HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Kız Temalı, Karton KRAVAT Modelleri - 5 Adet

Partilerinizde kullanacağınız küçük aksesuarlarla Partilerinize renk katabilirsiniz.Doğum Günü ve Parti Aksesuarları, Parti Kravatları en uygun fiyatları ile online susle.com.tr'de
10,90 TL
Kdv Dahil
Stok Kodu
241/1
* 1,45 TL den başlayan taksitlerle!!
Seçenekler
Renk
Frozen Hello Kity
Bu ürünü paylaş
Aynı gün kargo
Stoktan Gönderi

Doğum Günlerinde, sadece size özel bazı ilginç aksesuarlar kullanmak ister misiniz ? Birbirinden şık Kravatlar ve Parti aksesuarı ile özel günlerinizi ölümsüzleştirmek mümkün.
Temalı Parti Aksesuarları ve çok daha fazlasını, sitemizde detaylı açıklamaları ve detaylı resimlerini inceleyerek, Süsle Bebek ve Parti adresinden, En Uygun Kampanyalı Fiyatları, Güvenli Alışveriş İmkanı, Sabit Kargo Ücreti, Aynı Gün Kargo, 250 TL üzeri siparişlerinizde Bedava Kargo imkan ve Avantajlarından yararlanarak sipariş verebilirsiniz.
 
ÜRÜN DETAYI :
Ürün, Lamineli kalın Karton Malzemeden imal edilmiştir. Ürünün uç kısmındaki LASTİK vasıtası ile Boyuna asılmaktadır.
 
ÜRÜN ÖLÇÜLERİ :
30,00 cm uzunluğunda olup en geniş en kısmı ise : 10,50 cm dir.
 
PAKET İÇİ ADET :
Paket içinde 5 Adet aynı modelde ürün bulunmakta olup . Seçenekler menüsünden İstediğiniz Modele ait seçimi yapabilirsiniz.
 
TESLİM SÜRESİ :
Aksi bir durum olmadığı sürece : Saat, 14:00 a kadar verilen siparişleriniz, aynı gün kargoya teslim edilmektedir.
 
NOT :
Sitemizde yer alan ürünlerin renkleri, kullanmakta olduğunuz bilgisayarın ekran çözünürlüğü ve bakış açısına göre farklılık göstermektedir. Buna bağlı olarak teslim aldığınız ürün ile ekranda gördüğünüz ürün arasında ton farklılığı oluşması bu sebebe bağlı olmaktadır. Kargo : Hasar görmüş ürünleriniz için, kargo görevlisine tutanak tutturunuz. Aksi halde kargo aşamasında hasar görmüş ürünlerinizin sorumluluğu tarafımıza ait değildir.
YASAL :
Sitemizde yayınlanan tüm tasarım, içerik ve görsellere ait haklar saklı olup, Fikri Sınai Mülkiyet Kanunu ile koruma altındadır. Nikah şekeri ve Bebek şekeri modelleri tescillidir.  Yazılı izin alınmadan kullanılamaz, kopya edilemez ve benzeri çalışma yapılamaz. Taklit edilmesi halinde yasal işlem uygulanır.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

parti ürünleri eminönü, parti ürünleri toptan, parti shop, parti dekorasyon malzemeleri, parti ekipmanları, doğum günü malzemeleri online satış, doğum günü süsleri online satış, Parti ürünleri, Doğumgünü Parti Malzemesi, Parti, Doğum Günü Süsleri, parti malzemeleri, parti süsleri, parti fotoğraf aksesuarları, parti dekorasyonu, Parti Aksesuarları, ucuz parti malzemeleri, doğum günü süsleri, parti malzemeleri tahtakale, parti malzemeleri toptan, Parti Şapkaları, Doğum günü şapkaları, Balo Malzemeleri, Balo Aksesuarl arı, Parti Gözlükleri, Palyaço Aksesuarları, Palyaço Burnu, Palyaço Malzemeleri, Bonus Peruk, Takma Saç, Konuşma Balonları, Konuşma Çubukları, Parti Düdükleri, Yılan Düdük, Kaynana Dili, Üflemeli Düdükler, Parti Boyun Simleri, Yılbaşı Parti Ürünleri,

Kız Temalı, Karton KRAVAT Modelleri - 5 Adet Partilerinizde kullanacağınız küçük aksesuarlarla Partilerinize renk katabilirsiniz.Doğum Günü ve Parti Aksesuarları, Parti Kravatları en uygun fiyatları ile online susle.com.tr'de 241/1
Kız Temalı, Karton KRAVAT Modelleri - 5 Adet

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.