HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Söz ve Nişan Masası Süsleme Fikirleri

10-07-2019 00:35
Söz ve Nişan Masası Süsleme Fikirleri

Söz ve Nişan Masası Süsleme Fikirleri

Evlilik yoluna doğru girdiğiniz zaman öncesinde sizi bekleyen tatlı heyecanları kutlamalar ve partilerle geçirmek istemez misiniz? Hayalinizdeki kişiye evet dedikten sonra işin içine aileler girmeye başlayacaktır doğal olarak. Hayalinizde yaşattığınız söz ve nişan kutlamaları olabilir. Bu yazımızda size söz ve nişan masası için süsleme fikirleri vermek istedik. Elbette ki sizin de bu konuda hayal edip gerçekleştirmek istediğiniz fikirleriniz olabilir. Dilerseniz size aktaracaklarımız ile zevklerinizin bir harmanlamasını yapabilir ortaya muhteşem bir görüntü çıkartabilirsiniz. Söz ve nişan merasimleri birçok aile tarafından evde yapılır. Daha büyük organizasyonlarda ise bir mekan kiralanabilir veya açık hava da uygun olabilir. Bütçenize ve davetli sayısına göre planlama yapabilirsiniz. Önemli olan hayalinizde yaşattığınız konsepti bu özel günde uygulayabilmektir. Siz bu kutlamayı ne şekilde yaparsanız yapın mutlaka süsleme malzemelerine ihtiyaç duyacaksınız.

 

Söz Ve Nişan Masası Süsleme Malzemeleri

Genellikle düğün, nişan ve nikah gibi kutlamalar yaz aylarında yapılır. Fakat belli mi olur belki de sizin düğününüz veya nişan töreniniz kış mevsime denk gelecektir. Bu konuda rahat olunuz çünkü mevsim ne olursa olsun mutlaka mevsim şartlarına göre en güzel kutlamayı yapmak sizin yaratıcılığınızla birleştiğinde ortaya harika görüntüler çıkacaktır. Geçmişte söz ve nişan törenleri basit bir organizasyonla geçiştirilirdi fakat artık günümüz teknolojisi ve online satış imkanlarıyla satılan birçok süsleme malzemeleri ile çok daha güzel dekorlar yaratabilir ve içinize sinecek bir kutlama yapabiliyorsunuz. İhtiyacınız olabilecek ne varsa artık her şey online satış kolaylığıyla kısa sürede kapınıza gelmektedir. Söz ve nişan için en güzel masa süslemeleri de bu imkanlarla size ulaşıyor. Öncelikle renkleri seçmelisiniz. Siz ve partnerinizin bu özel anlarda giyeceğiniz kıyafetlerin renklerine uyum sağlayacak süslemeler alarak güzel bir ahenk yaratabilirsiniz. Süsleme malzemeleriyle nişan masasını süsleyebilir her yanı tüllerle çevreleyebilir masanın üzerine gül yaprakları, konfetiler, kalp aksesuarlar, mum çeşitleri, çiçekler, şeffaf balonlar, led ışıklar ve misafirlerinize sunacağınız ikramlıklarla donatabilirsiniz. Etrafı süslemek için de birbirinden güzel süslemeleri kullanabilirsiniz. Çarkıfelek ve kağıt petek süsler de etrafa çok güzel bir görüntü verecektir. Dilediğiniz süsleme malzemesini rahatlıkla bulabileceğiniz online alışveriş ile mağazaları dolaşıp malzeme aramaktan kurtulmuş olacaksınız. Ayrıca bu alışverişin bir diğer güzel yanı da oldukça ekonomik fiyatlara sahip olmasıdır. Diğer yandan rahatlıkla görsellerini gördüğünüz malzemelerin nerede nasıl kullanılacağını konusunda da fikir oluşturacağınızdan işiniz kolaylaşacaktır.

Söz Ve Nişan Süsleri ile Hazırlanan Nişan Masaları

Süslemelerle donattığınız masanın üzerine misafirler için hazırlanan ikramlıkları koyabilirsiniz. Söz veya nişan yüzüklerinin içinde olduğu güzel bir tepsi de masa üzerindeki yerini alır. Bu günün anısına misafirlerinize vereceğiniz küçük hediyeler de bir köşede yerini alır. Tüm ikramlıklar için kullan at ürünlerini kullanmanız da mümkündür. Bu ürünler böyle günler için oldukça pratik ve kolay kullanımlıdır. Farklı renklerdeki malzemelerden satın alabilirsiniz. Simli tüllerle donatılmış masanızın üzerinde romantik desenli jel mumlar da ayrı bir hava katacaktır. Ayrıca bu güzel görüntü o gece ölümsüzleştireceğiniz fotoğraf çekimlerini de yapacağınız bölüm olacaktır. Unutmayın ki söz ve nişan organizasyonlarında en çok göze hitap edecek ve görkemli bir görüntü sağlayacak bölüm süslenen masa olacaktır. Ayrıca masanızın örtüsü de giyeceğiniz kıyafetle uyumlu olursa bu görsellik daha da güzelleşecektir. Süsleme kurdeleler kullanılarak renkli konfetiler ve nazar boncukları ile minik çiçekler serpiştirerek görüntüyü daha da hoş bir hale getirebilirsiniz. Mutlaka gelen konukların getirdiği hediyeler de olacaktır. Ayrıca çiçekler de hediye olarak geleceğinden masa üzerini çok doldurmadan bu gelen hediye paketlerini ve çiçekleri de masanın etrafına ayırdığınız boş bir alana yerleştirebilirsiniz. Harika bir masa hazırladığınızdan hiç şüphe yoktur. Bu görsel güzellik önünde çekeceğiniz fotoğraflar da muhteşem bir anı olarak kalacaktır.

 

Söz Ve Nişan Masanıza Fon Düşündünüz mü?

Hazırlanan bu olağanüstü güzellikteki masanızın bir de arka fonu olmalıdır. Peki bu bütünlüğü nasıl sağlayabiliriz? Arka fon için tül veya şifon kullanabilirsiniz. Üzerine asacağınız asma süsler, dekoratif aksesuarlar ve şeffaf balonlar çok güzel bir görüntü kazandıracaktır. Yukarıdan aşağıya doğru çiçekler veya kalp şeklinde süsler ile de süsleyebilirsiniz. Önemli bir ayrıntıyı da geçmemek lazım yapacağınız tüm süslemeler için kendi zevkinizi ön plana çıkartmayı unutmayınız. Sonuçta bu sizin gününüz ve birçok süsleme malzemesini kullanarak dilediğiniz konsepti yaratabilirsiniz. Online alışveriş ile hayal edeceğiniz tüm ürünlere sahip olabilirsiniz.

Bir önceki yazımızda mezuniyet kınası hakkında bilgiler verdik. Dilersen orayı da okuyabilirsin.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.