HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Yılbaşı Süs Modelleri

12-11-2019 17:02
Yılbaşı Süs Modelleri

Yılbaşı Süs Modelleri

Yılbaşının yaklaşması ile birlikte ev süsleme telaşı da başlamıştır. Bu bağlamda yılbaşında kırmızı rengin konsepti dikkate alınarak en iyi süslemeler tercih edilmelidir. Her mekan için farklı modellerde süsler mevcuttur. Önemli olan en ışıltılı ve en güzel modelleri seçmektir. Eğer yılbaşında süs modeli seçmekte güçlük çekiyorsanız, burada yılbaşı ağacı desenli, ren geyiği desenli ve kar tanesi desenli süsleri rahatlıkla tercih edebilirsiniz. 

Her mekan için farklı desenlerde ve farklı tarzlarda yılbaşı süsleri mevcuttur. Önemli olan mekanlarda seçilecek süslerin doğru tercih edilmesidir. Örneğin, kreş ve anaokullarında daha sevimli figürler kullanılmalı, ev süslemelerinde ise daha sade süslemeler kullanılmalıdır. Yine parti ve kokteyllerde ışıltılı yılbaşı süs seçimleri yapılmalıdır. 

Yılbaşı Süsü Çam Ağaçları Modelleri

Yılbaşı denilince ilk akla gelen tabii ki de çam ağaçlarıdır. Çam ağaçları eski yıllarda canlı olarak tercih edilirken, günümüzde plastik cam ağaçları daha çok tercih edilir. Böylece doğaya zarar vermeden süslemeler tam manası ile tamamlanmış olur. Çam ağaçları boyutlarına göre farklılık göstermektedir. Yılbaşı ağacı süslerinde ev tipi ağaçlar daha çok küçük boyda olup, büyük alışveriş merkezlerinde devasa boyutlara ulaşabilir. Bununla birlikte sokaklarda ve caddelerde kullanılacak yılbaşı ağaçları ışıklı, çan süslü ve büyük boyutlarda seçilmektedir. Hal böyle olunca çam ağacı seçerken ilk dikkate alınacak konu ağacın boyutudur. Yine, yılbaşı ağaçlarının büyük bir titizlikle süslenmesi gerekir, burada süs seçimi yaparken, minik ışıklardan ve renkli objelerden yararlanabilirsiniz.

Yılbaşı Işıkları Nasıl Seçilmeli?

Bir diğer yılbaşı süsü modellerine gelecek olursak; yılbaşı ışıkları, bu ışıklar birçok renkten veya kişinin isteğine göre tek renklerde olan led şeklinde veya metrelerce uzunluklarda kablolarda olan ışık seçenekleri arasında. Kapı girişlerinde ve duvarlarda bu modelleri tercih edebilirsiniz. Farklı renklerle de odalarınızı rengarenk ışıklandırmalarla süsleyebilirsiniz. Eğer sade bir ışıklandırma tercih edecekseniz beyaz veya sarı ışıklandırmaları kullanmanız doğru olacaktır. Işıklandırmalar sadece duvarlarda ve kapılarda olmayıp, giyseler ve şapkalar üzerine de konumlandırılabilir. Eğer yılbaşında farklı davet konseptleri kullanmak istiyorsanız yine, ışık rengi ve boyutuna ekstra özen göstermeniz gerekir.

Yılbaşı Süslerinin Vazgeçilmezi Mum Modelleri

Hayatımızın her özel alanında bulunan o vazgeçilmez mumları atlamak olmazdı yılbaşı süsü olarak ilk akla gelenlerden biri de mumlar. Mumlar da yılbaşına özel hazırlanmış şekilde ve paketlerde özellikle kırmızı renginin hakim olduğu boyut ve ebatlarda, her evi süslemeye hazır. Bununla beraber, simli ve ışıltılı mum çeşitleri de bu özel günlerde en çok tercih edilen süs eşyaları arasında yer alır. Eğer, ışıltının yanında hoş kokulardan da hoşlanıyorsanız o halde yılbaşı için özel tasarlanan kokulu mumları tercih edebilirsiniz. Kırmızın rengin hakim olduğu yılbaşı gecelerinde farklı renk alternatiflerini de göz önünde bulundurabilirsiniz.

En Sevilen Yıl Başı Süsleri

Yılbaşı süslerinin kahramanı olarak nitelendirdiğimiz küçük ama bütünü sağlayan küçük süslerimiz de sıra, bu süsler genellikle çam ağaçlarını süslemek için kullanılıyor, birçok model ve renk seçeneğiyle, boyutlarla karşımıza çıkıyorlar. Bunlara örnek verecek olursak yılbaşının tamamlayıcısı olan geyikler ve geyikli şamdanlar, çam ağacınıza asabileceğiniz hatta en tepesine koymanız için özel ebatlarda hazırlanır. Yıldız şekilleri veya süslü toplar, simli kırmızı zincirler çam ağacınızın etrafına sarabilmeniz için veya damla şekillerinde renk, renk süsler, kalp figürleri süsler, tüy şeklinde modeller gibi birçok renk ve ebatla bu özel günü süsleyebilirsiniz.

Yılbaşının Vazgeçilmezi Beyaz Süs Modelleri

Yılbaşlarının asıl vazgeçilmezi kardan adamlar ve karlardır. Eğer yılbaşlarında kar yağmazsa yapay kar yağdırılır ve o atmosfer yaşatılır. Peki, bu atmosferde olmak için sadece dışarıda mı olmak gerekir o gün sorusunun cevabı artık hayır, evimizde de rahatlıkla yapay kar alıp çam ağacımızın etrafını veya evimizin, mekanımızın istediğimiz bölümlerini karlar altında bırakabiliriz. Yapay karları daha çok eğlence kulüpleri, büyük alışveriş merkezleri tercih eder. Eğer siz de gösterişli ve asla akıllardan çıkmayan bir yılbaşı gecesi geçirmek istiyorsanız yapay karlardan faydalanabilirsiniz. Yapay kar makineleri ile istediğiniz yılbaşı atmosferini kolaylıkla yakalayabilirsiniz. Tüm bunların yanında yapay kardan adam modelleri, faytonlar ve yılbaşı çadırları da en çok ilgi gören süsler arasında yerini almıştır. 

Bir önceki yazımıza https://www.susle.com.tr/blog/icerik/yilbasi-kutlama-hazirliklari linki üzerinden ulaşabilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.