HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

23 Nisan Süsleme Setleri

10-04-2019 22:50
23 Nisan Süsleme Setleri

23 Nisan Süsleme Setleri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı her yıl büyük bir coşkuyla kutlanır. Bu özel günü Atatürk çocuklara armağan etmiş ve geleceğin büyüklerine armağan edilen dünyadaki tek bayramdır. 23 Nisan’da çocuklar eğlenceyi ve mutluluğu bir arada yaşarlar. Okullarda yapılan
kutlamalar yanında o gün aileler de çocuklarını mutlu edecek birbirinden güzel organizasyonlar hazırlarlar. Gelecek nesillere iyi bir birey olmasını istediğiniz çocuğunuz için bu özel güne daha da heyecan ve eğlence katmak için 23 Nisan kutlamalarına susle ile daha kolay hazırlanın ve çocuğunuz için arkadaşlarıyla birlikte kutlayacağı unutulmaz okul partisine 23 Nisan süslemeleri için birçok ürün alın.

 

23 Nisan Süsleme Malzemeleri İle Neşe Dolu Bir Kutlama

Ülkemizde yaşayan her yetişkin insan 23 Nisan geldiği zaman mutlaka kendi çocukluğunu ve o günlerde yaşadığı heyecanı hatırlar. Geçmişte yaşanan kutlamalarda her çocuk evinden parti süsleme malzemeleri götürür ve sınıfla bu süsler ile süslenirdi. Çok fazla imkanlar ve süs malzemeleri olmamasına rağmen o dönemlerde balonlar, renkli kağıtlar ve çiçeklerle süslenen sınıflarda coşku ve eğlenceli geçen saatler yaşanırdı. Oysa ki artık günümüzde birbirinden harika süsleme malzemeleri ile yeni nesil çocuklar bu anlamlı güne çok daha renk katma imkanına sahip oluyorlar. Süsleme yapacakları mekanlar için bulabilecekleri birçok alternatif süs ürünleri ile istedikleri tercihi yaparak yaratıcılıkları sayesinde de muhteşem parti mekanları hazırlıyorlar. Süsle parti malzemeleri bu konuda sınırsız ürünle çocuklara hitap ediyor. Okullarında gerçekleştirecekleri bu çok özel bayram için tercih edecekleri süsleme ürünleri neşe dolu bir kutlama için imkanlar sunuyor.

23 Nisan Süsleme Malzeme Fikirleri

Adı üstünde çocuk bayramı ve çocuklar eğlenceyi ve gülmeyi çok severler. O halde onları eğlendirecek ve kahkahalarla güldürecek bir organizasyon için nasıl ürünler kullanmalı ve neler yapmalı? Süslenecek mekan için öncelikle parti aksesuarları alınmalıdır. Ayrıca eğlenceli anlar için parti şapkaları ve maskeleri de onların oldukça hoşuna gidecektir. Elbetteki çocukların olmazsa olmazı balonlar ve parti gözlükleri de neşelerine neşe katacaktır. Süslemeler için konfetiler ve çarkıfelek süsleme ürünleri çok işlerine yarayacaktır. Eğlence alanlarını diledikleri gibi süslemek ve sevecekleri süsleme malzemeleri sayesinde diledikleri gibi eğlenebilecekleri bir parti için kelebek kanatlar da özgürce koşup eğlenmelerine fırsat yaratacaktır. Bu özel partide giyebilecekleri birbirinden enteresan parti kostümleri de çocuklarınızın en çok heyecan duyacağı fikirler arasında yer alır. Hayal dünyalarında yapacakları bir yolculuk gibidir parti kostümleri ve bu kostümler içerisinde koşup eğlenen çocuğunuz için o anlar unutulmaz bir an olarak hafızalarında kalacaktır. Bir de kostümlerini tamamlayıcı parti tacına sahipse en güzel kutlamaya hazırdır demektir.
 

23 Nisan’da Evde Partiye Ne Dersiniz?

Sadece okul partisi ile sınırlı kalmayarak çocuğunuza 23 Nisan coşkusunu evde hazırlayacağınız bir parti ile de yaşatabilirsiniz. Ondan bir arkadaş listesi isteyin ve çocuğunuzla birlikte tek tek onlara bir davetiye yazarak partiye davet edin. Davet kısmını telefonla da halledebilirsiniz. Yapmanız gereken sadece arkadaşlarının aileleriyle irtibata geçip çocukları için izin almak olacaktır. Bu davet çocuğunuzu çok mutlu edecektir. Hazırlık aşamasına başlarken öncelikle mekan belirlemeniz gerekir. Baharın en güzel dönemi olduğu için bahçeli bir eve sahipseniz bahçe partisi süper bir fikirdir. Eviniz geniş ise ve bahçe imkanınız yoksa da evin salonu bu iş için oldukça uygundur. Süsleme malzemeleri seçimini çocuğunuzun da zevkine hitap edecek şekilde yaparak birlikte kararlar alabilirsiniz. Yine balonlar ve süsleme aksesuarları ile tüm alanı renklendirebilirsiniz. Güzel bir ikram masası hazırlayarak parti boyunca yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ürünleri masaya yerleştirebilirsiniz. Bu tip partilerde ikramlıklar için en ideal olanı kullan at ürünler olacaktır. Tabak, çatal, bardak gibi ürünler oldukça pratik ve kolaylık yaşayacağınız türde eşyalardır. Kırılma, kaybolma veya hasara uğrama sıkıntısı yaşamadan kullanıp atacağınız ürünleri kesinlikle tavsiye ediyoruz. Evde veya bahçede yapılacak partilerde çocukların en büyük neşesi palyaço veya farklı tarzda kostümlerdir. Bunların içindeyken oldukça keyifli dakikalar yaşayacaklardır. Şapkalar ve gözlükleri de unutmamak lazım çünkü bu ürünler onların keyiflerine keyif katacaktır. Yılda bir kutlanan bu özel gün için çocuklarınıza unutulmaz bir gün yaşatmak sizin elinizde sakın unutmayın.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.