HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

29 Ekim Süsleme Malzemeleri

13-10-2019 01:32
29 Ekim Süsleme Malzemeleri

29 Ekim Süsleme Malzemeleri

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın ülkemiz açısından önemi oldukça büyüktür. Cumhuriyetin Kuruluş tarihi olan bu günde ülke genelinde resmi tatil ilan edilmiştir. Resmi törenler veya diğer etkinlikler bir yana o günün değerini bilen her kişi mutlaka coşku ile yapılacak bir kutlamayı hak etmektedir. Genellikle okulların o gün için bir programı olabilir. Bazen bu kutlama bir gün önce veya aynı gün de yapılabiliyor. Resmi tatil olmasından dolayı birçok okul tam gününde değil de bir gün önce kutlama yaparak öğrencilerin 29 Ekim gününü ailesiyle veya çevrede yapılacak kutlama partilerinde geçirmesine olanak sağlamaktadır. Ülkemizde önemli günler her yıl coşku ve kutlamalar içinde yaşanır. 29 Ekim de bunlar içerisinde en çok coşkuyu yaşayacağımız günlerden birisidir. En fazla heyecanla kutlandığı yerlerden birisi olan okullardır. Törenler yapılarak öğrenciler şiirler, skeçler, anlatılanlar ve birtakım programlar ile güne dair etkinlikler düzenler. Özellikle ilköğretim öğrencilerine bu günün anlamını iyi kavramaları için öğretmenleri tarafından yönlendirici ödevler verilerek hem öğrenme hem de kutlamaları sağlanır. 

29 Ekim Okul Kutlamaları Ve Süsleme Malzemeleri

Özel günlerde okul kutlamaları içinde özellikle küçük öğrenciler için bunun özel bir yeri ve anlamı vardır. Küçük yaşta edinilen bu öğrenimde ailelerin ve öğretmenlerin katkısı oldukça önemlidir. Günün önem ve anlamını hem öğrenerek hem de uygulayarak çocuklar için unutulmaz bir ders olacaktır bu organizasyon. resmi bayramlarda okullarımızda yaptığımız kutlama törenleri ve partileri asla hafızalarımızdan silinmemiştir. Eminiz herkes aynı fikirdedir. Öğrendiğimiz birçok şeyi uygulamalar sayesinde hatırlamaktayız. Gelelim Cumhuriyet Bayramı için ihtiyacımız olan 29 Ekim malzemeleri için ne gibi bir hazırlık yaptığımıza. Bir hafta önceden başlayan hazırlıklar içinde sınıf süslemesi ve Cumhuriyet bayramına özel köşeler hazırlanması yıllardır yapılan ve her zaman yapılacak olan ilk ödevdir. Neler yapılabilir? Öncelikle bu iş için görev dağılımı ve birlikte çalışılacak bir organizasyon ekibini oluşturmak gerekiyor. Süsleme malzemeleri olarak kullanılacak ürünler belirlenir. Önce kutlamanız ile ilgili parti renklerini belirlemek gerekiyor. Bu güne yakışacak en güzel renkler Bayrağımızın rengi olan kırmızı ve beyaz olur. Ay yıldızlı balonlar sınıfın her yerinde olmazsa olmazlardır. Duvar kağıtları, renkli süsleme kağıtları, konfetiler, sarkıtma süsleri, çarkıfelekler, bannerlar ile her tarafı süsleyebilirsiniz. Yazdığınız şiirler ve resimlerin etrafına bu güzel süsleme malzemelerini asarak her birini güzelce yerleştirebilirsiniz. Özel kıyafetler içerisinde parti şapkaları ve balonlar eşliğinde bayrama kutlaması yapabilirsiniz. Sadece çocuklar değil siz de bu coşkuyu onlarla birlikte her seferinde heyecanla kutlayabilirsiniz.

29 Ekim Coşkusunda Pratik Malzemeler 

Okulda veya bir başka ortamda kutlayacağınız bu coşkulu bayramı yaşarken mutlaka bulunduğunuz ortamda yiyecek ve içecekler de gerekli olacaktır. Her kutlama partisinde olduğu gibi 29 Ekim kutlamaları da bunu gerektiriyor. Okul için yapılan kutlamada genellikle evlerden giden yiyecekler ve içecekler öğrencilerin kendi aralarında yapılan görev dağılımıyla gerçekleşecektir. Her kişi evinden bir çeşit yiyecek getirerek ortaya güzel bir menü çıkartılır. Bu güzel ve ekonomik bir işbirliği örneğidir. Fakat bu hazırlıklara ek olarak kullanım malzemeleri de gerekecektir. İşte burada devreye girecek olan kullan at ürünleri en fazla ihtiyaç duyulacak malzemeleri oluşturur. Tabaklar, çatallar, kaşıklar, bardaklar, peçeteler, ikramlıkları koyacağınız masa örtüleri ve daha pek çok ürün online alışveriş ile en ekonomik şekilde alınacak malzemelerdir. Hem ekonomik oluşu hem de kırıldı, döküldü veya kayboldu paniği yaşamadan kullanabileceğiniz bu malzemeler tek kullanımlık olup parti bittikten sonra çok kısa sürede toplanıp atılabilecek pratik ürünlerdir. Her partide kullanım kolaylığı sağlayan bu malzemeler 29 Ekim kutlamanızda da en çok işe yarayacaklar listesindedir. Online satış kolaylığı ile kısa sürede size ulaşabilecek ürünlerdir. 

29 Ekime Özel Hediye Paketleri

Bu özel gün için yapılabilecek en anlamlı şeylerden birisi de küçüklere ya da okul çağındaki tüm çocuklara ve gençlere güne özel hediye sunmaktır. Bilmelisiniz ki bu hediyeler yıllar geçse de önemini yitirmeyecek hediyeler olacaktır. Bunun için yapılabilecek en güzel şey 29 Ekim Cumhuriyet’in kurulması ve Tarihte yaşananlar ile ilgili şiirler ve yazı dizileri ile ilgili kitaplardır. Aile büyükleri ya da öğretmenlerin yapabileceği çok güzel bir jesttir bu. Güzel ve anlamlı bir süsleme malzemesi ile veya renkli karton çanta içerisinde yapacağınız bir sunumla bu hediyeyi sunabilirsiniz. Günün heyecanını böyle bir sürpriz ile sonlandırmak size ve sevdiklerinize mutluluk katacaktır.

Bir önceki yazımıza https://www.susle.com.tr/blog/icerik/hediye-kutusu-modelleri linki üzerinden ulaşabilirsiniz.



IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.