HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Doğum Günü Masası Nasıl Hazırlanır?

04-12-2019 18:13
Doğum Günü Masası Nasıl Hazırlanır?

Doğum Günü Masası Nasıl Hazırlanır?

Doğum günü konseptleri her geçen gün değişmekte ve kendini yenilemektedir. Özellikle son dönmelerde birbirinden şık ve gösterişli doğum günü masaları, davetlilerin gönlünü fed etmeyi başarmıştır. Bu bağlamda sık sorulan sorulardan bir tanesi doğum günü masası nasıl hazırlanır? Sorusudur. Doğum günü masaları yaşa göre ve cinsiyete göre farklılık gösterir. Yetişkinler için daha sade masalar hazırlanırken, çocuklar ve gençler için daha göz alıcı doğum günü masaları hazırlanmaktadır. 

Eğer siz de sıra dışı ve göz alıcı doğum günü masaları hazırlamak istiyorsanız ilk etapta kendiniz için bir konsept belirlemeniz gerekir. Bu doğrultuda hazırlanan masalar her zaman hedefine daha kolay ulaşırken, unutulmaz bir doğrum günü organizasyonu da sunar. Sizler için en güzel doğum günü masası nasıl hazırlanır? Doğum günü masası hazırlarken nelere dikkat edilmeli? Gibi sorulara yanıt vereceğiz.

Yaşa Göre Doğum Günü Masası Süsleme Örnekleri

Çok farklı tarzlarda doğum günü masaları sizlere sunulur. Pek çok farklı modellerde ve konseptlerde hazırlanan doğum günü masalarında dikkat edilmesi gereken birkaç püf noktası vardır. Doğum günü masası süsleme örnekleri hakkında bilgi edinerek daha profesyonelce masalar hazırlayabilirsiniz. İşte yaşlara göre doğum günü masası süsleme örnekleri

1 Yaş Doğum Günü Masa Süslemesi

Anne ve babaları heyecanlandıran en özel günlerden biri çocuklarının ilk yaşına bastığı özel gündür. Bu bağlamda 1 yaş doğum günü masa süsleme örnekleri her zaman bir adım daha önemli olabiliyor. Burada doğum günü masası süslemek için ilk etapta çocuğun cinsiyeti göz önüne alınmalı, akabinde çocuğun cinsiyetine göre bir konsept seçilmelidir.  1 yaş doğum günü masası süsleme örnekleri içinden en trend olanlar ise;

  • 1. Yaş doğum günü kız prenses detaylı  doğum günü masası,

  • 1. Yaş doğum günü erkek detaylı doğum günü masası,

  • Çizgi film karakterlerinin yoğun olduğu doğum günü masası,

  • Erkek bebekler için deniz temalı doğum günü masası,

  • Kız bebekler için güneş ve çiçek temalı doğum günü masaları,

  • Kış aylarında doğan bebekler için kar ve soğuk temalı doğum günü masaları,

  • Yaz ayarında doğan çocuklar için ise yaza özel harika doğu günü masaları hazırlayabilirsiniz.

Elbette en önemli detay çocuğunuz için seçeceğiniz pastanın görselidir. Pastaya karar verdiğinizde pastaya uyumlu süslemeler ve diğer aperatifleri hazırlayabilirsiniz.

Gençler İçin Doğru Doğum Günü Masası Nasıl Olmalı?

Gençler için hazırlanacak olan doğum günü süsleri daha enerjik ve renkli bir görünüme sahip olmalıdır.  Burada kişinin yaşı en önemli etkendir. Örneğin 10 yaşındaki bir çocuk için doğum günü masası hazırlamak isterseniz, çocuğun sevdiği çizgi film karakterleri ile süslenmiş bir masa hazırlayabilirsiniz. Bunun dışında kişilerin mesleği ile de harika doğum günü masası konseptleri hazırlayabilirsiniz.  Örneğin mesleği doktor olan bir genç için doktorların kullandığı malzemeleri baz alarak bir masa hazırlayabilirsiniz. 

Doğum Günü Masalarında Renklerin Seçimi Nasıl Olmalı?

Hayatımızda renklerin yeri fazlaca yer tutar. Bu nedenle doğum gibi özel günlerde de kişiler doğru renkleri seçmelidir. Örneğin bebekler için bir doğrum günü masası planlıyorsanız, bebe mavisi, açık pembe, güneş sarısı gibi tatlı renkleri doğum günü masasında bolca yer vermelisiniz. Diğer doğum günü masaları için seçilecek renkler ise;

Kırmızı; eğer doğum günü kutlayacak olan kişinin yaşı 30’lu yaşlarda ise burada kırmızının hakimiyeti en doğrusu olacaktır. Hem dinamik hem de göze hitap eden, kırmızı renk ile harika doğum günü masası kombinasyonları elde edebilirsiniz. 

Gold; asaletin ve gösterişin rengi olan gold rengi her ortama uyum sağlayacağı gibi doğum günü masalarına da oldukça uyum sağlayacaktır. Burada balonları ve masa örtüsünü gold renginde seçebilir, diğer aksesuarları da gülkurusu renginde tercih edebilirsiniz.

Beyaz; beyaz renk her davet için en ideal renklerden bir tanesidir. Eğer farklı bir konsepte eşsiz bir doğum günü partisi düzenlemek isterseniz, beyaz rengin masumiyetinden faydalanabilirsiniz.

Sarı; en sıcak ve canlı renklerden bir tanesidir. Özellikle aile ortamında ve yakın arkadaş çevresinde bir doğum günü kutlamak isterseniz aksesuarlarınızı sarı renkte tercih edebilirsiniz. 

Kusursuz Bir Doğum Günü Masası Nasıl Hazırlanır?

Elbette bu özel günde her şeyin düzenli ve kusursuz görünmesini isteyebilirsiniz. En güzel doğum günü masası hazırlamak için organizasyon şirketlerinden destek alabilirsiniz.  Böylece istediğiniz gibi bir doğum günü geçirmeniz daha kolay olacaktır.

Bir önceki yazımıza https://www.susle.com.tr/blog/icerik/bebek-dogum-gunu-konseptleri linki üzerinden ulaşabilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.