HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Baby Shower Bebek Partisi Süsleri

05-02-2020 19:35
Baby Shower Bebek Partisi Süsleri

Baby Shower Bebek Partisi Süsleri

Son yıllarda trend haline gelen baby Shower bebek partileri artık her anne adayının önem verdiği bir konu haline geldi. Hemen her anne adayının böyle bir parti yaparak sevdiği aile üyelerini ve en yakın dostlarını bir araya toplaması son derece eğlenceli bir ortam ortaya çıkarıyor. Baby Shower bebek partisi doğuma kısa süre kala yapılan bir parti organizasyonudur. Bu partiye anne adayının yakınları maddi ve manevi destek olmak amacı ile katılım sağlarlar. Ancak söz konusu bir bebeğin gelişini kutlamak olunca bu organizasyonun sıradan organizasyonlardan biraz daha farklı olması gerekiyor. Her şeyden önemlisi birçok farklı süs ve balon ile ortamı daha hareketli bir hale getirebilir, bebeklerin gelişini daha büyük bir coşku ile kutlayabilirsiniz.


Baby Shower Partisinde Olması Gerekenler

Doğumu yaklaşan bir anne adayıysanız ya da böyle bir anne adayının yakınıysanız düzenleyeceğiniz baby Shower partisinde olması gerekenlere özen göstermeniz gerekiyor. Bu partiyi aslında düzenlemesi gereken kişiler anne adayının en yakın arkadaşları ya da kız kardeşidir. Zaten doğuma yakın bir zaman kala böyle bir partinin altından anne adayının tek başına kalkması pek mümkün görünmüyor. Bu nedenle de mutlaka yakınlardan yardım alınması gerekiyor. Davetiye listelerinin oluşturulması, parti süslerinin temin edilmesi, ikramlıkların hazırlanması ve daha birçok detay ile yakından ilgilenilmesi gerekiyor. Baby Shower partisine gelecek olan kişilerinde mutlaka üzerine düşenleri yerine getirmesi gerekiyor.


Baby Shower Partisi Nasıl Düzenlenir?

Baby shower partisi için ister evinizi tercih edebilir isterseniz de bir mekân kiralayabilirsiniz. Mekânda da yapılsa evde de yapılsa mutlaka partinin doğasına uygun şekilde hazırlık yapılması gerekiyor. Ortamın neşeli süslerle hareketlendirilmesi gerekirken aynı zamanda çeşit çeşit ikramlıklara da yer verilmesi gerekiyor. Parti düzenlemesine başlamadan önce mutlaka tarihe karar vermek gerekiyor. Kararlaştırılan tarihi ve parti konseptini davetlilere bildirmek için de partiye özel sevimli davetiyeler bastırmanız gerekecektir. Ancak bunlar için farklı davetiye konseptlerinden yararlanmanız gerekiyor. Mesela bebeğin cinsiyetine uygun davetiye renkleri ya da desenleri seçilebilir. Bununla birlikte seçilecek olan parti süslerini de bebeklerin cinsiyetine uygun seçmek önemli bir konudur.


Baby Shower Partisi İçin Mekân Seçimi

Baby Shower partisini düzenleyeceğiniz mekân seçiminin mutlaka sevimli süslere uygun bir mekân olması gerekiyor. Eğer evinizin salonu küçük ise ve davetli sayınız çok ise bir mekân kiralamak daha uygun olacaktır. Büyük bir bahçeniz var ise bahçenizde de bu partiyi düzenleyebilirsiniz. Hatta akşam düzenleyeceğiniz bir baby Shower partisi için rengârenk ışıklandırmalardan yararlanabilir ve son derece sevimli bir parti dekoru oluşturabilirsiniz. Ancak kafe ya da restoran gibi bir yerde parti yapmak isterseniz işiniz daha da kolay olacaktır. Çünkü burada siz yalnızca süslemelerle ilgilenirsiniz. Dilerseniz ikramlıkları mekândan hazırlamalarını isteyebilirsiniz.


Partilerde Hangi Süslemelere Yer Vermelisiniz?

Bebek partilerinin vazgeçilmez süsleri arasında balonlar vazgeçilmez ürünlerdir. Normal balonlar yanında harfli balonlardan da yararlanılabilir ve rengârenk olacak şekilde ortamın ambiyansını masalsı bir hale getirebilirsiniz. Balon süsleri yanında hediyelik sabunlar ve mumlar da mutlaka olması gerekenler arasında bulunuyor. Bebek şekerinin kaliteli olması ve parti konseptine uygun olması da dikkat edilen detaylar arasındadır. Hoş geldin bebek süsleri sayesinde partinin daha eğlenceli olmasını sağlayabilir ve daha bebeğiniz dünyaya gelmeden onun için ne kadar güzel bir hayat hazırladığınızın sinyallerini verebilirsiniz. Parti girişine mutlaka Hoş geldin Bebek yazılı bir pankartın asılmış olmasına da dikkat etmelisiniz. Bu pankartı hazır olarak satın almak daha profesyonel bir parti görünümü kazandıracaktır. Parti katılımcılarının takmaları için baby Shower kuşaklarından da yararlanabilirsiniz. Kız bebekler için pembe kuşaklar erkek bebekler için de mavi kuşaklar son derece sevimli olacaktır. Banner setler de yine bir bebek partisinde yararlanılabilecek süsler arasında yer alıyor. Masa örtüleri, kurdeleler, masa üstü konfeti setleri, anne adayı için terlikler ve taçlar da yine olması gerekenler arasındadır. 


Baby Shower Partisine Katılımcıların Katkısı

Baby Shower partisi yalnızca anne adayının çabası ile gerçekleştirilen bir organizasyon olmamalıdır. Bir bebeğin gelişinin kutlanışı herkesin katılımı ile gerçekleşmelidir. Bu nedenle de katılımcılar gerek ufak bebek hediyeleri gerekse çeşitli ikramlıklarla güne sevimli bir katkıda bulunabilirler. Örneğin bebekler için yeni doğan takımları son derece sevimli bir hediye seçeneği olabilir.

Bir önceki yazımıza https://www.susle.com.tr/blog/icerik/dogum-gunu-setleri linki üzerinden ulaşabilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.