HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

19 Mayıs Kutlamaları

11-05-2021 13:16
19 Mayıs Kutlamaları
Evlerimizde kutlayacağımız, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Süsleme Önerileri.

19 Mayıs 1919’un Anlam ve Önemi!
19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıkmıştır ve bugün İtilaf Devletleri'nin işgaline karşı Türk Kurtuluş Savaşı'nın başladığı gün kabul edilir. Atatürk bu bayramı Türk gençliğine armağan etmiştir.

19 Mayıs Kutlamaları Nasıl Yapılmalı?
Uzunca bir süredir evlerimizdeyiz ve hepimizin duyguları aynı. Doğum günlerini, yıl dönümlerini, tüm özel günleri evlerimizde kutladık. Bazılarımız sevdiklerimizle yan yanayız, bazılarımız ise, onlardan uzaktayız ama hepimizin duyguları aynı. 2021 senesi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını evde kutlayacağız. Hadi gelin, evlerimizi bayraklarla, süslerle donatalım ve evlerimizden çıkmadan bu bayramın tadını çıkaralım!
 
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Dekorasyon ve Süsleme Önerileri!
 
1-    19 Mayıs Balonları...
Atatürk Baskılı ve Türk Bayrağı Baskılı Balonlar ile Evde Bayram Havası Oluşturun! Evde 19 Mayıs kutlamaları için kullanabileceğiniz ürünlerden biri de 19 Mayıs Balonları! Bayraklar ve flamalar ile birlikte evin çeşitli yerlerine balonları asabilirsiniz. Böylece eviniz bayram yeri gibi şen olur!

19 Mayıs Balonları SüSLe Bebek ve Parti'de
 
2-    Türk Bayrakları...
Türk bayrakları, evinizde bayram havası yaşamanızı sağlar.
Milli bayramların, resmi törenlerin, geçitlerin vazgeçilmez unsurlarından biri olan bayrakları bu bayramda evinize taşıyabilir ve evinizin çeşitli yerlerini bayraklar ile dekoratif şekilde süsleyebilirsiniz. Bu sayede hem evinizi bayram için süsleyip renklendirmiş hem de tören havasını evinize taşımış olursunuz. Evinizin içinde, balkonlarda, camlarda ya da teraslarda kullanabileceğiniz Türk Bayrakları ile, farklı süslemeler yapabilir, evin havasını değiştirebilirsiniz.
 
Türk Bayrakları, SüSLe Bebek ve Parti'de!
 
3-    Flamalar...
Bayraklar, 19 Mayıs ve Atatürk Flamaları, evinizi bayrama hazırlar.
Evinizin balkonlarını, camları, terasları süsleyebileceğiniz bir ürün önerisiyle başlayalım: 19 Mayıs Flamaları! Evde çeşitli aktivitelerin yapılacağı bir 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamasında Flamaları olmazsa olmaz. Gençlik ve Spor Bayramı’nı evlerimizde kutlamak büyük kutlamaların yerini tutamaz. Ama yine de evlerimizi kutlama alanlarına benzeterek kutlamalar yapabiliriz değil mi? Ayyıldız, Atatürk, Bayrak ve 19 Mayıs gibi farklı ebatlardaki flamalar sayesinde evinizi bu güzel gençlik bayramına kolayca hazırlayabilirsiniz!
 
19 Mayıs Kutlama Flama ve Pankartları, SüSLe Bebek ve Parti'de!
 

4-    19 Mayıs Dekorasyonu ve 19 Mayıs Süsleme Setleri ...
19 Mayıs’a özel Süsleme ve Dekor hazır paket set ürünler ile, evinizde, okulda, işyerlerinde gerçek kutlama. Siz tek tek ürün almak ve aramak için uğraşmayın. SüSLe’nin sizler için hazırladığı içeriği zengin paket halindeki 19 Mayıs Süsleme Setleri ile zahmetsizce bir kutlama keyfini yaşayın.
 
19 Mayıs Süsleme Setleri, SüSLe Bebek ve Parti'de!
 









IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.