HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Sevgililer Günü Süsleme Önerileri

08-01-2020 18:03
Sevgililer Günü Süsleme Önerileri

Sevgililer Günü Süsleme Önerileri

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken pek çok kişinin merak ettiği konular arasında sevgilinize veya eşinize nasıl bir hediye seçeceğiniz, nasıl bir program yapacağınız, nasıl bir süsleme ile onu mutlu edeceğiniz konuları bulunuyor. Pek çok farklı fikir ile sevgililer günü süsleme malzemeleri kutlamak mümkündür. Genel teması romantiklik üzerine kurulacak olan Sevgililer Günü’nde farklı fikirler ile eşiniz veya sevgilinizi sizi şaşırtıp çok mutlu etmeniz mümkündür. Romantik baş başa yenilecek bir yemek, baş başa geçirilebilecek romantik bir tatil, Eşinize kendini özel hissettirecek daha önce yaşamış olduğunuz bir anının tekrarını yaşatmak gibi şeyler sevgililer gününde yapılabilecek güzel sürprizlerden olabilir.

Sevgililer Günü Nedir?

Sevgililer Günü tüm dünyada kutlanan özel bir gündür. Peki, Sevgililer Günü nedir ve neden kullanılmaktadır? Sevgililer Günü Roma döneminde gaddar Bir İmparator tarafından insanların evliliklerinin yasaklanmasının ardından ortaya çıkan bir gündür. İmparator asker bulamamasının nedenini erkeklerin aile hayatlarında bağlılıklarını neden göstermiştir. Bu sebeple de toplumda evliliği yasaklamıştır. Aynı dönemde yaşayan papaz Valentine bu yasağı delerek sevgilileri evlendirmiştir. Tüm uyarılara rağmen papaz Valentine sevenleri kavuşturma ya devam ettiği için öldürülmüştür. Bu hazin ölümün ardından sevgililerin kavuşması için uğraşırken hayatını kaybeden papazın öldüğü gün sevgililer günü olarak kutlanmaya başlamıştır. Milattan önce 270 yılı 14 Şubat'tan bu yana Sevgililer Günü bazı ufak tefek değişimler olsa da kullanılmaya devam etmiştir. Ülkemizde de özellikle son 10 yıldır Sevgililer Günü aktif olarak kutlanmaktadır. İnsanlar bu günde sevgililerine veya eşlerine güzel hediyeler vererek ve birlikte güzel vakit geçirerek bu günü kutlamaktadır.

Sevgililer Gününde Alınabilecek Hediyeler

Bu güzel günde insanlar sevgililerine hediyeler almaktadır. Erkekler bayanlar için bayanlar da erkekler için birbirini mutlu edecek güzel hediyeler alıp vermektedirler. Peki, Sevgililer Günü geldiğinde nasıl bir hediye alabiliriz sorusuna cevap olarak yazınız da bazı paylaşımlar olacaktır. Sevgililer Günü’nde Eşinize veya sevgilinize kendini özel hissettirecek hediyeler almanız onları çok mutlu edecektir. Kadınlar için duygusallığın ön planda olduğu hediyeleri tercih etmeniz daha doğru olacaktır. Örneğin unutulmayacak bazı anları içeren hediyeler, romantik bazı ayrıntıları olan hediyeler kadınları çok mutlu edecektir. Erkeklere sevgililer gününde alacağınız hediyeler yine aşk ve sevgiyi içinde barındıran hoş sürprizler olabilir. Örneğin Eşinizin ismine özel bir hediye, birlikte Kombin olarak kullanabileceğiniz bir saat, beraber fotoğrafınızın olduğu bir albüm gibi hediyeler eşinizi mutlu edecektir.

Sevgilileri Gününe Özel Süsleme Fikirleri

Sevgililer gününü kutlamak isteyen kişiler birlikte yemek yiyebilir veya bir mekânda baş başa vakit geçirebilirler. Tabii birbirini seven iki insan her zaman birlikte vakit geçirebilir fakat o günün anlamını taşıyacak süslemeler yaparak o günün özelliğini hissetmeniz daha önemlidir. Sevgililer Günü’nde hazırlanmış olan romantik bir masada olmazsa olmaz araçlar vardır. O gün özel süslemelerde kullanacağımız gereçler kalp temalı olabilirler. Ayrıca masanın üzerinde mutlaka kırmızı güllerle bezenmiş bir bölüm olması da ayrı bir ambiyans oluşturacaktır. Özellikle bayanların en çok sevdiği süslemeler arasında balonlar bulunmaktadır. Kalp Şeklindeki balonlar ile süslediğimiz bir odada mum ışığında bir masada baş başa yenilecek bir yemek sevgiliniz için unutulmaz bir an olacaktır. Klasik olduğu düşünülse de bu tarz sürprizler her kadını ve erkeği mutlu edecek özelliktedir.

Sevgiler Günü Süsleme Malzemeleri

Her özel günde olduğu gibi sevgililer gününde de o güne özel bazı süslemeleri kullanmak sürprizi daha anlamlı kılacaktır. Sevginin en temel ögesi kalp olduğu için Sevgililer Günü’nde susle.com.tr sitesinden alabileceğiniz kalp simgesi olan ürünler kullanmanız güzel olacaktır. Örneğin kalp şeklinde tabaklarla mumlarla süslenmiş olduğumuz bir masa güzel bir sürpriz olabilir. Ayrıca Sevgililer Günü’nde romantik bir ortam oluşturmak adına bulunduğunuz mekânın tamamını mumlar ışıklandırması güzel olacaktır. Bunun için uzun süre yanan ve kokusu olmayanları tercih etmeniz daha doğru olacaktır. Ayrıca uçan balonlar ile süslemiş olduğunuz bir tavanın altında yiyeceğiniz bir yemek de yine çok güzel bir sürpriz olacaktır. Sevgililer Günü’nde sevgilinizin adını yazacağınız harflerle süsleyeceğim iz bir giriş de yine çok güzel bir ortam oluşturacaktır. Bu günde eşiniz veya sevgiliniz ile geçireceğiniz vakitte dinleyeceğiniz güzel müziklerin çaldığı bir müzik sisteminin de ortamda bulunması oldukça hoşnut edecek bir ayrıntıdır. 

Bir önceki yazımıza https://www.susle.com.tr/blog/icerik/sevgiler-gunu-nedir linki üzerinden ulaşabilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.