HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Bebek Doğum Günü Konseptleri

04-12-2019 18:01
Bebek Doğum Günü Konseptleri

Bebek Doğum Günü Konseptleri

Bebekler için hazırlanacak olan doğum günü konseptlerinde pek çok farklı detaya dikkat etmek gerekir. Ancak bu sayede istediğiniz doğum günü partisine sahip olabilirsiniz. Doğum günü konsepti seçmeden önce bebeğin yaşına ve cinsiyetine göre karar verilmelidir. Bu aşamadan sonra sıra ile konsept düzenlemelerine başlayabilirsiniz.  Kız bebekler için pembe ve pembenin tonlarından harika bebek temalı doğum günü konseptleri hazırlayabilirsiniz. Erkek bebekler için ise çizgi film karakterli doğum günü konseptleri daha güzel olacaktır. Bununla beraber, bebek doğum günü konseptleri tamamen kendi hayal dünyanıza kalmıştır. Eğer bebeğinizin ilgisini çeken farklı temalar varsa burada kullanabilirsiniz.

1 Yaş Doğum Günü Konsept Fikirleri

Bebeğin ilk yaş doğum günü oldukça özenli olmalıdır. Bu sayede herkes tarafından beğenilecektir. 1 yaş doğum günü konsept fikirleri, için profesyonel destekte alabilirsiniz. İster iç mekanlar için isterseniz de dış mekanlar için farklı temaları bebeğinizin doğum günü partisine uyarlayabilirsiniz. Bu yıl en sevilen doğum günü  fikirleri ise;

Uğur böcekli doğum günü teması; kırmızı ve siyahın bir bütün olarak hazırlandığı bu konseptte bebeğinize giydireceğiniz uğur böceği kostümü harika fikirlerden bir tanesi olacaktır. Yine orman meyveleri il hazırlanmış doğum günü pastası ve atıştırmalıkları hem bebeğinizin beğeneceği türden olacaktır hem de davetlilerin beğeneceği türden… Burada anne, baba ve bebek kombinleri de şahane bir görüntü oluşturacaktır. Farklı büyüklüklerdeki boanlar ile de doğum günü masasının etrafını süsleyebilirsiniz. 

Kız çocukları için kelebek tasarımlı doğum günü teması; kız bebeklerin ilgisini çekecek olan temalardan biri de kelebek figürleridir. Ufaklı büyüklü kelebek resimleri ile odanızı süsleyebilirsiniz. Bununla beraber, kanatlı ve kelebek görselli bir doğum günü pastası ile de konseptinizi en iyi şekilde kombine edebilirsiniz. Burada bebeklerin en sevdiği renkleri kullanabilirsiniz. Özellikle bebeklerin ilgisini çeken renkler kırmızı, pembe ve mor renklerinden oluşmaktadır. 

Masha ve koca ayı doğum günü teması; küçük büyük herkesin sevgilisi olan masha ve koca ayı çizgi film karakterlerini bebeğinizin doğum günü partisinde kullanabilirsiniz. Hatta kız bebeklere masha kostümü de giydirebilirsiniz. Oldukça orijinal olan bu doğum günü konseptinde tüm misafirlerinizi şaşırtabilirsiniz.

Kar tanesi doğum günü konsepti; kış bebekleri için iç mekanda hazırlayacağınız doğum günü konseptlerinden bir tanesi de kar taneli doğum günü temalarıdır. Beyaz bir doğum günü pastası, buz mavisi masa süsleri ve kar taneleri ile şahane bir doğum günü partisi hazırlayabilirsiniz. 

Doğum Günü Masası Hazırlama 

Bebekler için doğum günü masası hazırlama ekstra özen gerektiren durumlardan bir tanesidir. Her şeyden önce bebeklere zarar verebilecek sivri ve kesici objelerden kaçınılmalıdır. Özellikle mum ve patlayıcı süslerden de kesinlikle uzak durulmalıdır. Bebeklerin masumiyetini ve yeni yaşının enerjisini yansıtmak isterseniz burada simli ve parlak süslemeler kullanabilirsiniz. Misafirleriniz için tatlı atıştırmalıkların yanında bebekler içinde sağlıklı atıştırmalıklar hazırlayabilirsiniz. 

Yine doğum günü masalarında balonlar, bebeğin fotoğrafları, bebek için hazırlanmış magnetler ve diğer süslemeler yer almalıdır. Fakat bebekler hareketli oldukları için masanın sabit be hareket etmeden durması önemlidir.

Bebekler İçin Doğum Günü Süsleri Nasıl Seçilmeli?

Bebekler için hazırlanacak doğum günü süsleri, hem misafirlerinizin seveceği türden hem de bebeğinizin dikkatini çekeceği türden hazırlanmalıdır. Yine süsler ne çok büyük olmalı ne de çok küçük olmalıdır. İdeal boyutlarda seçilecek olan süslemeler fotoğraf çekimlerinde de göze hitap edecek ve fotoğraf çekimlerinin daha şık bir görselliğe kavuşmasını sağlayacaktır. Tüm bunlara ek olarak profesyonel bir firmadan hizmet almak daha doğru olacaktır. 

Bir önceki yazımıza https://www.susle.com.tr/blog/icerik/10-kasim-anma-torenleri-icin-bayrak-susleme linki üzerinden ulaşabilirsiniz.



IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.