HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Sevgililer Gününe Özel

17-01-2024 12:58
Sevgililer Gününe Özel
Sevgililer Günü Nedir ?
Sevgililer günü dünya üzerinde kutlanan ve birçok çiftin aşk tazelediği bir gün olarak görülüyor. Dünyanın pek çok yerinde bazı özel günler coşku ve özenle kutlanmaktadır. Kadın olsun, erkek olsun sevgilisine veya eşine özel sürprizler yaparak ve hediyeler vererek bugünü kutlamaktadır. Sevgililer günü dünyanın hemen hemen birçok ülkesinde kutlanan bir gündür. Ülkemizde ise son yıllarda daha aktif şekilde kullanılmaktadır.

Sevgililer Günü Sürprizleri ?
Sevgililer Günü’nde eşiniz veya sevgiliniz ile birlikte yiyeceğiniz özel bir yemek, yapacağınız bir kahvaltı, birlikte vakit geçireceğinizi düşündüğünüz bir yere gitmek gibi bazı kutlamalar içeriği ayrıntılandırılarak yapılabilir. Birbirini seven iki insanın birbirini mutlu etmesi çok küçük bazı ayrıntılarla mümkündür. Örneğin bir oda dolusu kalp balon sevdiğinizi çok mutlu edecek bir sürpriz olabilir. Bunun dışında çiçek ve mumlarla bezenmiş bir masada baş başa yiyeceğiniz bir pasta da yine sevdiğinizi çok mutlu edecek bir sürprizdir. Sevgilinize güzel bir anımızı hatırlatacak hoş bir hediye yine güzel bir kutlama ayrıntısıdır. Daha farklı ve dikkat çekmeyi seven kimseler toplum içerisinde yapmış oldukları bazı sürprizler ile sevdiklerini şaşırtabilir ve mutlu edebilirler. Örneğin bir sinema salonunda film izlemeyi bekleyen sevgilinize beyaz perdede onu ne kadar sevdiğini ifade edecek bir video yayınlamak bu sürprizler arasında sayılabilir. Ya da toplu bulunulan bir ortamda birden sevgilinize onu ne kadar çok sevdiğimizi herkesin duyabileceği bir şekilde söylemeniz yine onu mutlu edecek ve şaşırtacak sürprizler arasındadır.

Sevgililer Günü Dekorasyonu Nasıl Olmalı ?
Sevgililer Günü SüSLeri sayesinde evinizde ya da kutlama yapacağınız mekânda harikalar yaratabilirsiniz. Romantik bir ambiyans oluşturabileceğiniz bu süsler arasında kırmızı kalp balonlar, kokulu mumlar ve daha birçok farklı ürün seçenekleri bulunuyor. Eşinizi şaşırtacak sevgililer günü özel süsleri ortamın romantizmini arttıran en önemli detaylar arasında bulunuyor. Yılın en özel günlerinden biri olan Sevgililer Günü çok farklı konsept süsleri ile daha da özel bir hale gelebiliyor. Sevgilinize sürpriz yapmak istediğiniz takdirde birbirinden romantik dekor ürünlerini bir araya getirerek çok romantik bir ortam hazırlayabilirsiniz. Kalp süsleri, sabun gül buketleri, solmayan güller, balonlar, gül yaprakları bu özel günün vazgeçilmezleri olacaktır.

Sevgililer Gününde Romantizm ?
Sevgililer Günü'nde romantik bir ortam hazırlamak için öncelikle sevdiğiniz kişinin hoşlandığı konulara dikkat etmeniz gerekiyor. Romantik bir akşam yemeği, ışıl ışıl yanan mumlar, slow bir müzik sevgililer gününün vazgeçilmezleri arasındadır. Partnerinizle birlikte unutulmaz bir Sevgililer Günü yaşamak isterseniz mekânın farklı yerlerine kalp stickerları yerleştirebilir ya da çeşitli aşk balonları ile mekânı süsleyebilirsiniz. Bunların da yeterli olmadığını düşünüyorsanız oturacağınız kanepeye, uyuyacağınız yatağa ya da evin her köşesine kırmızı gül yaprakları serpiştirerek romantizmi perçinleyebilirsiniz. Yemek masanızda muhakkak bulunması gereken minik mumlar ve kuru çiçek yaprakları ortamı daha da romantik gösterecek ufak detaylardır.
Sevgililer günü süslerimizi https://www.susle.com.tr/kategori/sevgililer-gunu-susleri linkinden inceleyebilirsiniz.

Sevgilinize Anlamlı Hediye !



