HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

İyiki Doğdun Masa Örtüsü, Pembe - 180,00 cm x 108,00 cm

Doğum Günü ve Partilerinizde sizlere büyük kolaylık sağlayacak olan, farklı desen, Tema ve Parti Konseptine uygun Kullan At Parti Peçete ve İyiki Doğdun Pembe Masa Örtüleri online Süsle Baby Party
%35 indirim
40,00 TL
25,90 TL
Kdv Dahil
Stok Kodu
5400/5P
* 3,45 TL den başlayan taksitlerle!!
Bu ürünü paylaş
Aynı gün kargo
Stoktan Gönderi

Kalabalık davet ve partileriniz için tercih edebileceğiniz kullan at, sofra ürünleri ile artık yorulmayacaksınız. Parti temanıza uygun renk ve desenlerdeki MASA ÖRTÜLERİ ile konseptinizi eksiksiz olarak tamamlayabilir, partilerinizde dilediğiniz görüntüleri elde edebilirsiniz.
Parti konseptiniz için aradığınız Masa Örtüleri ve tüm parti ürünlerini sitemize üye olmadan sipariş verebilir ya da dilerseniz mağazalarımızdan satın alabilirsiniz. 

ÜRÜN DETAYI :
Kullan At Plastik Masa Örtüsü,
Baskı kalitesi 1. sınıf baskı.
Gıda ile teması uygundur.
İnsan sağılığına zararsızdır.

ÜRÜN ÖLÇÜLERİ :
Ürün : 180,00 cm x 108,00 cm ebadındadır.
 
PAKET İÇİ ADET  :
Paket içi  1 adettir.
 
TESLİM SÜRESİ :
Aksi bir durum olmadığı sürece : Saat, 14:00 a kadar verilen siparişleriniz, aynı gün kargoya teslim edilmektedir.
 
NOT :
Sitemizde yer alan ürünlerin renkleri, kullanmakta olduğunuz bilgisayarın ekran çözünürlüğü ve bakış açısına göre farklılık göstermektedir. Buna bağlı olarak teslim aldığınız ürün ile ekranda gördüğünüz ürün arasında ton farklılığı oluşması bu sebebe bağlı olmaktadır. Kargo : Hasar görmüş ürünleriniz için, kargo görevlisine tutanak tutturunuz. Aksi halde kargo aşamasında hasar görmüş ürünlerinizin sorumluluğu tarafımıza ait değildir.
YASAL :
Sitemizde yayınlanan tüm tasarım, içerik ve görsellere ait haklar saklı olup, Fikri Sınai Mülkiyet Kanunu ile koruma altındadır. Nikah şekeri ve Bebek şekeri modelleri tescillidir.  Yazılı izin alınmadan kullanılamaz, kopya edilemez ve benzeri çalışma yapılamaz. Taklit edilmesi halinde yasal işlem uygulanır.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

 

1 yaş doğum günü peçetesi, doğum günü peçete süsleri, doğum günü tabak bardak peçete, doğum günü tabak bardak peçete fiyatları, doğum günü tabak bardak peçete setleri, doğum günü tabak süslemeleri, Kağıt Peçete, Parti Peçeteleri, Kullan At Ürünler, Doğum günü peçeteleri, baskılı peçete, puanlı peçete, baskılı peçete fiyatı, parti malzemeleri, Masa Süslemeleri, Doğum Günü Parti Masa Örtüleri, Masa Örtüsü, Parti Masa Örtüsü, Doğum Günü Masa Örtüleri, masa örtüsü dikimi, plastik masa örtüsü, masa örtüsü çeşitleri, masa örtüsü fiyatları, doğum günü masa örtüsü süsleme, masa örtüsü takımları,

 

İyiki Doğdun Masa Örtüsü, Pembe - 180,00 cm x 108,00 cm Doğum Günü ve Partilerinizde sizlere büyük kolaylık sağlayacak olan, farklı desen, Tema ve Parti Konseptine uygun Kullan At Parti Peçete ve İyiki Doğdun Pembe Masa Örtüleri online Süsle Baby Party 5400/5P
İyiki Doğdun Masa Örtüsü, Pembe - 180,00 cm x 108,00 cm

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.