HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Evlilik Teklifi Hazırlıkları İçin İpuçları

10-04-2019 23:00
Evlilik Teklifi Hazırlıkları İçin İpuçları

Evlilik Teklifi Hazırlıkları İçin İpuçları

Evlilik Teklifi! Kulağa ne kadar hoş ve heyecanlı geliyor bu kelime öyle değil mi? Çoğunuzun başından geçmiştir ve bu özel anı unutmak da pek mümkün değildir. Belki de o ana kadar yaşadığınız hiçbir andan bu kadar çok heyecan ve mutluluk duymamıştınız. İşte bu yüzden evlilik teklifi anı çok özeldir ve çok özel bir organizasyonu gerektirir. Bunun için neler yapılabilir? Nasıl bir sürpriz hazırlanabilir? Bu anı nasıl unutulmaz yapabilirsiniz?

 

Evlilik Teklifi İçin Hayalinizdeki Mekanı Hazırlayın

Gönlünüzden geçen mekan neresidir bilemeyiz ama bu konuda mutlaka sizin bir fikriniz vardır. Belki sevgilinizle gitmekten zevk aldığınız bir kafe veya restoran belki de bir sahil kenarı ya da sizin için çok özel olan bir şehir. Sonuçta bu özel mekanı unutulmaz kılacak olan sizin ona bu teklifi yapacağınız ana katacağınız detaylar ve sözlerinizdir. Günler öncesinden belirlediğiniz mekan için hazırlıklar başlamıştır. Genellikle bu teklif sevgilinizin hiç beklemediği anda yapacağınız sürprizle gerçekleşir. İşte o an için kendinizi hazırladınız ise şimdi mekanı güzelleştirmek için neler yapabileceğinizi planlama vakti gelmiştir. Planınız bir akşam yemeği ise bunu özel bir mekanda da yapabilir, evinizde de yapabilirsiniz. Evlilik teklifi yapılacak bu özel yemek masasını süslemeleri için birçok romantik ürün kullanarak hoş bir masa hazırlayabilirsiniz. Romantik gül yaprakları ile masayı donata bilirsiniz. Led ışıklı dekoratif kalp lambalar masanızı süsleyen ürünlerden olabilir, led mumlar ve jel mumlar da evlilik teklifi masasında ayrı bir romantizm duygusu yaşatırlar. Konfetiler ve süsleme ürünleri ile hazırlanan
masa eğer bir havuzlu bölgede ise ki bu eviniz de olabilir bir restoran da olabilir size suda yüzen kendiliğinden yanan led mumlar olan nilüfer çiçeği aksesuarlarını da öneriyoruz. Muhteşem bir görünüm veren bu kendiliğinden yanan led mumlar evlilik teklifi yapılacak mekana olağanüstü güzellik katar.

Evlilik Teklifini İçin İlginç Fikirler

Klasik tarzda değil de biraz maceracı ya da farklılıklardan hoşlanan biriyseniz evlilik teklifi için de kendinize ilginç mekanlar yaratabilirsiniz. Örneğin bir sahil kasabasında romantik bir yürüyüş anında etrafınızı saran çocuklar veya gençlerin ellerinde kalp balonlarla doluştuğu bir anda ona hiç beklemediği bir anda teklif edebilirsiniz. Bunun için etraftan yardım almanız gerekecektir. Önceden planlama yaparak sizin senaryonuza katılacak kişilerle birlikte çok hoş bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Yine muhteşem bir teklif için tam da sevgilinizin penceresinin altına led mumlardan oluşan kocaman bir kalp şekli yaparak, kalp balonlar ve konfetilerle süsleyerek onun pencereye veya kapıya çıkmasını sağlayarak unutulmaz bir evlilik teklifi yapabilirsiniz. Bir farklı fikir de dilek feneri ile yapılabilecek sürpriz içeren evlilik teklifi önerimizdir. Dilek fenerleri çok hoş ve duygusallığı kat kat artıran bir üründür. Ona dilek feneri uçurmayı önerebilir ve bu arada evlilik teklifinde bulunabilirsiniz.

 

Hayatınızın En Özel Anı için Hazırlıklarınız Eksiksiz Olamalıdır

Bu özel an için hiçbir ayrıntıyı atlamamaya gayret edin ve yapacağınız teklif anı için kusursuz bir senaryo oluşturun. Gerekirse bunun için günlerce plan ve program hazırlayın. Hatta etrafınızdakilerden, ailenizden ve arkadaşlarınızdan da yardım isteyin. Hayatınızın sonuna kadar yaşamınızı süslendirmeye karar verdiğiniz o özel insan ile yaşayacağınız en unutulmaz anınız olacaktır bu teklif anı. Ölümsüz kılmak da sizin yapacağınız kusursuz program ile olacaktır. Birbirinden güzel ve ilginç evlilik teklifi ürünleri ile her ortamda dilediğiniz güzellikte bir mekan yaratabilirsiniz. Bunu yaparken sevgilinizin ve sizin zevk alacağı fikirleri düşünün ve o şekilde harekete geçin. En heyecan duyacağı mekanı belirleyip o mekan için kullanabileceğiniz evlilik teklifi ürünleri seçiminizi yapın. Akşam yemeğini tercih ettiniz ise kesinlikle romantizmi yaşatacak mumlar mutlaka masanızı süslemelidir. Sokakta veya gün ışığında yapılan bir teklifte kalpten oluşan balonlar mutlaka planlarınız arasında yer almalıdır. Sahil, tatil veya farklı şehirlerde olan tekliflerde planlarınız içinde arkadaşlarınızı veya çevredeki kişileri programınıza dahil ederek ilginç organizasyonlar yapmak da son derece eğlenceli ve unutulmaz sahnelere yol açacak türden tekliflerdir. Sevginizi ve içinizdeki romantizmi en üst düzeyde kullanacağınız an olan evlilik teklifi anı için ruhunuzun en derinliklerini devreye sokma zamanıdır. Zamanı ve mekanı belirleyerek ona unutamayacağı ve size mutlaka evet diyeceği bir teklif içi en güzel ve en romantik süsleme ürünlerini kullanmanızı tavsiye ediyoruz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.