

04-12-2019 18:22
Noel Baba Süsleri

Noel Baba Süsleri

Yılbaşının yaklaşması ile beraber, süsleme telaşı da başlamıştır. Yılbaşı için sadece evler değil, iş yerleri, mağazalar ve otel gibi alanlarda süsleme yapmaktadır. Eğer Noel baba süsleri ile mekanlarınızı şenlendirmek istiyorsanız en iyi fikirleri bulmanız gerekir. Çünkü yıl başında hemen her mekan aynı fikirleri ve aynı tarz süsleri kullanır. Eğer bir adım daha önde olmak isterseniz ve bununla ilgili harika bir süsleme yapmayı düşünüyorsanız önce plan yapmanız  gerekir. 

Yıl başında daha çok kırmızı ve yeşil renkler hakimdir. Bu nedenle renk konusunda ekstra farklı bir seçim yapmaya gerek yoktur, fakat ışıl ışıl bir yıl başı gecesi geçirmek istiyorsanız, süslerin kalitesine ve şekline özen göstermeniz gerekir. Örneğin simli ve ışıklı yıl başı süsleri her zaman daha fazla ilgi görür.

Ev İçin Noel Baba Süsleri Nasıl Tercih Edilmeli?

Eğer evinizde yılbaşı partisi düzenleyecekseniz farklı yeniliklere açık olmalısınız. Burada yapılması gereken ilk işlem kapıları ve varsa bahçeyi süslemekten geçer. Kapı süslerinde kozalaklar, çanlar, yılbaşı süsleri, yıldızlar ve kar taneleri kullanabilirsiniz. Hem evinize gelen davetlilerin gözünü alacak hem de evinize ayrı bir şıklık katacaktır. 

Eğer evinizde şömine varsa şöminenin etrafına irili ufaklı görsel amaçla hediye paketleri yerleştirebilirsiniz. Yine şöminenin yan taraflarına çam ağaçları da yerleştirebilirsiniz. Burada kullanacağınız yıl başı ağacı hazır bir şekilde alınabileceği gibi kendiniz de yapabilirsiniz.  Yılbaşı ağacının üzerine de klasik süslemeleri ekleyerek evinizin görselliğini artırabilirsiniz.

Işıklı Noel Baba Süsleri

Yeni yıla merhaba derken, kullanılacak en güzel süslerden biri de ışıklardır. Led ışıkları kullanabileceğiniz gibi minik ışıklandırmalardan da faydalanabilirsiniz. Özellikle dış mekanlar için daha uygun olan bu süslemeler, gecenize hareket katacak kadar güzel bir görünüme sahip olacaktır. Daha çok restoran, alışveriş merkezleri ve diğer iş yerlerinde kullanılacak olan bu modeller ile yeni yıla daha hareketli girebilirsiniz. Işık rengi olarak Noel baba süsleri ile yakın renkler tercih edilebilir. Yine beyaz ve kırmızı renkler de en sevilen ışıklandırma renkleri arasında yer alır.

Eğer bir çam ağacı süslemek istiyor ve diğer çam ağaçlarından farklı olmasını istiyorsanız, çam ağacının tamamını minik ışıklandırmalar ile süsleyebilirsiniz. Böylece hem göz alıcı hem de sade bir yılbaşı süslemesine sahip olabilirsiniz. 

Ren Geyikli Noel Baba Süs Modelleri

Bilindiği üzere yılbaşını ve Noel babayı temsil eden süslemelerden bir tanesi de ren geyikleridir. Evinizin duvarlarına, kapılarınıza, bahçelere ve iş yerlerine ren geyikli Noel baba süsleri hazırlayabilirsiniz. Elbette ren geyiklerini tamamlayacak objelerden biri de kar taneleridir. Simli ve ışıltılı birbirinden güzel kar taneleri ile de süslemeleri harika bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Burada kullanılabilecek bir diğer süs objesi ise kardan adamlardır. Son dönemlerde ışıklı ve simli kardan adamlar, hem yetişkinlerin hem de çocukların fazlaca ilgisini çekecektir.

Noel Baba Süsleri Seçerken Nelere Dikkat Edilmesi Gerekir?

Noel baba süsleri seçerken, mutlaka kalitesine dikkat etmeniz gerekir. Aksi halde hem hoş olmayan bir görüntü ile karşı karşıya kalır, hem de süsler kendini tam manası ile gösteremez. Yine yılbaşı süsü seçerken yılbaşının anlamını yansıtacak ışıltıların da mutlaka olması gerekir. Bu sayede enerjisi yüksek bir yılbaşı gecesi geçirebilirsiniz. Eğer büyük bir yılbaşı partisi yapmak istiyorsanız, bu alanda sizlere hizmet verebilecek firmalardan ve web sitelerinden hizmet almanız daha doğru olur. En iyi yılbaşı gecesi için iyi bir süsleme tasarımlarına ihtiyacınız olacaktır.

Bir önceki yazımıza https://www.susle.com.tr/blog/icerik/dogum-gunu-masasi-nasil-hazirlanir linki üzerinden ulaşabilirsiniz.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.