HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

29 Ekim Kutlama Süsleri

16-09-2021 13:04
29 Ekim Kutlama Süsleri
29 Ekim Okul Kutlamaları ve Süsleme Malzemeleri ile Süsleme Önerileri.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının Anlam ve Önemi!
Cumhuriyet Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 29 Ekim 1923 tarihinde Cumhuriyet yönetiminin ilan edilmesi anısına her yıl 29 Ekim günü Türkiye’de ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti tarafından kutlanan bir millî bayramdır. Cumhuriyet Bayramının Kaçıncı Yıldönümü? Bu Sene Cumhuriyet Bayramının 98. yıldönümünü kutluyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bu yıl Cuma gününe denk gelmektedir.

29 Ekim Kutlama Malzemeleri SüSLe Bebek ve Parti'de
 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çoşkusu ve Kutlamaları Nasıl Olmalı?
Okullarda ve resmî kurumlarda tatil olacak olan bu özel günde, gösteriler yapacak olan minikler için hazırladığımız bu 29 Ekim Süsleme Malzemeleri ile siz de onların bu özel gününe renk katmaya ne dersiniz? Kırmızı ve beyaz renklerden oluşan Bayraklar, Balonlar, Flamalar ve Atatürk temalı süsler minikler için özel tasarımlar içermektedir. Genellikle okulların o gün için bir programı olabilir. Bazen bu kutlama bir gün önce veya aynı gün de yapılabiliyor. Resmî tatil olmasından dolayı birçok okul tam gününde değil de bir gün önce kutlama yaparak öğrencilerin 29 Ekim gününü ailesiyle veya çevrede yapılacak kutlama partilerinde geçirmesine olanak sağlamaktadır. Ülkemizde önemli günler her yıl coşku ve kutlamalar içinde yaşanır. 29 Ekim de bunlar içerisinde en çok coşkuyu yaşayacağımız günlerden birisidir. En fazla heyecanla kutlandığı yerlerden birisi olan okullardır. Törenler yapılarak öğrenciler şiirler, skeçler, anlatılanlar ve birtakım programlar ile güne dair etkinlikler düzenler. Özellikle ilköğretim öğrencilerine bugünün anlamını iyi kavramaları için öğretmenleri tarafından yönlendirici ödevler verilerek hem öğrenme hem de kutlamaları sağlanır. Hadi gelin 2021 senesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını: okulları, sınıfları, ofisleri, mağazaları ve evlerimizi bayraklarla, süslerle donatarak bu bayramın tadını çıkaralım!
 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okul Kutlamaları, Dekorasyon ve Süsleme Önerileri!
 
1-    29 Ekim ve Atatürk Balonları...
Atatürk Baskılı ve Türk Bayrağı Baskılı Balonlar ile Evde Bayram Havası Oluşturun! Evde 29 Ekim kutlamaları için kullanabileceğiniz ürünlerden biri de 29 Ekim Balonları! Bayraklar ve flamalar ile birlikte evin çeşitli yerlerine balonları asabilirsiniz. Böylece eviniz bayram yeri gibi şen olur!

29 Ekim Kutlama Malzemeleri SüSLe Bebek ve Parti'de
 
2-    Türk Bayrakları...
Türk bayrakları, okullarda, sınıflarda, ofislerde, mağazalarda, evlerimizde kısacası her yerde bayram havası yaşamanızı sağlar.
Milli bayramların, resmi törenlerin, geçitlerin vazgeçilmez unsurlarından biri olan bayrakları bu bayramda her yeri bayraklar ile dekoratif şekilde süsleyebilirsiniz. Bu sayede hem evinizi bayram için süsleyip renklendirmiş hem de tören havasını evinize taşımış olursunuz. Evinizin içinde, balkonlarda, camlarda ya da teraslarda kullanabileceğiniz Türk Bayrakları ile, farklı süslemeler yapabilir, evin havasını değiştirebilirsiniz.
 
Türk Bayrakları, SüSLe Bebek ve Parti'de!
 
3-    Flamalar...
Bayraklar, 29 Ekim ve Atatürk Flamaları, evinizi bayrama hazırlar.
Evinizin balkonlarını, camları, terasları süsleyebileceğiniz bir ürün önerisiyle başlayalım: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Flamaları! Evde çeşitli aktivitelerin yapılacağı bir 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasında Flamaları olmazsa olmaz. Cumhuriyet Bayramı’nı evlerimizde kutlamak büyük kutlamaların yerini tutamaz. Ama yine de evlerimizi kutlama alanlarına benzeterek kutlamalar yapabiliriz değil mi? Ayyıldız, Atatürk, Bayrak ve 29 Ekim gibi farklı ebatlardaki flamalar sayesinde evinizi bu güzel gençlik bayramına kolayca hazırlayabilirsiniz!
 
29 Ekim Kutlama Flama ve Pankartları, SüSLe Bebek ve Parti'de!
 

4-    29 Ekim Dekorasyonu ve 29 Ekim Süsleme Setleri ...
29 Ekim’e özel Süsleme ve Dekor hazır paket set ürünler ile, evinizde, okulda, işyerlerinde gerçek kutlama. Siz tek tek ürün almak ve aramak için uğraşmayın. SüSLe’nin sizler için hazırladığı içeriği zengin paket halindeki 29 Ekim Süsleme Setleri ile zahmetsizce bir kutlama keyfini yaşayın.
 
29 Ekim Kutlama Malzemeleri SüSLe Bebek ve Parti'de
 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.