HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Sevgililer Gününde Romantik Bir Ortam Nasıl Hazırlanır?

05-02-2020 19:20
Sevgililer Gününde Romantik Bir Ortam Nasıl Hazırlanır?

Sevgililer Gününde Romantik Bir Ortam Nasıl Hazırlanır?

Sevgililer günü dünya üzerinde kutlanan ve birçok çiftin aşk tazelediği bir gün olarak görülüyor. Romantizmin doruklara tırmandığı ve aşk yeminlerinin üst üste tekrar edildiği bu güzel ve anlamlı günde mutlaka ortamında günün anlam ve önemine uygun ambiyansa bürünmesi gerekiyor. Sevgiliniz ya da eşiniz için herhangi bir plan yapmayı düşünüyorsanız mutlaka romantik bir plan yapmayı düşünmeniz gerekiyor. Partnerinizin mutlu olacağı bir ortam yaratmak için çok küçük dokunuşlar yapmanız yeterli olacaktır. Pahalı ve kalabalık mekânlardan uzak kalarak daha sakin ve huzurlu bir ortamda bu özel günü geçirmek isterseniz kendiniz de ortama bir şeyler katabilirsiniz.


Sevgililer Günü İçin Kullanılması Gereken Dekor Ürünleri

Sevgililer günü süsleri sayesinde evinizde ya da kutlama yapacağınız mekânda harikalar yaratabilirsiniz. Romantik bir ambiyans oluşturabileceğiniz bu süsler arasında kırmızı kalp balonlar, kokulu mumlar ve daha birçok farklı ürün seçenekleri bulunuyor. Eşinizi şaşırtacak sevgililer günü özel süsleri ortamın romantizmini arttıran en önemli detaylar arasında bulunuyor. Yılın en özel günlerinden biri olan Sevgililer Günü çok farklı konsept süsleri ile daha da özel bir hale gelebiliyor. Sevgilinize sürpriz yapmak istediğiniz takdirde birbirinden romantik dekor ürünlerini bir araya getirerek çok romantik bir ortam hazırlayabilirsiniz. Sevimli kalpli aşk yastıkları, çiftlere özel tasarlanan romantik tişörtler, renkli ışıklar bu özel günün vazgeçilmezleri olacaktır.


Sevgililer Günü’nde Romantik Bir Ortam Hazırlamanın Püf Noktaları

Sevgililer Günü'nde romantik bir ortam hazırlamak için öncelikle sevdiğiniz kişinin hoşlandığı konulara dikkat etmeniz gerekiyor. Romantik bir akşam yemeği, ışıl ışıl yanan mumlar, slow bir müzik sevgililer gününün vazgeçilmezleri arasındadır. Partnerinizle birlikte unutulmaz bir Sevgililer Günü yaşamak isterseniz mekânın farklı yerlerine kalp stickerları yerleştirebilir ya da çeşitli aşk balonları ile mekânı süsleyebilirsiniz. Bunların da yeterli olmadığını düşünüyorsanız oturacağınız kanepeye, uyuyacağınız yatağa ya da evin her köşesine kırmızı gül yaprakları serpiştirerek romantizmi perçinleyebilirsiniz. Yemek masanızda muhakkak bulunması gereken minik kokulu mumlar ve kuru çiçek yaprakları ortamı daha da romantik gösterecek ufak detaylardır.

Sevgililer günü süslerimizi https://www.susle.com.tr/kategori/sevgililer-gunu-susleri linkinden inceleyebilirsiniz.


Sevgililer Gününde Sıra Dışı Mekânlar

Sevgililer Günü’nü evde geçirmek yerine dışarıda geçirmeyi planlıyorsanız yine göze hitap edecek çok farklı konseptlerden yararlanabilirsiniz. Bu özel günde partnerinizin mutlu olabileceği bir ortamda ona havai fişek gösterileri düzenleyebilir ya da başından aşağı kırmızı gül yaprakları serpiştirebilirsiniz. Sevgililer Günü'nü dışarıda geçirmek isteyen kişiler için mum kullanmak yerine daha romantik aydınlatma ürünleri de kullanılabilir. Bu aydınlatma ürünleri sayesinde evinizin bahçesini de ışıl ışıl bir hale getirme imkânı bulabilirsiniz. Romantik ortam hazırlama konusunda yeteri kadar beceriniz yoksa çeşitli konseptlerden yardım alabilirsiniz. Ancak böyle güzel bir günde hızlı bir şekilde romantik ortam yaratmak isteyen kişiler için sevgililer günü süsleri her zaman için gereksinimleri en iyi şekilde karşılamaya yeterli oluyor. Romantik ortam arayışında olan kişiler için yalnız kalabilmek son derece önemlidir. Bu nedenle de çiftler için ev ortamı her zaman için gerekli mahremiyeti sunmaktadır. Evinizi kırmızı tonlarında dekore ederek ve birçok süsü bir araya getirerek sevgiliniz için çok hoş bir ambiyans yaratabilirsiniz. Dilerseniz minik ve sevimli ışıklandırmalarla bahçenizi de ışıl ışıl hale getirerek sevgilinizle son derece romantik bir bahçe keyfi yapabilirsiniz.


Sevgilinizi Küçük Sürprizler Yaparak Şaşırtın

Sevgililer Günü’nde romantik bir akşam geçirmek istiyorsanız güne erken saatlerde başlamanız gerekiyor. O gün işyerindeyseniz ya da okuldaysanız sevgilinize gün içerisinde küçük ancak merak uyandıracak mesajlar atabilirsiniz. Eve geldiğinizde onun için şık bir akşam yemeği hazırlayabilir ve mumlarla ortamı romantik bir hale getirebilirsiniz. Yemek yapmaya vaktiniz yoksa sevimli ve zarif bir restoranda önceden yaptırdığınız rezervasyon eşliğinde romantik bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Böyle özel bir günde eşinize ya da sevgilinize vereceğiniz sevgililer günü hediyesi de büyük bir önem taşıyor. Çok pahalı bir hediye almak sizi zorlayacaksa eğer tercihinizi partnerinizin sevebileceği ve onun ilgi alanlarına yönelik olan hediyelerden yana yapmanız gerekiyor. Sevgililer Günü romantik geçirilmesi gereken özel bir gün olduğu için gerek aldığınız hediyelerin anlamı gerekse hazırlayacağınız ortamın romantizmi de son derece önemli detaylardır.

Bir önceki yazımıza https://www.susle.com.tr/blog/icerik/sevgililer-gunu-hediye-fikirleri linki üzerinden ulaşabilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.