HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Bebek Doğum Günü Partisi

10-03-2020 14:55
Bebek Doğum Günü Partisi

Bebek Doğum Günü Partisi

Çocuklar ve bebekler aileleri için en değerli varlıklardır. Onların her anları ayrı güzel bir şekilde kutlanılmak istenmektedir. Bebeğin ilk dişinin çıktığı zaman, bebeğin ilk yaşı, bebeğin yürümesi ve daha pek çok şey farklı ilk organizasyonlar ile yapılmaktadır. Aileler bu güzel günleri ölümsüzleştirmek ve özel kılmak için pek çok çalışmaya imza atıyorlar. Özellikle ilk yaş kutlamalarına pek çok aile oldukça önem verir. Bebeğin ömrünün geri kalanının ilk adımı olan birinciyaşın güzel bir şekilde kutlanması için ayrıntılı organizasyonlar yapılmaktadır. Akraba, eş, dost ve arkadaşlar ile mükemmel doğum günü partileri yapılabiliyor. Sadece bir pasta ikramı ile kutlanan doğum günleri son dönemlerde tamamen farklı boyutlara taşınmaya başlamıştır. 

Bebek Doğum Günü Partisi Nasıl Yapılmalı?

Bebek doğum günü kutlamaları yaparken bir konsept belirlenmelidir. Bunun ardından doğum gününde hangi rengin ön planda olması istendiğine karar vermek gerekmektedir. Doğum günü kutlanacak yer de muhakkak bir masanın bulunması da önemli olan diğer faktörlerden bir tanesidir. Bu masanın üzerine serilecek örtüden tutun da ikramlıkların koyulacağı tabağa kadar her şey belirli bir çizgide uyum içerisinde olmalıdır. Bu şekilde muhteşem bir doğum günü masası hazırlamak mümkündür. Hazırlanan doğum günü masası üzerinde çekilecek olan fotoğraflar ise yıllar boyu bebeğiniz için hatıra olarak kalacaktır.

Bebek Doğum Günü Süsleme Malzemeleri

Bebek doğum günü masası süslerken uyumlu malzemeler seçilmelidir. Burada en önemli unsur masa örtüsünün seçilmesidir. Bebeğiniz için seçeceğiniz kıyafetin de masa ile uyumlu olması oldukça önemlidir. Bazı anneler anne çocuk kombini yapabiliyor. İsteğe görebu şekilde bir kombin tercihleri düşünülebilir. Masanın üzerinde renkli patlamış mısır kovaları, karton bardaklar, ikramlıkları bulunduğu tabakların kenarındaki süslemeler her biri birbiriyle uyumlu olmalıdır. Doğum günü partisine gelecek olan çocukların ilgisini çekebilecek şekerlemeler ve tatlılarda masanın üzerinde yerini almalıdır. Bunun dışında bebek için seçilen doğum günü pastası da bebeğin fotoğrafını içerebilir veya masa konseptine uygun bir renkte olabilir. Ayrıca masanın üzerinde veya masanın bulunduğu yerdeki duvarda doğum günü kutlama mesajı yazan bir flamanın da bulunması doğru bir karar olacaktır. İçinde helyum gazı olan harf balonlar ile bebeğin adı masanın yukarısına yazılabilir. Balonlar çocukların en sevdiği eşyalardır. Doğum günü tamamen bu konsept ile uyumlu renklerdeki balonlarla süslenebilir.

Doğum Günü Süsleme Malzemelerinin Fiyatları

Bebek doğum günü süsleri için seçeceğiniz malzemelerin fiyatları ise gelecek olan davetlilerinizin miktarına göre değişkenlik göstermektedir. Ayrıca kullanacağınız süsleme malzemeleri oldukça geniş bir çeşitliliğe sahiptir. Sizler kullanacağınız malzemelere göre ücret ödemektesiniz. Farklı internet sitelerinde veya süsleme malzemesi satan mağazalardanbuürünleri belirleyip satın alabilirsiniz. Size en uygun gelecek olan paketleri seçerek bebeğinizin doğum günü süslemesini ayarlayabilirsiniz. Çoklu alımlarda doğum günü süsleme malzemeleri de uygun fiyatlara rastlanabilir. Bunları takip ederek uygun fiyata muhteşem bir doğum günü masası ve odası süslemeniz mümkündür.

Bebekler İçin Diğer Önemli Kutlamalar

Bebek doğum günü dışında aileler farklı kutlamalarda yapmaktadırlar. Ülkemizde özellikle her bölgede bebeğin ilk dişi çıktığına dair kutlama yapılmaktadır. Buna yörelerde diş bulguru veya diş buğdayı, diş hediği ya da diş partisi denilmektedir. Burada Konsept bebek dişini ifade edecek resimler içeren süsleme malzemeleri olmaktadır. Bebeğin cinsiyetine göre renk seçimi yapabilirsiniz. Ayrıca diş şeklindeki pastalar da oldukça önemli olan bir ayrıntıdır. Bebeğin diş buğdayı partisinde buğdaydan pişirmiş olan diş bulguru da gelen misafirlere çerez eşliğinde ikram edilmektedir

Doğum Günü Partisine Gelen Davetlilere Ne Dağıtılabilir?

Bebek doğum gününe gelen kişilere bazı şeyler hatıra olarak dağıtılabilmektedir. Dağıtılabilecek bu şeyler magnet, çikolata, küçük hediye paketleri olabilir. Burada dağıtacağız hediyeler gelen tüm davetlilere hitap eden eşyalar olabileceği gibi sadece bebeğimizin arkadaşlarının dikkatini çekecek hediyeler seçebilirsiniz. Örnek verecek olursak partiye gelen tüm bebeklere küçük birer oyuncak hediye edebilir veya partiye katılan herkese bebeğinizin adının yazdığı veya resminin olduğu çikolatalardan ikram edebilirsiniz. Burada tercih tamamen size kalmıştır. Hazırlamış olduğunuz muhteşem masada gelen misafirlerinizle beraber ve tabiki günün kahramanı olan küçük yavrunuz ile beraber hatıra kalacak harika fotoğraflar çekmeyi de unutmamanız oldukça önemlidir.

Bir önceki yazımıza https://www.susle.com.tr/blog/icerik/baby-shower-bebek-partisi-susleri linki üzerinden ulaşabilirsiniz.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.