HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Hatıralarımızda Kalacak Doğum Günü Partisi Nasıl Hazırlanır?

18-03-2019 22:12
Hatıralarımızda Kalacak Doğum Günü Partisi Nasıl Hazırlanır?

Hatıralarımızda Kalacak Doğum Günü Partisi Nasıl Hazırlanır?

Doğum günleri çok özel günlerdir. Özellikle de sevdiklerinizin sizin için hazırladığı sürpriz partiler o güne daha da çok anlam katarlar. Kendinizi önemsemek ve özel günlerinize anlam katmak elbette ki çok doğal ve mutluluk vericidir. Bu nedenle bu özel gününüzü kesinlikle yalnız geçirmeyin. Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte yapacağınız bir organizasyon ile unutulmaz eğlenceli bir anı yaşayın. Kendiniz için veya en sevdikleriniz için hiç fark etmez bu tarz organizasyonlar hayatın mutlu ayrıntılarıdır. Yazımızda güzel bir doğum günü partisi nasıl hazırlanır? Bu konuda size bazı detayları aktarmak istedik. Örneğin çocuğunuzun doğum günü mü yaklaşıyor? Ne yapabilirim telaşına düştünüz ise işte size bu konuda verebileceğimiz doğum günü parti fikirleri;

Kız Ve Erkek Çocuk İçin Doğum Günü Hazırlıkları

Gerçekleştirmek istediğiniz doğum günü organizasyonu için günümüzde artık kız çocuklar ve erkek çocuklar için özenle hazırlanmış doğum günü parti süsleri mevcuttur. Bu kolaylıktan yararlanarak kızınıza veya oğlunuza güzel bir parti gerçekleştirebilirsiniz. Kız çocukları parti süslemeleri içerisinde yer alan ürünler gibi erkek çocukları parti süsleme ürünleri de farklı renklerde konsept edilmiştir. Yapacağınız tüm hazırlıklar içerisinde öncelikle çocuğunuzun cinsiyetine göre parti süslerini alarak başlamalısınız.

 

Doğum Günü Davetiyelerini Unutmamak Lazım!

Günü ve mekanı belirledikten sonra ilk yapmanız gereken doğum günü kartı hazırlıklarına başlamaktır. Davetiye listenizi oluşturduktan sonra doğum günü davetiye modellerine ihtiyaç duyacaksınız. Birbirinden şirin doğum günü davetiye seçeneklerinden birini seçerek bu özel güne davet edeceğiniz dostlarınızı düzenleyeceğiniz partiye davet edebilirsiniz.

Doğum Günü Mekanı Seçiminizi Ve Süsleme Planını Yapın

Birçok mekan böyle günler için kullanılabilir. Kafeler, restoranlar, açık hava veya eviniz de yapacağınız parti için uygun olabilir. Bu tamamen sizin zevkinize ve ne yapmak istediğinize bağlıdır. Mevsim güzel ve evimin bahçesi buna çok uygun diyorsanız doğum günü süslemeleri ile harika bir mekan hazırlayabilirsiniz. Bu konuda günümüzde birçok süsleme malzemesi ile muhteşem parti süslemeleri yapabilirsiniz. Bu malzemeler içerisinde balon çeşitleri oldukça hoş ürünlerdir. Günün anlamına göre rakam folyo balonlar ve harf folyo balonlar ile baskılı balonlar kullanabilirsiniz. Süsleme yaparken olmazsa olmazlar olan kağıt uzar süsler, kağıt asmalı süsler, ponpon ve çark süsler ile yelpaze süsler bahçenizi süslemek için oldukça ideal seçimlerdir. Elbetteki fotoğraf çekimleri çok fazla olacağından birbirinden eğlenceli doğum günü fotoğraf çekim çerçeveleri de hazırda bulunmalıdır. Etrafı muhteşem bir şekilde aydınlatmak için Led ışıklı fenerler, akordeon fenerler, Japon ve top fenerler, dilek fenerleri kullanabilirsiniz. İyi ki doğdun yazıları, doğum günü afişleri de belirlenip yerleştirildikten sonra diğer detaylara geçebilirsiniz. Ayrıca doğum günü pastası için pasta mumları ve pasta süsleri de en güzel aksesuarları oluşturmaktadır. İkram masaları üzerine serpiştireceğiniz serpme konfetiler de ortama muhteşem bir hava katacaktır.

 

Gelen Misafirlerinize Küçük Hediyeler Sunun

Bu özel günde partinize katılan misafirlerinize ve onların çocuklarına için bu günün hatırası olarak doğum günü hediyelik ürünleri, hediyelik karton kutular, hediyelik anahtarlık modelleri, hediyelik kalem modelleri, magnetli çerçeveler ve birçok hoş ürün hediye edebilirsiniz.

Eğlence Zamanına Uygun parti malzemeleri

Sadece lezzetli ikramların tadına bakmak ve fotoğraf çekmekle keyif alamazsınız. Eğlenceyi daha heyecanlı hale getirmek ve partinin hakkını vermek için aktiviteler de son derece önemlidir. Özellikle de çocuğunuz için düzenlediğiniz bir partide mutlaka etraf onun arkadaşlarla dolacaktır. Bu nedenle onları eğlendirecek birkaç aktivite de organize etmeniz tam da yerinde olacaktır. Küçük yarışmalar düzenleyebilir ve özel olarak onları karton çanta içine yerleştirdiğiniz minik hediyelerle ödüllendirebilirsiniz. Harf folyo balonlar da hediye olarak onların çok hoşuna gidecektir. Parti aksesuarları da doğum günü partiniz için çok işe yarayacaktır. Birbirinden sevimli bu ürünler içerisinde parti taçları, parti şapkaları, parti maskeleri çok ilginç ve eğlenceli anlar için uygun aksesuarlardır. Doğum günü parti aksesuarları içerisinde yer alan kelebek kanatlar da çocukların bahçe partisinde özgürce ve keyifle koşup eğlenmelerini sağlayacaktır. Farklı kostümler ve kostüm aksesuarları ve gözlerinde parti gözlükleriyle gönlünce koşup eğlenen çocuklar doğum günü partisinin zevkini doya doya çıkarmalıdır. Bu parti onlar için düzenlenmişse siz de yaptığınız bu organizasyonun hakkını fazlasıyla vermiş olacaksınız.

Bir önceki yazımızda bebek odası süsleme konusu hakkında bilgiler paylaştık dilersen orayı da okuyabilirsin.



IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.