HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

1. Yaş Doğum Günü Partisi Nasıl Düzenlenir

08-06-2019 16:46
1. Yaş Doğum Günü Partisi Nasıl Düzenlenir

1. Yaş Doğum Günü Partisi Nasıl Düzenlenir

Daha dün gibi sanki bebeğinizin doğup kucağınıza verildiği an. Zaman su gibi aktı ve bebeğiniz artık 1 yaşına geldi. Bu en özel doğum günü için iyi bir partiyi siz de o da hak etti. Henüz 1. Yaşını kutlayacak olan bebeğiniz henüz tam olarak bu partinin onun şerefine düzenlendiğini tam olarak algılayamayacaktır fakat şahane bir organizasyonla hazırladığınız bu eğlencede kahkahalar ve sevinç çığlıkları atacağı da bir gerçektir. Küçüklü büyüklü çocuklar etrafını saracaktır. Onlarla birlikte neşe içinde gülücükler saçacaktır. Bunu anları yaşamaya değmez mi? Ayrıca bu muhteşem partinin fotoğraf ve videolarını ileride keyifle izleyecektir. 1. Yaş doğum günü partisine ait bu anılar belkide onun için en güzel hatıralar albümünde yer alacaktır. 1. Yaş doğum günü partisi nasıl düzenlenir? Dilerseniz bu konuda sizlere fikirler verelim. Eminiz bu fikirlerle yola çıkarak çok güzel ve eğlenceli bir parti organizasyonu için imza atacaksınız.

 

1. Yaş Doğum Günü Partisi Hazırlıkları Başlasın

       Anne ve babanın en özel günü demek hiç de yanlış bir tabir olmayacaktır. Bebeğiniz tam bir yıl önce kucağınıza verildiğinde daha anne ve baba olmanın duygusunu tam olarak idrak edemeyişinizin üzerinden tam 1 yıl geçti. Artık gerçek anlamda annelik ve babalık duygusunu yaşamaya başladınız ve minik yavrunuz sizi tanıyarak anne, baba diyerek boynunuza sarılıyordur. Bu annelik ve babalık duygusunun ilk yıldönümünü kutlamaya hazır mısınız? Peki bu özel günü unutulmaz yapmak için nasıl bir hazırlık yapmayı düşünüyorsunuz? 1. Yaş doğum günü partisi nasıl düzenlenir? Bu konuda nasıl bir yol çizmeniz gerekiyor. Gelin hep birlikte bu organizasyonu kolaylaştıralım. Öncelikle mekanı seçmeniz gerekiyor. Evinizin salonu veya bahçesi uygunsa en rahat edeceğiniz mekan burası olabilir. Arzu ediyorsanız bir kafe veya açık alan parti kutlama yeri de olabilir. Bu tamamen sizin bütçenizle alakalıdır. Seçimi yaptıktan sonra kafanızda nasıl bir parti süslemesi hazırlamak istediğinizi belirleyin. Mekanla ilgili kısmı hallettikten sonra partiye çağıracağınız dostlarınızı özel hazırlanmış doğum günü parti davetiyesi ile ya da telefonla arayabilirsiniz. En az 1 hafta önceden bu kısmı halletmeniz gerekiyor. Partiye gelecek olanlara gelip gelemeyecekleri ile ilgili zaman verin ve size geri dönmelerini rica edin. Bu partiye katılacakların sayısını belirleme açısından oldukça önemli. Yiyecek, pasta ve içecekler için de listenizi hazırlayıp evde yapılacakları ve sipariş verilecekleri belirleyin. Video ve fotoğrafçı kısmını da hallettikten sonra sıra doğum günü partisi süsleme işlemine geldi.

 

En Güzel Doğum Günü Süsleri İle 1. Yaş Doğum Günü Partisi

       Balonlar bebeklerin en çok ilgisini çeken süslemelerdir. Bu nedenle süsleme bölgesinde mutlaka balonları kullanmalısınız. Ayrıca çocukların rahatça eğlenebilmeleri için ferah bir oyun alanı belirleyiniz. Parti bahçede olacaksa bu daha da mümkün olacaktır. Ebeveynlerin de çocukları ile rahat hareket edecekleri alanları mutlaka sağlayınız. Şunu da unutmadan belirtmekte yarar var ki bebeğinizin cinsiyetine göre süsleme malzemeleri almanız gerekiyor. Mavi ve pembe tonlar kızlar ve erkekler için özel tasarımlarda üretilmektedir. Tavandan sarkan iyi ki doğdun tavan sarkıt süsleri, balonlu bannerler, a’dan Z’ye kadar yazılabilen strafor harfler, pilli led mumlar, 1. Yaş folyo balonlar, 1-12 ay simli foto bannerler, emojili gülen yüz folyo balonlar ve birçok doğum günü aksesuarları ve şapkalar, maskeler içinde koşuşan çocukları hayal edebiliyor musunuz? Rengarenk balonlar ve süslemeler içerisinde bebeğiniz ve etrafta koşuşan birçok küçüklü büyüklü çocuklarla neşeli bir parti geçirmek için size sunulan birçok süsleme malzemesinden yararlanmanız mümkün olacaktır. Bütün bu hazırlıkları yaparken mutlaka arkadaşlarınızdan veya ailenizden yardım almalısınız. Ayrıca parti süresince de birçok konuda kendinize yardımcılar seçiniz. Çocuklarla geçirilecek bir organizasyonda bunu mutlaka yapmalısınız. Hem her şey daha düzenli ilerler hem de eksiksiz bir şekilde konuklarla da ilgilenmiş olursunuz. Sizin ve sevdiklerinizin bu özel günde keyif almanız için her şeyi dengeli yapmaya özen gösteriniz.

1. Yaş Doğum Günü İçin İkram Seçimi ve Sunumu

       Çoğunluğu çocukların oluşturacağı bir partide ikram için çocuk aparatifleri seçiniz. Çocuklar böyle tarz partilerde çok fazla yemek yerine daha çok eğlenmeyi koşmayı tercih edeceklerdir. Onların damak tadına uygun olan ve sert olmayan yiyeceklerden tercih ediniz. Bisküvili yumuşak mamalar, meyveli pudingler, meyveli veya çikolatalı kekler minik dilimler veya porsiyonlar halinde hazırlanmalıdır. Kullan at ürünleri de mutlaka bulundurmanız gereken en önemli eşyalar arasında yer alır.

Bir önceki yazımızda diş buğdayı kutlamaları hakkında bilgiler verdik dilersen orayı da okuyabilirsin.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.