HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Gülen Yüz Temalı Altlıklı Çubuk Mum - Mavi

Gülen Yüz Temalı Altlıklı Çubuk Mum Mavi En Uygun Fiyatlarla Süsle.com.tr'de! Gülen Yüz Temalı Altlıklı Çubuk Mum Mavi Gibi Daha Birçok Ürün İçin Şimdi Sayfamızı Ziyaret Edin!
17,90 TL
Kdv Dahil
Stok Kodu
1273/1B
* 2,39 TL den başlayan taksitlerle!!
Bu ürünü paylaş
Aynı gün kargo
Stoktan Gönderi

Doğum gününüzde pasta mumunuz dahil her detay temanızla uyumlu olsun istiyorsanız, doğum günü mumları sizleri bekliyor. Parti dekorasyonunuzda da kullanabileceğiniz doğum günü mumları ile parti alanlarınızı süsleyebilirsiniz. Parti konseptinizi ve dekorasyonunuzu tamamlayabileceğiniz doğum günü mumlarını ve daha birçok parti malzemesini sitemize üye olmadan sipariş verebilir ya da dilerseniz mağazalarımızdan da satın alabilirsiniz.

ÜRÜN DETAYI :
Ürün, 6 Adetten oluşan, 1. Kalite Kokusuz, fitilli mumdur. PVC li Karton kutusunda sevk edilir.
Ürün içesinde bulunan, plastik temalı altlıkların üst kısmındaki delikli alana paket içinde bulunan çubuklu mumları takarak pasta üzerinin, eriyen mumlardan kirlenmesini önlemiş olursunuz.
 
ÜRÜN ÖLÇÜLERİ :
Çubuk Dahil Yükseklik : 5,00 cm, En : 2,50 cm dir. Çubuklu mum ise : 5,50 cm yüksekliğindedir.

PAKET İÇİ ADETİ :
Paket içinde 6 adet temalı altıklı çubuklu mum bulunmaktadır.
 
TESLİM SÜRESİ :
Aksi bir durum olmadığı sürece : Saat, 14:00 a kadar verilen siparişleriniz, aynı gün kargoya teslim edilmektedir.
 
NOT :
Sitemizde yer alan ürünlerin renkleri, kullanmakta olduğunuz bilgisayarın ekran çözünürlüğü ve bakış açısına göre farklılık göstermektedir. Buna bağlı olarak teslim aldığınız ürün ile ekranda gördüğünüz ürün arasında ton farklılığı oluşması bu sebebe bağlı olmaktadır. Kargo : Hasar görmüş ürünleriniz için, kargo görevlisine tutanak tutturunuz. Aksi halde kargo aşamasında hasar görmüş ürünlerinizin sorumluluğu tarafımıza ait değildir.
YASAL :
Sitemizde yayınlanan tüm tasarım, içerik ve görsellere ait haklar saklı olup, Fikri Sınai Mülkiyet Kanunu ile koruma altındadır. Nikah şekeri ve Bebek şekeri modelleri tescillidir.  Yazılı izin alınmadan kullanılamaz, kopya edilemez ve benzeri çalışma yapılamaz. Taklit edilmesi halinde yasal işlem uygulanır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

müzikli doğum günü mumları, doğum günü malzemeleri, doğum günü mumları nerede satılır, doğum günü mumları toptan, doğum günü mumları video, sürpriz doğum günü mumları, doğum günü pasta mumu, pasta mumları toptan, Parti Doğum Günü Mumları, Pasta Mumu, Magic Candle Sihirli Doğumgünü Mumu, Müzikli Sihirli Doğum Günü Mumu, Mum Çeşitleri ve Modelleri, Dekoratif Mum, Mumlar, pasta üstü süsleri nasıl yapılır, pasta üstü süsleme malzemeleri, pasta üstüne konulan süsler, pasta süsü nasıl kullanılır, plastik pasta süsleri, pasta oyuncakları, Pasta Süsleme Malzemeleri‎, pasta üstü figürler,

Gülen Yüz Temalı Altlıklı Çubuk Mum - Mavi Gülen Yüz Temalı Altlıklı Çubuk Mum Mavi En Uygun Fiyatlarla Süsle.com.tr'de! Gülen Yüz Temalı Altlıklı Çubuk Mum Mavi Gibi Daha Birçok Ürün İçin Şimdi Sayfamızı Ziyaret Edin! 1273/1B
Gülen Yüz Temalı Altlıklı Çubuk Mum - Mavi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.