HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Hoşgeldin Bebek Konseptleri

07-05-2019 20:45
Hoşgeldin Bebek Konseptleri

Hoşgeldin Bebek Konseptleri

Dokuz aylık heyecanlı bekleyiş ve bu bekleyiş içerisinde yaşanan tatlı heyecan hiçbir şeyle değişilemez. Özellikle de hamileliğin sonlarına doğru doğuma hazırlık telaşı her anne adayı için güzel bir duygu olsa gerek. Cinsiyeti aylar önce öğrenilen bebeğinizi karşılamayı beklerken yapılan tüm hazırlıklar için telaş yaşama dönemi çoktan rafa kalktı. Günümüz teknolojisinin hayata kattığı kolaylıklar içinde yer alan online alışveriş sayesinde kendiniz ve yeni doğan bebeğiniz için rahatlıkla temin edebilirsiniz. Özellikle son aylarda hamileliğin verdiği yorgunluk ve ağırlık ile bebek mağazası dolaşmanın zorluğunu hesaba katarsak internet kolaylığı ile alışveriş yapmanın ne kadar rahat olduğunu, ayrıca bilinçli anne adaylarının bu sayede çok daha rahat ve gereksinimleri kadar alışveriş yapabildiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Tüm anne adaylarına doğum sonrası ihtiyaç duyacakları hoşgeldin bebek konseptleri sağlayan Süsle bu konuda size en güvenilir hizmeti sunmaktadır.

 

En Güzel Hoş Geldin Bebek Konseptleri İçin Öneriler

Doğum öncesi tüm hazırlıkları tamamladınız mı? Eğer hala ne yapabilirim diye düşünüyorsanız
ve bir karar veremediniz ise size bazı önerilerde bulunabiliriz. Sonlara yaklaştınız ve bebeğinizin cinsiyetine göre hazırlıklar için kolları sıvadınız. Size önerimiz internet üzerinden bizi takip ederek tüm hoşgeldin bebek malzemelerini yakından incelemektir. Sizin de göreceğiniz gibi kız bebek ve erkek bebekler için tasarlanan birbirinden harika ürünler sayfamızda sizler için sunuluyor. Model ve fiyat araştırması için de rahatlıkla değerlendirme yapabilirsiniz. Size ilk önerimiz bebeğiniz için doğum sonrasında hastanede kullanabileceğiniz birbirinden harika renkleriyle hastane küvöz eteği olacaktır. Minik yavrunuzu görmeye gelen yakınlarınız bu görüntüye hayran kalacaktır. Renk ve model tercihleri yapabileceğiniz birbirinden güzel ve sevimli kapı süsleri ile misafirlerinizi karşılayabilirsiniz. Gelen ziyaretçiler de bu görüntüyü hoş bir tebessümle ve mutlulukla karşılar. Bebek odası için hoşgeldin bebek süsleri ürünleri o kadar çok ve farklı tasarımlarda ki hangisini alacağınıza karar veremeyeceksiniz. Zevkiniz ve odanızın konumuna uygun birçok bebek odası süsleri sizi beklemektedir. Bu arada şunu da hatırlatmakta fayda var ki sakın kendinizi de süslemeyi ihmal etmeyin. Sizin de bu özel anlarda iyi ve hoş olmanız gerekmektedir. Bu güzel mucizenin mimarı sizsiniz. Lohusalık döneminizde de duygu yoğunluğunuz fazla olacağından kendinizi biraz motive edebilirsiniz. Size yakışacak çok hoş lohusa tacı ve lohusa terlikleri bile rengarenk çiçeklerle kaplı tasarımlar sayesinde sizi fazlasıyla motive edecek görünümde olacaktır. Odanın her yanını süsleye bileceğiniz balonlar, banner yazı süsleri de güzel bir görüntü sağlayacaktır.

Süsle İle Hayata Merhaba Bebek

O beklenen gün geldi ve tüm hazırlıklar sonrasında minik bebeğinize merhaba dediniz. Yorucu
ve heyecanlı bekleyiş sonrasında kızınız veya oğlunuz artık sizin kollarınızda. Normal doğum
yapmış olanlar için biraz daha rahat geçebilen ilk günler sezaryen doğumda daha zor geçebilir. Ama bilmelisiniz ki sağlıklı bir bebek dünyaya getirmiş olmak ve artık her ikinizin de güven
içinde olması her şeye değer bir duygu. Özellikle de doğum sonrasında ihtiyaç duyacağınız tüm hazırlıklar yapılmışsa size sadece bebeğinize doyasıya sarılmak ve onu sütünüzle beslemek kalıyor. Konforlu ve sağlıklı bir ortamda olmanın keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Evinize geçip birkaç gün dinlendikten sonra artık bebeğinizle ve misafirlerinizle geçireceğiniz bir kutlama partisine de hazırsanız süsle ile hayata merhaba bebek partisine hazırsınız demektir. Evinizde gerçekleştireceğiniz bu özel parti için neler yapabilirsiniz? Bu konuda aşağıda vereceğimiz fikirlere kulak vermenizi tavsiye ederiz.

 

Hoşgeldin Bebek Parti Fikirleri

Gerçekleştireceğiniz güzel organizasyon için önceden hazırlık yapmamışsanız ailenizden veya arkadaşlarınızdan yardım talep edebilirsiniz. Fakat süsleme malzemeleri konusunda size Süsle parti malzemeleri bol çeşidi ile yardımcı olabiliriz. Zahmetsizce oturduğunuz yerden dilediğiniz ürünü online satış olarak sipariş verebilirsiniz. Oturma odanıza kızınız ya da bebeğiniz için farklı renk seçeneklerinden oluşan strafor yazı örneklerinden asabilirsiniz. Her türlü süslemede
kullanabileceğiniz baskılı grogren saten kurdeleler ile güzel dekorlar hazırlayabilirsiniz. İkram masanızın üzerini süsleyecek masa üstü serpme konfetilerle hoş bir ikram masası görüntüsü sağlayabilirsiniz. Balonlu banner seçenekleri ve birçok süsleme malzemesi ile bebeğinize hoşgeldin partisi hazırlamanız oldukça güzel olacaktır. Ayrıca gelen konuklar için birçok hediyelik ürünleri de hazırda bulundurabilir, gelen misafirlere bir anı olarak verebilirsiniz. Bebek elbise askısı, pano magnet, kumbara biberon en çok tercih edilenler arasındadır. İkram için şerbet bardakları ve hoşgeldin bebek tabakları da favori ürünler arasındadır.
 
Bir önceki yazımıza doğum günü partisi nasıl hazırlanır? ondan bahsettik dilersen orayı da okuyabilirsin.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.