Sevdiklerimiz bizim için çok önemli kimselerdir. Onları bazen küçücük bir hediye bazen küçücük bir anımsama ile mutlu edebilmek mümkündür. Özellikle bu sevdiğiniz kişi eşiniz veya sevgiliniz ise ona özel hazırlanan özenli bir kutlama ile çok mutlu edebilirsiniz. Sevgililer Günü Hediyeleri  çeşitlerinin olmazsa olmazı çiçektir. Bu özel gün de pek çok kişi sevgilisine veya eşine çiçekler göndermektedir. Seçmiş olduğunuz çiçeğin içerisinde sevgilinize özel notlar yazabilirsiniz. Sevgililer Gününde yapılan güzelliklerden Bir tanesi ise Sevgiliye alınan hediyelerdir. Sevdiğinize kendinizi özel hissettirecek hediyeler tercih etmeniz daha doğru olacaktır. Sevgilinizle onunla birlikte beğendiğiniz güzel anları hatırlatacak hediye düşünceleri oldukça memnun edici olacaktır. Bunun dışında eğer evliliğe adım atmayı düşünüyorsanız Sevgililer Günü’nde bu teklifi yapmanız da hem sevgilinizi şaşırtan hem de çok mutlu eden bir hediye olacaktır. Sevgilinizi mutlu edecek onun adına hazırlanmış hediyeler de yine oldukça revaçta olan hediyelerdendir.

Sevgililer Günü Süsleme ve Fiyatları?
Sevgililer Günü’nde dışarıda eşiniz veya sevgilinize bir kutlama yapabileceğiniz gibi evde kendi emeğinizle hazırladığınız bir ortamda da bu kutlamayı yapabilmeniz mümkündür. Örneğin sevdiğinizle baş başa yiyeceğiniz bir yemek için süslenmiş mumla bezeli ve kalplerle dolu bir masa muhteşem bir sürpriz olacaktır. Ayrıca Sevgililer Günü’nde kullanacağınız kalpli balonlar da yine romantik ortamı yakalayabilmek için önemlidir. Sevgilinizle romantik dakikalar geçireceğiniz müzikler dinleyeceğiniz bir ses cihazı da o gün olmazsa olmaz ayrıntılardandır. Sevgililer günü süslemeleri için alacağınız ürünler bazen paket halinde bazen ise ayrı ayrı tercih edebileceğiniz şekilde bulunmaktadır. Bu ürünlerin fiyatları inanın sizleri çok yormayacak seviyededir.
Sevgilize yapacağınız sürpriz bu özel gün için yapmanız gereken, beğendiğiniz ürünü www.susle.com.tr' den sipariş vermek ve indirimli fiyatlardan faydalanmak için; SüSLe'de açık fikirli, gülmesini seven, her yaştan insana uygun bir şeyler bulabilirsiniz. Yaratıcı tasarım fikirleri sunmak ve üretmek amacıyla 2011 senesinde SüSLe Bebek ve Parti Malzemeleri markası ile kurulan ve mağazalarında satışa sunulan, sıra dışı ve herkes için ulaşılabilir ürünler var. Renkli ama bıktırmayan, sürprizli ama zorlamayan, yeni ama kısa ömürlü olmayan, samimi ama laubalilik yapmayan, farklı ama kolay kullanılan ürünler için, İstanbul’da bulunan 2 mağazamız ve on-line, güvenli bir şekilde alışveriş yapabileceğiniz sitemiz üzerinden sipariş verebilirsiniz.  Sevdiklerinize verecek olduğunuz hediyeliklerin, diğerlerinden farkını ortaya çıkaracak bir tasarım seçmeniz için Süsle Bebek ile koordinasyonda bulunmak mükemmel bir Sevgililer Günü lehine yardımcı oluyor.
Sevgililer Gününde ihtiyacınız olabilecek, Sevgililer Günü Dekor Süsleri, Kalp Süsleri, Sabun Gülleri Buketi, Sevgiliye Özel Hediyelik Kutular, Kalp Balonlar, Uçan Balonlar, Gül Yaprakları, Dilek Fenerleri, Solmayan Güller, Kutulu Hediyelik ürün çeşitlerini sizler için toparladık. Özel günlerin, daha da renkli bir hale gelmesi için güzel bir ambiyans oluşturabilecek en özel Sevgililer Günü kategorimizi, detaylı resim ve açıklamalarını inceleyerek % 25'e varan indirimler, kapıda nakit ödeme ve aynı gün kargo fırsatı ile susle.com.tr 'den sipariş verebilir veya SüSLe Bebek, Doğum Günü ve Parti Malzemeleri mağazalarından satın alabilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.