HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Evlilik Teklifi Nasıl Yapılır?

08-01-2020 17:42
Evlilik Teklifi Nasıl Yapılır?

Evlilik Teklifi Nasıl Yapılır?

İnsanlar için hayatta bazı anlar oldukça özeldir. Örneğin bir doğum günü, bebeğinizi kucağınıza aldığınız gün, sevgililer günü, anneler günü gibi bunlar çok özel günlerdir. Bu Özel günlerin arasında en önemlilerinden biri de evlendiğiniz gündür. Peki, evliliğe gelene kadar bazı adımlar da özel değil midir? Tabii ki de bu anlarda özeldir. Örneğin nişanlanma, isteme törenleri gibi onlar da yine evlilik öncesi atılan özel adımlardan bazılarıdır. Bu adımlar arasında en önemlisi ve de en özeli ise kesinlikle evlilik teklifinin yapıldığı ve alındığı gündür tartışmasız. Genelde erkekler bayanlara evlilik teklifi ederken bazı durumlarda tam tersini görmek de mümkündür. Burada önemli olan Kimin kime evlilik teklifi ettiğinden ziyade sevgilinize onunla bir hayatı paylaşmak istediğinizi ifade etmenizdir. Bunu bazen küçücük bir şekilde yapmak mümkünken bazen Çok kapsamlı programlarla da yapılabilmektedir.

Evlilik Teklifi Fikirleri

Öncelikli olarak evlilik teklifi yapmak isteyen kişi bunu bir sürpriz şeklinde yaparsa daha etkili olacaktır bunu bilmemiz gerekli. Sevgilinizin hiç beklemediği bir anda hazırlayacağınız bir sürpriz ile onu çok mutlu ederek teklifinizi yapabilirsiniz. Evlilik teklifinde en önemli ayrıntılarından birisi Tabii ki de çiçektir. Sevdiğiniz ile yiyeceğiniz bir yemeğin ardından ona evlilik teklifi yapabilirsiniz. Ayrıca ona hazırlamış olduğunuz güzel bir sürpriz ile de evlilik teklifi yapmanız mümkündür. Mesela sevgilinizle yiyeceğiniz bir yemek öncesi ona kendini özel hissettirecek bazı adımlar atarak bunu yapabilirsiniz. Mesela onu evden bir prenses edasıyla alıp yemek yiyeceği yere götürmek bu fikirler arasındadır. Bunun dışında evlilik teklifi yapacağınız şehirde en popüler olan yerlerde onlarca insanın önünde sevgilinize bu teklifi yapmanızda etkili olabilir. Bazen bir uçaktan atılan paraşüt ile, bazen havai fişekler ile, bazen Köprüler üzerine asılan pankartlar ile evlilik teklifi yapan kimseleri görmek mümkündür. Burada önemli olan evlilik teklifinin kapsamından ziyade sevgilinize Sevginizi ifade edebilme gücünüzdür. Bu sebeple evlilik teklifi hazırlarken yapılacak Show’dan daha çok verilecek Duygu’ya dikkat etmeniz önemlidir.

Evlilik Teklifi Yapılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler ve Olmazsa Olmaz Ayrıntılar

Evlilik teklifi yaparken bazı ayrıntılar olmazsa olmazdır. Örneğin teklif yapacağınız gün mutlaka eşinize özel yaptırmış olduğunuz çiçeklerin bulunması gerekmektedir. Ayrıca sevgilinize evlilik teklifi yapacağınız sırada kullanacağınız ve ömür boyu sevdiğinizin parmağından çıkmayacak olan yüzük de önemlidir. Bu bazen bir tektaş, bazen bir Beştaş, bazen daha özel bir yüzük olabilir. Ama teklif sırasında yüzük olmazsa olmazdır. Bunun dışında evlilik teklifi yaparken klişeleşmiş olan dizler üzerine çökmek pek çok bayanın eşinden beklediği harekettir. Bunu yapmanız size herhangi bir şey kaybettirmezken eşinizi çok mutlu edecek bir adımdır. Evlilik teklifi yapacağınız zaman mutlaka ortamda başbaşa olsanız da toplu bir ortamda olsanız da fotoğraf ve videonuzu çekecek bir kişiyi daha önceden ayarlanmış olmanız da bu ananızın kalıcı olmasını sağlayacaktır. Çünkü kişiler teklifin heyecanıyla ve çevresindekiler de Bu heyecana ortak oldukları için fotoğraf veya video çekmek çok fazla akla gelmeyi biliyor. Unutulmamalıdır ki sevgilinize nasıl bir evlilik teklifi yaparsanız yapın ortamda Romantik bir hava oluşturmak önemlidir.

Evlilik Teklifi Yapılacak Mekânlar

Evlilik teklifini yapmak isteyen kişi öncelikli olarak bu teklifin nerede ve nasıl yapacağına doğru karar vermelidir. Bu teklif başbaşa mı olacak veya ortamda diğer kimseler bulunacak mı buna karar verilmesi gerekmektedir. Bu karar verildikten sonra teklifin yapılacağı mekâna karar vermek daha doğru olacaktır. Sevgilinize bir kafe ortamında mumlarla bezenmiş romantik bir anda tüm müşteriler ve sevdiklerinizin önünde diz çökerek evlilik teklifi edebileceğiniz güzel bir yöntemdir. Ayrıca başbaşa yemek yediğiniz bir mekânda sadece ikinizin duyabileceği hoş bir ses tonu ile evlilik teklifi edebilirsiniz. Daha kapsamlı ve şaşırtan evlilik teklifi yapmak için helikopterler, otobüsler, sinema salonları kullanılabilir. Kimileri askerde kimlere sosyal medya üzerinden Kimileri aile ortamında Kimileri baş başa evlilik teklifi yapmak istemektedir. Burada önemli olan teklif yapacağınız kişinin Hangisinden daha çok hoşuna gideceğini bilmek ve ortamda romantik ve duygusal bir hava oluşturabilmektedir. Evlilik teklifi yapacağınız mekânın süslemeleri için değişik hediye fikirlerinden yararlanabilir ve süsle sitesi yardımıyla kusursuz bir evlenme teklifi yapabilirsiniz.

Bir önceki yazımıza https://www.susle.com.tr/blog/icerik/susleme-sanati linki üzerinden ulaşabilirsiniz.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.