HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Hastane Odası Nasıl Süslenir?

08-06-2019 16:16
Hastane Odası Nasıl Süslenir?

Hastane Odası Nasıl Süslenir?

Uzun bir bekleyişin ardından sayılı günler çabuk geçer misali o muhteşem güne çok az kaldı. Ailenizin yeni üyesinin gelmesine çok az bir zaman var. Hastane odası nasıl süslenir? fikirleri ile kendinizi donatmış olmanız lazım. Genellikle doğumdan önce anne ve baba adaylarının birlikte araştırıp kararlaştırdığı bu düzenleme işini anne doğum sancıları ile uğraşırken baba adayı ve aile bireyleri birlikte yapar. Tüm ayrıntıların önceden hesaplandığı hastane odası süsleme işlemine geçmeden önce şunu da belirtmekte yarar vardır ki yeni doğum yapmış anne adayının odasına geldiği zaman bu odadan alacağı enerji ve mutluluk çok önemlidir. Bu nedenle yeni anneyi ve bebeği en güzel şekilde karşılamak gerekmektedir. Lohusalık dönemine adım atan kadınların duygusal yönünü de hesaba katarsak onu biraz şımartmak ve gülümsetmek hiç de fena olmayacaktır. İlk hazırlık renklerin belirlenmesi ile başlar. Kız ya da erkek bebekler için mavi ve pembe tonlardaki hastane odası süsleme malzemeleri ile süslenen oda çok zor bir yolculuktan çıkan anne için oldukça önem taşır.

Hastane Odasını Göz Kamaştırıcı Yapabilirsiniz

Yeni doğan bebeğiniz henüz ortamın renklerini ve şekillerini algılayamıyor olsa da annenin alacağı pozitif enerji hem bebeğe hem de kendine iyi gelir. Duygusal annemiz için bu ilk günler oldukça hassas geçecektir. Minik bebeğiyle olan iletişimi, emzirme, bakım ve yeni hayatının getirdiği tatlı yorgunluk içinde ona güzel bir ortam sağlamak ve konfor ile şıklığı sunmak iyi bir hareket olacaktır. Lohusa anneyi ağır bir zaman dilimi beklemekte ve etrafındaki enerjinin ona yansıması ve etkilemesi çok fayda sağlayacaktır. Hastane odası nasıl süslenir? Bunu en iyi şekilde yapabilmek oldukça kolaydır. Hastane odası süsleme malzemeleri sayesinde işiniz oldukça kolaydır. İşe önce oda kapısına asacağınız bebek kapı süsü ile başlayabilirsiniz. Kızınız veya oğlunuz için farklı renklerden oluşan hoşgeldin bebek kapı süsleri arasında zevkinizi yansıtan bir modeli seçebilirsiniz. Kapı süsünü eve geçince de kullanmanız mümkündür. Balonlar da kapı süsüne eşlik edebilir. Cinsiyete göre seçeceğiniz şeffaf ve transparan balonlar, renkli balonlar cıvıl cıvıl sevimli bir hava katacaktır. Oda içerisine gelince yatak ucu fiyongu modelleri günümüzde çok tercih edilmekte olup annenin ve bebeğin yatak uçları için son derece sevimli olan bu ürünleri kullanabilirsiniz. Bebeğinizin içinde mışıl mışıl uyuyacağı yatağı için hastane küvöz eteği modelleri de tüllerden yapılmış ve özenle tasarlanmış modelleri teşkil ediyor. Renk seçimi bebeğin cinsiyetine göre belirlenebiliyor. Balonlu baby girl Banner ve Baby boy banner ürünler de çok tercih edilenlerden olup çok hoş hastane süsleri arasındadır. Pembe ve mavi renklerden oluşan strafor harfler de A’dan Z’ye kadar tüm harfleri içermektedir. Dilediğiniz kelimeleri yazmak size kalmıştır. Çarkıfelek süsleri de rengarenk hoş görüntüsü ile odaya apayrı bir hava katacaktır. Pleksi ayna kapı süsü ve keten kapı süsü modelleri de harika tasarımlarda size sunulmaktadır. Bu modellerden de denemenizde fayda vardır. Oldukça hoş ve zarif modelleri mutlaka görmenizi tavsiye ediyoruz.

Misafirlere İkram Ve Hediye Sunumu

Doğumdan hemen sonra aile ve akrabalar büyük bir heyecanla gelmeye başlayacaklardır. Anneyi tebrik etmek ve minik yavrunuzu görmek için gelen misafirlere ikramlık olarak vermek isteyeceğiniz yiyeceği önceden belirleyip siparişini çoktan vermişsinizdir. Genellikle badem şekeri, mini kurabiye gibi yiyecekler böyle anlarda en ideal seçimlerdendir. Bu ikramlıkları misafirlerinize sunarken marin desenli keten keseler çok hoş olabilir. Bu keseler içerisinde lavantalı olanlar da çok tercih edilenler arasındadır. Güzel bir ikram masası hazırlığında da süsleme ürünleri kullanabilir güzel bir sunum masası hazırlayabilirsiniz. Lohusa şerbeti, lokum, kurabiye, çikolata vs gibi ikramları bu masa üzerinde muhafaza edebilir gelen konuklara buradan ikramda bulunabilirsiniz. Hediye vereceğiniz ürünler de burada tutulabilir. Şekerlemeler, minik koku şişeleri, lavanta keseleri ve birçok hediye modelini hazırda tutabilirsiniz. Elbette ki bebek anı defteri de unutulmamalıdır. Gelen akrabalar ve arkadaşlarınızın duygularını dile getiren sözlerini bu defterde biriktirebilir, ileride size okurken duygu ve mutluluk katacak anılar oluşturabilirsiniz. Ayrıca annenin de bu yoğun dönemi geçtiği zaman okuyup mutlu olacağı güzel bir ayrıntı olarak da anı defterini mutlaka bulundurmanızı öneriyoruz.

Bir önceki yazımızda süsleme malzemeleri çeşitleri hakkında bilgiler verdik dilersen orayı da okuyabilirsin.



 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.